Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut,mar interesa si pe mine 5 l de ulei sintetic 5W30 pentru un E46 diesel. si un pret.

40 lei/litru,transport gratuit in buc

La o comanda de filtre + ulei ptr e90 d, ai idee cat costa transportul si in cat timp ajunge, multumesc.

transport gratuit in bucuresti pt filtre+ulei;o zi

Apropo, spune-mi si cat costa 6 l de Castrol EDGE.

ce vascozitate?

La o comanda de filtre + ulei ptr e90 d, ai idee cat costa transportul si in cat timp ajunge, multumesc.

Cod vin VB 78937, filtru ulei, aer, motorina, AC.

f ulei 43 lei mann sua 70 original,f aer 75 lei mann sau 160 original,f motorina 110 mann sau 170 original,f polen carbon 90 lei purflux sau 150 lei original

salut, ma intereseaza si pe mine pentru un e36 318i (JD16031)

- filtru combustibil 80 lei mann sau 70 lei mahle

- filtru ulei 23 lei mann

- filtru de aer 40 lei mann sau 28 lei champion

- ulei 4 litri, am 10w40 38 lei/litru/original bmw sau 150 lei/castrol 10w40 bidon de 5 litri

- antigel-nu stiu cati litri am nevoie,e prima data cand il schimb 3 litri ai nevoie cel mai probabil,40 lei/1.5 litri/original

in text

Spune-mi te rog pretul pentro o pereche de stergatoare pentru E46 2003 SS:CJ74268. Am modelul clasic pe masina, cu partea aceea de metal pe stergatorul de la sofer, iar stergatoarele au marimi diferite(dar banuiesc ca stii tu marimile). Spune-mi te rog pretul si pentru cele tip lamela, daca se pot monta si din acelea.

Merci.

Spune-mi te rog pretul pentro o pereche de stergatoare pentru E46 2003 SS:CJ74268. Am modelul clasic pe masina, cu partea aceea de metal pe stergatorul de la sofer, iar stergatoarele au marimi diferite(dar banuiesc ca stii tu marimile). Spune-mi te rog pretul si pentru cele tip lamela, daca se pot monta si din acelea.

Merci.

Salut Dan,

Am vorbit un pic mai devreme la telefon. As vrea pana la urma un set de Bosch Aerotwin Retrofit. Le ai pe stoc sau trebuie sa le comanzi? Banuiesc ca sterg mai bine decat cele clasice.

Sal Dane

A venit din nou vremea reviziei.

Da mi un pret te rog pentru un e46 320d din 2000 la filtre ulei,motorina,filtru aer si 5 litri ulei pe original si pe producator.Uleiul ramane cel original.ms

f ulei 32 lei mann,f aer 75 mann,f motorina 45 mann ,ulei 5w30 40 lei/litru,5w40 33 lei/litru,0w40 50 lei/litru..originale

Merci.

Salut Dan,

Am vorbit un pic mai devreme la telefon. As vrea pana la urma un set de Bosch Aerotwin Retrofit. Le ai pe stoc sau trebuie sa le comanzi? Banuiesc ca sterg mai bine decat cele clasice.

pe stoc,poti face plata+15 lei transport,restul iti ajung maine

da -mi te rog pretul pentru urmatoarele (e46 320d facelift 2003)

ulei 5w-40bmw

filtru aer

filtru motorina

'filtru polen

filtru ulei

Eventual trece tu ce mai trebuie pentru revizia de iarna iarna

Da-mi te rog preturile si te sune eu maine. Voi trece vineri prin cluj sa iau toate chestiile

da -mi te rog pretul pentru urmatoarele (e46 320d facelift 2003)

ulei 5w-40bmw 33 lei/litru

filtru aer 75 lei mann

filtru motorina 110 lei mann

'filtru polen 90 lei purflux carbon

filtru ulei 43 lei mann

Eventual trece tu ce mai trebuie pentru revizia de iarna iarna-verifica sa fie ok temperatura la care rezista antigelul+eventual lichid de spalat parbriz de iarna

Da-mi te rog preturile si te sune eu maine. Voi trece vineri prin cluj sa iau toate chestiile

in text

salut! m ar interesa un pret pt urmatoarele piese: cod:11531247122 64 lei si 11531247124 14 lei cotul de plastic de pe _chiulasa_ sper ca ii bine....si de asemenea un termostatdaca e asta 11531739755 atunci 105 lei behr. Merci!

in text

f

Salut Dane,fa-mi si mie pretul total la pachetul M si la piesele care ti le-am dat azi(galeria de admisie,amortizoare,releu s.a.m.d.)si suna-ma maine sa-mi spui.Merci.Adi(Bmw e60 535d)

pachet m 4600,amortizor 600 lei/buc/fata,galerie 1775 lei,releu bujii 410,protectii amortizor 100 lei/fata/set/sachs,amortiz capota 95 lei/bu/orig,garnitura 21 lei,bucse 130 lei/buc/lemf,inel siguranta 5 lei/buc,total 8546 lei

pentru cele originale va rog sa scrieti codurile de piesa si eventual seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie. Pentru ca garantia sa fie acceptata una din conditiile de baza e ca piesa sa fie montata in service autorizat RAR. De asemenea pentru cei care primesc marfa prin curier ii rog sa verifice integritatea coletului la primire (sa nu fie rupt,indoit etc) si sa specifice acest lucru unde semneaza de primire.

piese e60?