Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut Dan

mai vreau si eu o chestie(din pacate nu am fost atent si am uitat sa o comand)asta 51117837429 sa imi spui cat face?

merci si tot asa o trimiti la adi

24 lei/ti-am comandat-o,te anunt eu cand poti sa mergi sa o ridici

ok,iti depun eu astazi sau maine banii

platit astazi dimineata :twoup:

salut dan,

mi-a venit si mie piesa?

salut Dan

mai vreau si eu o chestie(din pacate nu am fost atent si am uitat sa o comand)asta 51117837429 sa imi spui cat face?

merci si tot asa o trimiti la adi

24 lei/ti-am comandat-o,te anunt eu cand poti sa mergi sa o ridici

ok,iti depun eu astazi sau maine banii

platit astazi dimineata :twoup:

salut dan,

mi-a venit si mie piesa?

da,e la adi

Salut,

Da-mi si mie preturi/variante pentru urmatoarele (masina din semnatura):

- bucsi bara stabilizatoare fata 47 lei/buc/original sau 19 lei/buc/topran

- bielete antiruliu 50 lei/buc/talosa sau 95 lei/buc/lemforder

- bielete directie (intregi 250 lei/buc/lemforder sau 115 lei/lemforder doar bieleta directie si pe bucati - nu stiu exact ce trebuie)

Multumesc.

in text

salut

ulei pentru cutia de viteze? si cat imi trebuie ? la un e46 din 2000 cutie manuala

merci

fara seria sasiu nu pot sa-ti zic exact cat iti trebuie,pretul e de 100 lei/litru/original bmw

WBAAL 31040jj62863

si cati litri mi-ar trebui ?

Edited by fitco

salut

ulei pentru cutia de viteze? si cat imi trebuie ? la un e46 din 2000 cutie manuala

merci

fara seria sasiu nu pot sa-ti zic exact cat iti trebuie,pretul e de 100 lei/litru/original bmw

WBAAL 31040jj62863

si cati litri mi-ar trebui ?

1.1 litri

sal,

Poti sa imi zici te rog niste preturi pentru amortizoare fata pentru un 520d, e39 din 2000. Ce producator si cat timp au garantia? mersi mult

450 lei/buc/sachs sau 340 lei/buc/kayaba- 2 ani

salut

as dori te rog frumos un pret pt o bieleta antiruliu fata/dreapta-pt un e39-528i-fabricatie 98!mersi...lemforder sau febi!

85 lei/buc/febi sau 100 lei/buc/lemforder

Salut. Stii cumva daca se gasesc plasticele de la centura de siguranta, de pe stalpul dintre usi(la E36 sedan) noi ? Interiorul meu arata super ok, mai putin plasticele alea 2 care sunt zgariate ca naiba. Uite o poza la ce ma refer, in caz ca vb prostii. Nu reusesc sa le gasesc pe realoem

http://img139.imageshack.us/img139/6602/bpillar.jpg

Salut. Stii cumva daca se gasesc plasticele de la centura de siguranta, de pe stalpul dintre usi(la E36 sedan) noi ? Interiorul meu arata super ok, mai putin plasticele alea 2 care sunt zgariate ca naiba. Uite o poza la ce ma refer, in caz ca vb prostii. Nu reusesc sa le gasesc pe realoem

http://img139.imageshack.us/img139/6602/bpillar.jpg

se gaseste dar fara serie sasiu nu iti pot da pret

ulei 0-40 castrol la 4 l , filtru aer , ulei , polen carbon mann E90 325 i

180 lei/4 litri 0w40 castrol sau 50 lei/litru/original bmw; f ulei 32,f aer 70, f polen 85 carbon

pt e60 facelift ornamente exterioare shadow line, si un volan m? cat ar fi???

volan M 1520 lei atentie,fara airbag ! un airbag nou e 2330 lei;ornament usa sofer shodow 116 lei/bucata;ornament stalp usa sofer 110 lei/bucata (high gloss shadow line-daca vrei sa pui asa ceva,pt shadow line normal nu e nevoie sa-l schimbi)- astea ca sa-ti faci o idee de preturi,pe spate e cam identica situatia,poate sunt un pic mai ieftine

salut

spune-mi te rog arcuri spate e36 4 cilindrii, ce variante ai pe aftermarket?

si ma intereseaza un spay cu vopsea Montrealblau 297 51 91 1 052 340; am de facut niste retusuri in anumite zone in care mi-a aparut putin rugina.

ms

salut

spune-mi te rog arcuri spate e36 4 cilindrii, ce variante ai pe aftermarket?

si ma intereseaza un spay cu vopsea Montrealblau 297 51 91 1 052 340; am de facut niste retusuri in anumite zone in care mi-a aparut putin rugina.

ms

e 72 lei setul retus/original; pentru arc spate am nevoie de seria sasiu