Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

ma poti ajuta cu ceva te rog? daka ai timp

am o lista cu niste coduri de bmw pe original imi poti face te rog o factura cu stampila etc cu.. cat ar costa ele la firma ta te rog? tre sa le-o arat la asigurari. luni iau si de la bavaria una. te rog daor daka ai timp.

mi-o poti trmite pe mail. cineva2002ro@Yahoo.com

ma poti ajuta cu ceva te rog? daka ai timp

am o lista cu niste coduri de bmw pe original imi poti face te rog o factura cu stampila etc cu.. cat ar costa ele la firma ta te rog? tre sa le-o arat la asigurari. luni iau si de la bavaria una. te rog daor daka ai timp.

mi-o poti trmite pe mail. cineva2002ro@Yahoo.com

am timp dar nu cred ca te-ar ajuta bmwclub dc ati aduci aminte preturile mele sunt exagerate :)

Edited by grozadan

salut! un pret pentru filtrele de ulei,motorina,aer,polen(sa fie MANN) si 6 litri ulei(bmw sau castrol) pentru un 320d de 136cp(aprox 250k km).bafta!

f ulei 25,aer 75,polen carbon 110,f motorina 45,ulei 5w30 40lei/litru,5w40 33lei,0w30 65 lei,0w40 50 lei -toate originale bmw

eu nu le iau de la magazine. le iau de la cineva care aduce piese la fel ca si el. nu intram in pomelnici. unii mananca mai mult unii mai putin.. unii iau uneel piese mai ieftin.. unele mai scumpe.. alte contracte.. alte firme.. e munca lui treaba lui. oricum aici pe forum daca 5-6 insi cumpara de la cineva gata toata turma :)) si culmea de unde cumpar eu piesele.. imi aduce si piesa in fatza blocului. bafta.

19 Ron, o avere. :)

Remarcile tale sunt un pic nepotrivite.

Daca avea niste preturi foarte mari comparativ cu pretul pietii, era normal sa atragi atentia asupra acestui lucru.

Daca ai gasit niste preturi un pic mai bune in alta parte, sa fii sanatos.

Ai dreptul de a cumpara din alta parte.

Edited by Ciupanezu

salut! ma interesreaza un pret pentru filtrele de ulei, motorina,aer,polen si 9 ulei (bmw sau castrol) pentru un E60 530d de 231cp, masina are 160k km,

ms

ulei 5w40 33lei/litru, 5w30 40lei,0w40 50lei,0w30 65 lei=> originale bmw

f ulei mann 45,original 70 lei;f motorina 175 original,110 lei mann,f polen carbon mann 180 lei/set sau 290 lei/set/originale

Salut

31311139101

31311139102

pret producator de la cel mai ieftin la cel mai scump te rog

Mersi

340 lei/buc/monroe sau 400 lei/buc/sachs sau 350 lei/buc/kayaba

Spune-mi si mie te rog niste preturi pentru un BMW e90 320 d, VC 31, VB 78937 pentru urmatoarele piese (filtre MANN) :

-filtru aer ; 75 lei mann 155 original

-filtru ulei ; 43 lei mann 70 original

-filtru motorina: 110 mann 175 original

-filtru polen ; 100 mann

-filtru epurator; 130 original

-ulei motor 5w-30 BMW Long-Life 04 6L ; 40lei/litru

Mersi mult!

in text

sal. ma intereseaza amortizoarele pe fata cu tot cu protectie plus o flansa pt un e46 318ci din 2001. de preferinta sachs sau boge. JZ41977 multam

550 lei/buc/amortizor sachs advantage sau 340 lei/buc/monroe

flansa 100 lei/buc/lemforder sau 75 lei/buc/akron,protectiile 75 lei/set

Salut Dan,

As avea nevoie de urmatoarele:

filtru aer, filtru ulei, filtru polen , filtru benzina si 6 litri ulei 0W30 BMW Longlife 04.

E46 325 Ci din 2001, 170k Km

Multumesc

FIltru aer 40 lei,

Filtru benzina depinde luna de fabricatie;

Filtru polen 100 lei/mann cu carbon sau 90 lei/purflux carbon

Filtru ulei 25 lei

Ulei 0W-30 65lei/litru ,uleiul 0w30 original bmw e longlife 01!!!!!!!