Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

@@hotpharao: daca ai vreo problema cu vanzatorul, te rog fa un review in sectiunea destinata acestui lucru. Te avertizez sa faci review-ul in termeni decenti si fara acuzatii si calomnii, lasand cel care citeste sa traga concluzia. De asemenea cand o faci, te rog sa trimiti un PM, celui pe care il reclami si sa-i permiti un drept la replica.

@@mirceagsm: data viitoare cand postezi asa ceva, pe un topic al altcuiva de vanzare, te suspend fara nici un avertisment prealabil. Asta ti-e avertismentul.

salut sunt cel de am cumparat saptamana trecuta amortizoarele fata de al tine, spunemi si mie preturile la 31336752735 77 lei/buc/lemforder ,33521092362 27 lei/buc/starmann ,51118209925 60 lei/oe ,51118209927 33 lei/producator,51718193812 125 lei/oe sau 43 lei/producator dar piesa oe arata mult mai bine fa-mi un pret de criza

salut,preturi dupa cutremur in text

Salutare, ceva noutati despre piesele pe care le-am comandat?

Mersi mult.

sunt aici la cluj

Edited by grozadan

nu inteleg ce intelegi tu prin suport airbag; capacul de la airbag ?

Airbagu rotund de la volanul sport are doua picoare care se fixeaza pe o bucata de aluminiu,cea care face contact la claxon(acea bucata de aluminiu care vine prinsa in 3 suruburi) se vede in poza.

untitled.bmp

Edited by Banghe

Salut Dan. Aduci cumva si piese de ford ? daca da, un pret pentru injectoare la un ford mondeo 2003, 1998cmc, 85 KW,

HJBB - serie motor, VIN: WF05XXGBB53E51482, injectoare originale ford sau marca delphi. Mersi

:frantics:

Salut Dan. Aduci cumva si piese de ford ? daca da, un pret pentru injectoare la un ford mondeo 2003, 1998cmc, 85 KW,

HJBB - serie motor, VIN: WF05XXGBB53E51482, injectoare originale ford sau marca delphi. Mersi

maine iti spun

amortizoare monotub fata e36 touring din 96, niste oferte daca se poate

mersi

mi-ar trebui o serie sasiu

Salut. Vreau sa comand flansa cardan lemforder pt. masina din semnatura si cei unde am facut verificarea mi-au spus ca imi mai trebuie un semering deorece curge un lichid (ulei cred) in zona unde este localizata flansa cardan si sa il schimbe si pe acela daca tot umbla acolo. daca sti despre ce semering e vorba sa imi zici si pretul. ulterior iti comunic si datele de livrare prin PM. Multumesc !

imi trebuie sachs o pereche,cum pot comanda si in cit timp ajunge,garantie am?

garantie 2 ani; imi trimiti datele de livrare,nume,nr tlf pe pm

Salut.

Total 215 lei?

Daca e ok transfer suma in contul tau si ridic piesele de la Adi.

Merci.

da,ai pm cu contul

Salut. Vreau sa comand flansa cardan lemforder pt. masina din semnatura si cei unde am facut verificarea mi-au spus ca imi mai trebuie un semering deorece curge un lichid (ulei cred) in zona unde este localizata flansa cardan si sa il schimbe si pe acela daca tot umbla acolo. daca sti despre ce semering e vorba sa imi zici si pretul. ulterior iti comunic si datele de livrare prin PM. Multumesc !

ce fel de ulei? cutie,motor? oricum e foarte vaga descrierea,eu banui semeringul de aici

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=DM71&mospid=47536&btnr=23_0125&hg=23&fg=15 nr 11 pret 51 lei/oe

Edited by grozadan