Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Salutare Dan, am nevoie de aceste piese daca se poate:

Bracket - 18207787600 - 1 bucata

ROD - 18202249289 - 1 bucata

Si as mai avea o intrebare : ai cumva posibilitatea de a aduce doar racordul flexibil de la esapament?

Daca poti comanda te rog o bucata(doar daca se da separat, deoarece pe RealOEM.com arata ca vine cu tot cu galerie etc).Daca nu poti atunci ai putea sa imi spui cam ce diametru are racordul flexibil?(am cautat dar nu prea am gasit diametre). Mersi mult

18207787600 81 lei/oe

18202249289 32 lei/oe,comandate ; pot aduce racordul dar tocmai ca am nevoie de diametrul lui (trebuie sa il masori tu pe masina)

18207787600 81 lei/oe

18202249289 32 lei/oe,comandate ; pot aduce racordul dar tocmai ca am nevoie de diametrul lui (trebuie sa il masori tu pe masina)

Cica diametrul este de 60mm dar se pare ca lungimea trebuie sa fie de 130mm si nu de 150 sau 100 cum dau alti producatori.Si daca poti sa imi spui si pretul racordului.

Restul de piese sa le comanzi si sa ma anunti cand au sosit. Astept pretul racordului sa vad cat este si daca e ok il comanda si pe acesta. Mersi mult

Edited by skorpyon

Cica diametrul este de 60mm dar se pare ca lungimea trebuie sa fie de 130mm si nu de 150 sau 100 cum dau alti producatori.Si daca poti sa imi spui si pretul racordului.

Restul de piese sa le comanzi si sa ma anunti cand au sosit. Astept pretul racordului sa vad cat este si daca e ok il comanda si pe acesta. Mersi mult

mda,nu am dimensiunea asta,incearca la sturimex pe bulgarilor

in text.

'''Salut.

Imi spui te rog preturile pt 33321092247 39 lei/original sau 39 lei lemforder si 33326770824 39 lei/lemforder sau 43 lei lemforder (Lemforder)cate o bucata + un filtru de aer pt E36 320i 97'' 40 lei mahle sau 21 lei/jc .''''

Merge pe Lemforder si filtrul Mahle (daca nu este Man).Ti-am trimis P.M. cu adresa unde sa ajunga.

Edited by calinbmw2000

salut dan.spune-mi si mie te rog cat ma costa oglinzile M3 cu toate accesorile necesare?la fel ca in cele 2 imagini

http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model=VA91&mospid=50623&hg=51&fg=07

multumesc.

originale sau producator?

Salut, se poate un pret pentru urmatoarele?

1. vas expansiune 271 lei/oe sau 165 lei/a.i.c

2. rola presoare hmm,n-am mai auzit de termenul asta ,oricum rolele de la clima sau ac?

3. curea

4. intinzator curea

toate pentru un e46 318 din 2000, benzina, cutie manuala

Mersi

in text

Salut, un pret pentru 11127793163. Multumesc.

187 lei/oe

Cat ma costa

11611437384 x 4 , 10 lei/buc

buc producator

11611437383 x 4 14 lei/buc

buc producator

11611437691 x 1buc original 23 lei

preturi in text

da-mi si asa si asa.cu toate ca oem ma intereseaza

280 euro/corp+sticla 305 lei/buc,ambele oe ,mai are rost sa caut chinezarii ?:)

Salutare Dan,

Am nevoie de un pret pentru Senzor de Evacuare(cel de dinaintea filtrului de particule). Masina este 530D, VIN: B644526; insa nu stiu codul. Poate il gasesti si ma poti ajuta.

Multumesc.

Stima.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=NC71&mospid=47753&btnr=18_0782&hg=18&fg=10 sunt 3 senzori acolo,unul de temperatura,unul de presiune si unul de oxigen; care din ei te intereseaza?

acelasi numar de telefon ca la inceputul topicului?

da,dar prefer sa imi scri pe forum ca fac si baby sitting acum

• Like 1