Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut ma intereseaza si pe mine pret la urmatoarele piese:

-senzor temperatura ext. - 65818350779 95lei/buc/orig

-maner usa drepta spate(ext.) - 51221960826 177lei/buc/orig

-consola centrala - 82279404572 364 lei/buc/orig

-locas bec semnalizare - 82199405446 22lei/buc/orig

-mufa bec stop suplimentar - 63211379399 25lei/buc/orig

-final stage unit(piesa cu tepi de la aeroterma) - 64118380580 (sau 64116929540)- 529 lei/buc/orig, 360 lei/vemo, 450 lei/febi, 480 lei/bosch

in text

Edited by grozadan

De Vemo este produsa cea originala de pe masina ? Stii cumva?

la mine pe masina a fost valeo din fabrica. am pus una produsa de FEBI de vreo 3 luni si vad ca merge ok.

si de VEMO am auzit ca sunt bune, iar pretul vad ca este destul de ok

salut Dan

mai vreau si eu o chestie(din pacate nu am fost atent si am uitat sa o comand)asta 51117837429 sa imi spui cat face?

merci si tot asa o trimiti la adi

24 lei/ti-am comandat-o,te anunt eu cand poti sa mergi sa o ridici

Salut Dan

Vreo veste despre elementele mele de ajustare ai? :twoup:

da,pt facelift nu am :)

Ai cumva un SUPORT de pahare si fise(cel din 2 piese) ,negru,pt seria 3 (2002) ?

suport de pahare 86 lei,piesa 5 din link cod 51168217953 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=35 cat despre fise,nu stiu la ce te referi..

Adica si piesele 6 si 7,completarea piesei 5.Ai?

Hai ca nu ne intelegem,adica vreau tot setul de CUPHOLDER:piesele 5,6 si 7,logic!Cat ar fi?

Toate piesele sunt ok....deja montate pe masina......Spray-ul de vopsea e super tare.....cu toate ca vopseaua de pe masina are 11 ani , zonele reparate nu se observa deloc...

Te referi la kitul de reparatii vopsea OEM ? poti sa scoti si zgarieturi cu el ?

Toate piesele sunt ok....deja montate pe masina......Spray-ul de vopsea e super tare.....cu toate ca vopseaua de pe masina are 11 ani , zonele reparate nu se observa deloc...

no' misto,atunci trebuie sa-mi iau si eu unul ca azi mi-am facut tunning la bara :twoup: (mai ai la mine o rola care am uitat sa ti-o trimit :))

Salut Dan!

Pentru E90 cu VIN KU38728 preturi te rog pentru:

13 71 2 246 997 filtru de aer MANN 60

11 42 7 787 697 filtru de ulei MANN 35

51 71 7 123 311 suport cric 37 lei

5 litri de ulei 5w-30 37 lei/litru

in text

Deci total 317 lei + 15 lei curierul = 332 lei . Pun 335 lei luni in contul tau.

Poti sa le comanzi...

Done

Edited by grozadan

red&bluestar :"Hai ca nu ne intelegem,adica vreau tot setul de CUPHOLDER:piesele 5,6 si 7,logic!Cat ar fi?

nu inteleg ce nu intelegi pentru ca e simplu,dar ma rog 86+86=total 172 lei toate 3

Edited by grozadan

no' misto,atunci trebuie sa-mi iau si eu unul ca azi mi-am facut tunning la bara :twoup: (mai ai la mine o rola care am uitat sa ti-o trimit :))

Nu-i bai ca nu-mi trebuie acum urgent......la urmatoarea data mi-o trimiti.

@rain.....depinde de zgarieturi, cat de adanci sunt , poate trebuie un chit sau ceva asemanator si apoi asta....ca si vopsea e foarte bun .