Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Salut Dan, m-ar interesa pentru un 320 d e90 (vg14911) ce as avea nevoie pentru a doua revizie si preturile, as prefera pe original si pe producator(mann);

Eu cred ca am nevoie de:

Ulei 5W30 L04 (asta mi-au pus cei de la AB prima data) 37 lei/litru original bmw

Filtru aer 65 lei mann sau 140 lei oe

Filtru ulei 40 lei mann sau 61 lei oe

Filtru motorina 95 lei mann sau 145 lei oe

Microfiltru cu carbon 95 lei mann sau 150 lei oe

Altceva nu cred sa mai am nevoie, daca ai tu idee sa-mi zici. e cam ok

Merci

salut,preturi in text

iti dau zilele astea un pm cu ce iau din lista asta. multumesc!

p.s. ce as lua din ce ai enuntat tu, e de vreo 1180lei total. mai e vreun discount ceva? :twoup:

nu

Edited by grozadan

sper ca mai e timp sa modific ceva in comanda:

pune langa filtrul de ulei si 11421741000 (1 bucata) (sau daca ai asta trimite-mi-l in loc ca vad ca e la pachet 11427510717) ,pai e inclus in filtrul de ulei (in mod normal deci nu iti mai adaug nimic)

de asemenea as mai vrea in pachet si 32411097164 (Meyle, 1 bucata) 130 lei l-am comandat dureaza 4 zile, 16121180242 ( 2 bucati) 6 lei ambele le-am comandat si 32111131345 (2 bucati) 14 lei ambele le-am comandat

+ 2l lichid frana oem comandat

in text,livrarea va fi pe saptamana viitoare

cool! mersi

pentru cele originale va rog sa scrieti codurile de piesa si eventual seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie. Pentru ca garantia sa fie acceptata una din conditiile de baza e ca piesa sa fie montata in service autorizat RAR. De asemenea pentru cei care primesc marfa prin curier ii rog sa verifice integritatea coletului la primire (sa nu fie rupt,indoit etc) si sa specifice acest lucru unde semneaza de primire.

un pret pt buca care uneste bratul pe care sta arcul si fuzeta din spate pt un e36 coupe din 94(am inteles ce e o busa cu ulei in ea) pe lemforder sau trw

Salut.

32307842609 culoare gri aduci?

doar negru

Salut! Un pret pentru fulie vibrochen e90 320d, te rog!

cod 11237805696

934 lei/orig/buc, 700 lei/buc/corteco, 550 lei/optimal/buc

Salut ,

Intrerupatorul geam fata pasager ,cod produs 6902176 cat ar fi ?

141 lei/buc

Bielete Antiruliu Lemforder pt E39 525i 2002. (amandoua bucatile)

pe fata sau spate?

pentru cele originale va rog sa scrieti codurile de piesa si eventual seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie. Pentru ca garantia sa fie acceptata una din conditiile de baza e ca piesa sa fie montata in service autorizat RAR. De asemenea pentru cei care primesc marfa prin curier ii rog sa verifice integritatea coletului la primire (sa nu fie rupt,indoit etc) si sa specifice acest lucru unde semneaza de primire.

un pret pt buca care uneste bratul pe care sta arcul si fuzeta din spate pt un e36 coupe din 94(am inteles ce e o busa cu ulei in ea) pe lemforder sau trw

da-mi te rog codul de bucsa,vezi www.realoem.com

...da-mi si mie un pret ptr.:

filtru aer 65 lei mann

filtru motorina 100 lei mann

filtru ulei 40 lei mann

ulei Castrol Magnatec B4 5w40, 6 litri 165 lei/5 litri+ 35 lei al 6 lea litru

bucsi bascula Lemforder 340 lei/set cu tot cu partea metalica sau 95 lei/buc doar bucsa

318d-2004

multumesc

preturi in text

Edited by grozadan

Sal Dan

31 35 6 780 847 daca ai pe stoc si preturi daca se poate

este in stoc,105 lei lemforder sau 70 lei talosa

pot sa vin azi dupa una?(talosa)

da.pe iasomiei

salut

un pret pt ulei cutie de viteza MTF LT2 si cand este disponibil. Multumesc

0721.70.20.24

de cat ai nevoie?100 lei/l

Sal Dan

31 35 6 780 847 daca ai pe stoc si preturi daca se poate

este in stoc,105 lei lemforder sau 70 lei talosa

pot sa vin azi dupa una?(talosa)

da.pe iasomiei

salut

un pret pt ulei cutie de viteza MTF LT2 si cand este disponibil. Multumesc

0721.70.20.24

de cat ai nevoie?100 lei/l

am gasit, multumesc

P.S. pret si pentru 71 10 0 445 667 te rog.

190 lei

51757140983 22 lei

61610427668 165 lei/oe sau 170 lei/valeo

Deci raman astea 3, set cric (cric+cala+cheie roti+husa), usita vizitare buson baie ulei si stergatoarele OE.

Deci 190+22+165+15(curierul)=392lei. Sa-mi zici daca e ok daca pun maine sau luni cel tarziu 400lei in cont.

Am rugamintea sa comanzi azi produsele, setul cric as avea nevoie urgent, am un drum de facut lung si am montat anvelope normale, nu mai am RFT.

P.S. pret si pentru 71 10 0 445 667 te rog.

190 lei

51757140983 22 lei

61610427668 165 lei/oe sau 170 lei/valeo

Deci raman astea 3, set cric (cric+cala+cheie roti+husa), usita vizitare buson baie ulei si stergatoarele OE.

Deci 190+22+165+15(curierul)=392lei. Sa-mi zici daca e ok daca pun maine sau luni cel tarziu 400lei in cont.

Am rugamintea sa comanzi azi produsele, setul cric as avea nevoie urgent, am un drum de facut lung si am montat anvelope normale, nu mai am RFT.

ok,adaugate