Jump to content

se pot pune jenti de 18" pe un E39 cu suspensii no

maitre

Recommended Posts

si nu loveste in amortizoare sau in aripa?

vad ca esti o persoana avizata (Bavaria), asta inseamna ca imi poti garanta ca nu o sa ma probleme?

42006[/snapback]

Bavaria este un user ,ca si maitre :) .

Nu am nici o legatura cu importatorul general.

Nu iti garantez nimic.Ti-am spus doar parerea mea :blink:

poti sa pui jante de 18 daca pui offsetul corect, sa nu loveasca.

eu vad insa alta problema: afla ce greutate are janta de 18 cu cauciuc, si ce greutate are cea stock. daca diferenta e mare, comportamentul masinii nu o sa fie prea bun si o sa distrugi amortizoarele foarte des.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Da am eu la e39 pe fata J8-235/40 zr18 si pe spate J9-265/35 zr18.cristi

53952[/snapback]

Salut! Am pus si eu la mine j9/18" cu anvelope 235/45sau 40/zr18 pe spate si am o problema!!! Cand sta cineva indreapta spate la "lansaje" imi atinge anvelopa in aripa. Sa fie oare din amortizoare!! Pe stanga nu am nici o problema!!!

Edited by dragosvt

Salut! Am pus si eu la mine j9/18" cu anvelope 235/45sau 40/zr18 pe spate si am o problema!!! Cand sta cineva indreapta spate la "lansaje" imi atinge anvelopa in aripa. Sa fie oare din amortizoare!! Pe stanga nu am nici o problema!!!

82135[/snapback]

... cum adica cu anvelope 235/45 sau 40/zr18?! :blink: ori ori? sau si cu 40 si cu 45 ating? :)

... cum adica cu anvelope 235/45 sau 40/zr18?! :blink: ori ori? sau si cu 40 si cu 45 ating?  :)

82145[/snapback]

Nu stiu sigur dimensiunea pe care o am la anvelope. Inclin sa cred ca sunt 235/45/18. Am pe fata jante cu latimea de 8, iar pe spate cu 9. Asta stiu sigur. Cred ca am sa incerc asa de proba sa mut rotile de pe fata pe spate pentru a ma convinge daca e de vina latimea jantei.

82135[/snapback]

Dragos,pune persoana din spate sa stea pe stanga si ai scapat de problema :blink:

Daca nu ai touring,da!

Edit:

Parerea mea...

42005[/snapback]

si care ar fi problema la un touring? intreb pentru ca sunt in cauza 3 39 520d. eu vad problema asha: poti pune jante cu diametrul mai mare cu conditia sa alegi cauciucurile astfel incit sa nu depaseasca inaltimea celor originale, deci implicit si circumferinta sa fie egala (eroare la kilomtraj). grija mare saibele sau placa de ajustare care trebuie interpusa intre janta si butuc ca sa nu lovesti aripa la viraje, asta daca e sa pastrezi suspensia orginala. si mai am o remarca: daca stai bine cu coloana e fain sa ai niste jante mai mari si mai hoatze, daca nu ramii la specificatia constructorului :blink:

Nu stiu sigur dimensiunea pe care o am la anvelope. Inclin sa cred ca sunt 235/45/18. Am pe fata jante cu latimea de 8, iar pe spate cu 9. Asta stiu sigur. Cred ca am sa incerc asa de proba sa mut rotile de pe fata pe spate pentru a ma convinge daca e de vina latimea jantei.

82158[/snapback]

Salut!Nu depasii aceste masuri Pe fata 235\40 si pe spate 265/35.Daca ai suspensii sport poti pune pe spate 275/35-toate astea numai pe 18" :blink:

poti sa pui jante de 18 daca pui offsetul corect, sa nu loveasca.

eu vad insa alta problema: afla ce greutate are janta de 18 cu cauciuc, si ce greutate are cea stock. daca diferenta e mare, comportamentul masinii nu o sa fie prea bun si o sa distrugi amortizoarele foarte des.

42062[/snapback]

Nu numai amortizoarele ci toata articulatia fata