Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

suport etrier, stanga fata pt. e46 318i, an 2001 fara face-lift

34106758104

BREMSTRAGER_ BMW Auto 500lei

sal,

un pret te rog pentru rolele de la motorul M43, E46, 118 cp. Cele 3 role care se schimba in mod normal.

Mersi!

din pacate nu stiu care sunt rolele care se schimba in mod normal..da-mi codurile,le gasesti aici: www.realoem.com

Edited by grozadan

sal,

un pret te rog pentru rolele de la motorul M43, E46, 118 cp. Cele 3 role care se schimba in mod normal.

Mersi!

din pacate nu stiu care sunt rolele care se schimba in mod normal..da-mi codurile,le gasesti aici: www.realoem.com

12311435940

11281435594

11511739527

mersi!

12311435940 RIEMENSCHEIBE_ 160lei/original

11281435594 Rola ghidare curea transmisie 120lei/original sau 65 lei/producator

11511739527 Fulie pompa apa 90lei/original

suport etrier, stanga fata pt. e46 318i, an 2001 fara face-lift

34106758104

BREMSTRAGER_ BMW Auto 500lei

sal,

Mersi!

11281435594, pe realoem apare doar asta, nu stiu de ce...

:)

Sal aduci ulei motor pentru un e60 525dA din 2004 ,si as vrea si preturi la filtru ulei,filtru aer si filtrele de polen cu carbon,filtru motorina.Multumesc anticipat

40lei/litru original bmw 5w30, f ulei 45 lei/mann,f aer 120 lei/bosch,135 lei/mann,f motorina 115/mahle,80/champion,f polen cu carbon mahle 120lei(set de 2)

Salutare, poti sa aduci un set arc/amortizoare filetate sachs pt E46, si daca da cu ce pret, in bucuresti o firma mi le aduce pe comanda la 2500 lei.

Cu respect.

PS : nu sunt circotas doar caut ofeta cea mai buna.

depinde ce fel de set(adica ce fel de amortizor vrei),ca pot sa-ti fac set cu tot cu arcuri la 1500 lei..(amortizoare sachs+arcuri kilen suedia)

sunt seturi de fabrica sport vin echipate direct amortizor cu arc si sunt reglabile pe inaltime coboara garda masinii intre 25-50 cm ,nu stiu cum sa-ti explic intra pe tecdoc si cind deschizi la suspensie o sa-ti dea ultimul rind amortizoare filetate,de acelea vreau dar pe sachs, programul deschide pe bilstein si inca ceva dar face si sachsul.

salut, pentru 318 is an 27 09 1993

imi poti spune pret pentru discuri fata si placute, discuri spate si placute si eventual saboti de frana de mana!

mersii mult

SABOTI FRANA (lucas TRW); Partea de montare:puntea spate 150lei

DISC FRANA (NUMAI IN PERECHI) TRW; Partea de montare:punte fata; 160lei/buc sau 160/brembo sau 240/set de 2 discuri delphi

DISC FRANA (NUMAI IN PERECHI) TRW; Partea de montare:puntea spate;150lei/buc sau 115 lei/brembo;

PLACUTA FRANA (TRW); Partea de montare:punte fata 115lei sau Set Placute Frana (Delphi) 85lei sau PLACUTA FRANA (SIMER) 70lei

PLACUTA FRANA (TRW); Partea de montare:puntea spate 100lei sau PLACUTA FRANA (QWP) 60lei sau simer 60 lei

mersii deocamdata masina este in curtea vanzatorului pana ii scoate CIV ca sa ma asigur ca este euro 2, de indata ce am actele pentru inmatriculare o sa te contactez ca sa imi iau discuri si placute, am probat masina si la franare undeva pe la 130 tremura rau volanul, ma gandesc ca este din cauza discurilor sau placutelor, pe spate sistemul la frana de mana este actionat de saboti in interiorul discului ???? sau pe placute???

in cat timp le ai. le ai pe stoc sau trebuie comandate?

Edited by sergiulean

mersii deocamdata masina este in curtea vanzatorului pana ii scoate CIV ca sa ma asigur ca este euro 2, de indata ce am actele pentru inmatriculare o sa te contactez ca sa imi iau discuri si placute, am probat masina si la franare undeva pe la 130 tremura rau volanul, ma gandesc ca este din cauza discurilor sau placutelor, pe spate sistemul la frana de mana este actionat de saboti in interiorul discului ???? sau pe placute???

in cat timp le ai. le ai pe stoc sau trebuie comandate?

pe stoc;in interiorul discului de saboti;tremuratul poate fi si de la brate(dc au jocuri)

ok mersii mult deocamdata, acum astept saptamana urmatoare, pe joi o sa am masina la mine la garaj si ma apuc de treaba, poti sa imi dai o adresa sau te contactez pe forum?

in legatura cu tremuratul in volan, o sa desfac sa vad despre ce este vorba si o sa vad ce trebuie schimbat, eu am zis ca este sistemul de franare deoarece vibreaza volanul doar la franare la viteza mare in mers normal la 60 50 70 la ora nu se simpte nimic acum ramane de vazut

Edited by sergiulean