Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Am nevoie de:

- set arcuri spate (suspensie normala - standard)

- placute frana spate (fara senzor)

- placute frana fata (fara senzor)

- discuri fata

- discuri spate

Ma intereseaza pretul dar si producatorul.

Care producator ar fi cel mai recomandata?

Se schimba obligatoriu si senzorii sau nu e nevoie (inca nu s-au aprins)?

Masina este Bmw 320d, E46, an 2000, limuzina, 100kW, 136 C.P.

Multumesc!

buna,

mai imi trebuie aceste piese mici:

34410304724 - 1 set 46 lei/ ate- pe stoc sa zicem sau 47 lei/orig

34211161806 - 2 bucati 4 lei/buc-vine dupa 15 aprilie

le astept cat de repede posibil

multumesc

in text,ti le comand? si care?

320d fl 2002

salut dan, spune-mi si mie te rog niste preturi pt :

-amortizoare fata (suspensie normala) 290 lei/buc/sachs

-bratele cu pivoti 540 lei/buc/lemforder sau 500 lei/buc/trw sau 350 lei/buc/fz si cele 2 bucse 350 lei/set/lemforder sau 200 lei/set/talosa

-flanse amortizoare fata 95 lei/buc/sachs

-protectii amortizoare 70 lei/kit fata/sachs

-suporti motor 210 lei/buc/original sau 150 lei/buc/vaico si cutie 28 lei/buc/lemforder

nu imi trebuie chiar acum, dar trebuie sa imi planific fondurile pe viitorul apropiat.. :)

de garantie beneficiez la piesele mentionate?da,daca le montezi in service autorizat

multumesc

lasa-mi serie sasiu te rog

CH08887

in text

Salut,

Imi dai si mie un pret pentru un senzor de ABS de E46? Codul e: 34 52 1 164 652

Mersi.

150 lei/topran sau 280 lei ate

Cand pot sa il primesc in Bucuresti?

care din ele?ate pe sambata,topran pe marti

Edited by grozadan

trimite-mi atunci ce ai pe stoc...ate, nu? daca ai si ate si original prefer originalul, daca ai pe stoc doar ate, trimite-mi ate

34410304724 - 1 set 46 lei/ ate

celalalt cod il mai aman atunci, cel de 4 lei

Edited by Piratu'

Pe walker cat costa, vad ca la Bosal s-a mai scumpit catalizatorul..? Care ar fi timpul de livrare pt Bosal si pt Walker?

Elementele de prindere vor fi bonus, sau cum? :)

Tb sa stiu exact, pt a bugeta cheltuiala aceasta

Multam

1200 lei+840 lei

Salut

Am depus avansul in contul pe care mi l-ai trimis.

Comanda finala este pentru evacuare completa Walker: catalizator + finala (fara elementele separate de prindere, intai sa vad ce contin pachetele). De asemenea as mai dori si aparatorile de noroi, fata/spate (erau cam 270lei cele doua seturi, cand mi-ai dat cotatie).

As vrea sa ridic piesele Sambata dimineata, 10.04.2010, pentru a merge cu ele direct la mecanic.

Te rog sa imi spui costul total al comenzii (evacuare + aparatori noroi BMW) si daca vor ajunge toate pana Sambata.

Multumesc frumos,

Salut

Astept un raspuns de la tine pt sti ce am de facut

Mltumesc

sa astepti sa fi contactat pt livrare marfa

Salut

Eu te inteleg, dar te rugasem sa imi spui daca piesele ajung pana Sambata pentru a discuta cu mecanicul din timp. Nu pot sa-l anunt Sambata dimineata, ca vin la el in aceeasi zi, poate are masina deja pe rampa etc.

Daca nu montez in acest weekend, va tb sa aman pt weekendul viitor, si am spus ca efectiv nu am unde sa tin in garsoniera unde stau cutiile cu evacuarea...de acea era perfect sa vin sambata dimineata pt livrare si apoi mergeam direct la mecanic.

Daca erau piese mici, cum sunt aparatorile de noroi pe care le-am comandat, nu era pb.

Iti multumesc pentru intelegere.

Mihai ANTON

nu ajung pana sambata,deci pe weekendul urmator;nu e problema ca eu le trimit la bucuresti si tu le ridici cand vrei

Am nevoie de:

- set arcuri spate (suspensie normala - standard) 195 lei/kilen/buc

- placute frana spate (fara senzor) placute fata+ spate qwp/ 160 lei, 290 lei/ate

- placute frana fata (fara senzor)

- discuri fata 170lei/buc/ate sau 180 lei/zimmerman/buc

- discuri spate 170 lei/buc/ate sau 180 lei/zimmerman/buc

Ma intereseaza pretul dar si producatorul.

