Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

e46 320i 2002 125kw

bielete de directie

bielete antiruliu

capete de bara

role+intinzatoare(pret separat pt fiecare ,te rog)

filtru de benzina

bujii

fise bujii

am programare zilele astea la o verificare si as vrea sa stiu preturile pentru piesele de mai sus.

multumesc.

e46 320i 2002 125kw

bielete de directie

bielete antiruliu

capete de bara

filtru de benzina

bujii

fise bujii

am programare zilele astea la o verificare si as vrea sa stiu preturile pentru piesele de mai sus.

multumesc.

BIELETA CU CAP DE BARA (LEMFORDER); Partea de montare:punte fata; Partea de montare:stanga;

220lei sau 160lei/delphi;

BIELETA ANTIRULIU (LEMFORDER); Partea de montare:punte fata; Bara/bieleta:bara stabilizatoare; Numar bucati pe osie:2;

100lei/buc

FILTRU COMBUSTIBIL 180lei/mahle;190/mann

BUJIE APRINDERE (NGK); 40lei/buc

CUREA TRANSMISIE (GOODYEAR); 50lei

CUREA TRANSMISIE (GOODYEAR); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat 28lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:generator; 70lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:generator; Mod de operare:hidraulic; 60lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat; Diametru exterior:70; incepand cu an fabricatie:2002.09; Latime [mm]:24,5; 190lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat; Diametru exterior:70; Latime [mm]:26; Pâna În an fabricatie:2002.09; 180lei

INTINZATOR CUREA (SWAG) 135lei;

cel mai bine la role ca sa sti ce comanzi e sa ai codurile;le gasesti si pe realoem,eu nu am de unde sa stiu care iti trebuie,ti-am dat preturile la cateva

salut ma intereseaza o _chiulasa_ si un motor pentru un E39 din 2001 touring tipul motorului 22 6S I , 2171cmc, 125 kW benzina. daca mai trebuiesc ceva date sa imi zici

numai piese noi ai???

second nimik???

citez din titlu: "Vand piese doar noi pt modele...";deci nu am nimic second

salut ma intereseaza o _chiulasa_ si un motor pentru un E39 din 2001 touring tipul motorului 22 6S I , 2171cmc, 125 kW benzina. daca mai trebuiesc ceva date sa imi zici

numai piese noi ai???

second nimik???

salut imi spui cat face un capitonaj capota fata la un 325 tds e36 . mersi 

numai piese noi ai???

second nimik???

salut imi spui cat face un capitonaj capota fata la un 325 tds e36 . mersi 

REZONATOR BMW Auto 264lei+tva

e46 320i 2002 125kw

bielete de directie

bielete antiruliu

capete de bara

filtru de benzina

bujii

fise bujii

multumesc.

BIELETA CU CAP DE BARA (LEMFORDER); Partea de montare:punte fata; Partea de montare:stanga;

220lei sau 160lei/delphi;

BIELETA ANTIRULIU (LEMFORDER); Partea de montare:punte fata; Bara/bieleta:bara stabilizatoare; Numar bucati pe osie:2;

100lei/buc

FILTRU COMBUSTIBIL 180lei/mahle;190/mann

BUJIE APRINDERE (NGK); 40lei/buc

CUREA TRANSMISIE (GOODYEAR); 50lei

CUREA TRANSMISIE (GOODYEAR); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat 28lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:generator; 70lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:generator; Mod de operare:hidraulic; 60lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat; Diametru exterior:70; incepand cu an fabricatie:2002.09; Latime [mm]:24,5; 190lei

RULMENT INTINZATOR CUREA (INA); Agregat angrenat:agregat antrenat:compresor aer conditionat; Diametru exterior:70; Latime [mm]:26; Pâna În an fabricatie:2002.09; 180lei

INTINZATOR CUREA (SWAG) 135lei;

cel mai bine la role ca sa sti ce comanzi e sa ai codurile;le gasesti si pe realoem,eu nu am de unde sa stiu care iti trebuie,ti-am dat preturile la cateva

multumesc frumos.

te anunt in functie de ofertele din bucuresti si de ce se constata la inspectia tehnica

25117503100 de pe realoem.com

nuca schimbator piele TITAN

ce pret domnule?

25117503100 ORNAMENT SCHIMBATOR VITEZE 5 TREPTE PIELE(TITAN) 220lei+tva

Salut,

ma intereseaza o aripa dreapta fata pentru e46 fara facelift. Noua sau second dar sa fie originala. Mersi.

700lei+tva/original;

iti recomand KLOKKERHOLM;producator oem pt bmw,nu taiwan;

200 lei

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=35

pompa de apa pt E90 320d 2005

nu prea inteleg pe realoem codul exact pt ca vad ca specifica cu automatic transmission, dar la mine e manuala. sigur te pricepi tu mai bine. vreau doar un pret informativ, o sa cumpar mai multe piese dupa ce ma duc la un mecanic (curele+role). mersi