Care producator ar fi cel mai recomandata?

Se schimba obligatoriu si senzorii sau nu e nevoie (inca nu s-au aprins)? nu e obligatoriu sa fie schimbati daca nu s-au aprins, pret senzori 35lei/buc

Masina este Bmw 320d, E46, an 2000, limuzina, 100kW, 136 C.P.

Multumesc!

preturi in text

Edited by grozadan

Salut dane cat e o maneta de semnal cu bc pt x3 vn we21151

357 lei/original

As dori sa aflu daca au fost trimise filtrele si epuratorul. thanks.

nu,nu am pe stoc epuratorul,doar dupa 15 aprilie

ok, te rog sa ma anunti cand ajung sa vad cum fac, poate le duc la cineva pana Sambata viitoare daca nu sunt plecat din Bucuresti cu serviciul...

vin si aparatorile de noroi, da?

multumesc

aparatorile vin dupa 15,esapamentul e de marti in bucuresti.. daca vrei sa le ridici vineri sau sambata viitoare toate odata,daca nu esapamentul il vei putea ridica mai repede

Salut,

Am depus banii in contul tau, am incercat sa-ti trimit mesaj pe PM da nu merge, sper ca ajung piesele pina in 14-15.04, asa mi-ai spus ca ajung dupa 12.04, oricum o sa mai incerc mai tarziu pe PM.

Merci!

pana in 14 sigur nu,estimez 16 aprilie (poate nu ar fi rau sa vi dupa ele la cluj sa le ridici in loc sa ti le pun pe curier dar te tin eu la curent cand vin)

Edited by grozadan

Salut Dan!

Preturi te rog pentru:

67 12 6 973 097 125 lei/siemens

61 67 8 252 741 8 lei/original

11 23 7 805 696 730 lei/corteco sau 870 lei/original

la fulie pret producator/OEM

VIN KU38728

in text

125+8=133lei. Fulia nu o punem ca nu e cazul momentan.

Salut Dan!

pret pentru urmatoarele (si comanda te rog):

07 12 9 904 150 1 leu

07 11 9 901 299 1 leu

07 14 6 951 655 1 leu

51 71 8 254 528 cod nou 07147129160 1 leu

Si presupun ca nu se pot lua la bucata (sunt suruburi si cleme pentru suruburi), cred ca sunt la set de 10.

Pune pret cum le gasesti, mersi!

Si le poti pune la colet cu spalatorul de faruri, conectorul acestuia pentru furtun si filtrul de aer rotund pentru Renault Clio, mi-ai trimis un filtru paralelipipedic.

Si cand ridic coletul pun filtrul de aer initial spre tine, platesc eu transportul.

P.S. serie caroserie KU38728, versiune VC31.

in text,ok,dupa pasti (eu voi fi in germania dar ti le va livra secretara mea); ti-am comandat cate o buc din fiecare

Ultimele 2 repere vreau cate 5 bucati daca nu e tarziu. Ultimul am nevoie de cel putin 2 bucati.

si mai am nevoie de piulita asta 07 12 9 905 411 ca am scapat-o in scut.

Nu ma grabesc cu livratul pieselor, cand se poate, nu e problema.

Fa-mi te rog totalul si maine sa pun banii in cont.

1+1+5x1+5x1=12lei+cei 133lei de dinainte=145lei+15 curierul=160lei.Ii pun maine in cont?

Scuze de reply-ul lung, dar vroiam sa stiu daca ramane asa stabilit pretul. Si mai zisesem de o piulita, ai comandat-o?

Ma duc maine sa pun banii in cont? 160lei e ok?

Scuze a doua oara pentru reply-ul lung, dar am fost plecat si nu am mai apucat sa pun banii in cont. Maine am sa-i pun, 160lei.

Vroiam sa stiu daca au ajuns toate piesele: spalator faruri 67 12 6 973 097 , conector spalator faruri 61 67 8 252 741, 1 bucata clema 07 12 9 904 150, 1 bucata surub 07 11 9 901 299, 5 bucati clema 07 14 6 951 655, 5 bucati surub 51 71 8 254 528 si filtrul de aer rotund de Renault Clio.

Maine am sa pun si filtrul dreptunghiular de Clio care nu a fost bun la posta.