Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Salut,

Un pret pentru 21207512693 (volanta 318I E46)?

Multumesc.

1700 lei/luk

salut dan,

as vrea niste preturi pentru urmatoarele piese la un BMW 318D , 2002, VIN: CJ05744

- 5l Ulei 5w40 30 lei/litru/oe bmw

- Filtru MANN aer 65 lei mann

- Filtru MANN motorina 45 lei/mann

- Filtru MANN ulei 30 lei

- Filtru MANN polen activ 110

daca sunt pe stoc sau pe cand le poti aduce.

Merci

sunt pe stoc,preturi in text

salut. sper ca nu ai uitat de surubul care l-am comandat. credeam ca martea asta era vorba sa-l aduci dar cred ca am inteles gresit, e vorba de martea viitoare. oricum nu mi-e asa urgent am pus unul neoriginal asa provizoriu. astept telefon de la tine cand ajunge piesa. in aceste zile s-ar putea sa nu am semnal la telefoane pe timpul zilei. suna-ma te rog seara dupa 20.00. Edited by alindel

Nu,sunt doar BOSCH

eu am avut nefericita ocazie acum o luna si 1/2 sa cumpar 2 proiectoare noi, la care pe cutie scriea BOSCH si inclusiv pe plasticul de la proiectoare scria BOSCH, dar pe sticla CARELLO

le-am montat si marea surpriza una a explodat geamul peste 10 min de lucru, m-am ingrijorat le-am oprit si la al doilea s-a spart geamul cand se racea

de asta te intrebam sa nu fie la fel,

p.s. pe alea precedente si acum le am la BOSCH la expertiza, sper astea sa fie altele

pprecedentele m-au costat ambele 700 ron

Nu,sunt doar BOSCH

eu am avut nefericita ocazie acum o luna si 1/2 sa cumpar 2 proiectoare noi, la care pe cutie scriea BOSCH si inclusiv pe plasticul de la proiectoare scria BOSCH, dar pe sticla CARELLO

le-am montat si marea surpriza una a explodat geamul peste 10 min de lucru, m-am ingrijorat le-am oprit si la al doilea s-a spart geamul cand se racea

de asta te intrebam sa nu fie la fel,

p.s. pe alea precedente si acum le am la BOSCH la expertiza, sper astea sa fie altele

pprecedentele m-au costat ambele 700 ron

daca nu vrei sa ne riscam inca o data,la 440 lei/buc putem aduce bosch,in rest nu stiu ce sa-ti zic

Dan,

cat costa un set de plase pt a monta incalzire in scaune (fata) pt un e36 coupe, 1994. Sau daca este vreun kit complet...as vrea sa pun oem pt a lega la butoanele de incalzire oem.

Multumesc

imi trebuie o serie sasiu

JG26007

220 lei/buc/plasa+298 lei cablajul+420 lei butoanele

Dan,

cat costa un set de plase pt a monta incalzire in scaune (fata) pt un e36 coupe, 1994. Sau daca este vreun kit complet...as vrea sa pun oem pt a lega la butoanele de incalzire oem.

Multumesc

imi trebuie o serie sasiu

JG26007

220 lei/buc/plasa+298 lei cablajul+420 lei butoanele

Multumesc de raspuns, cred ca mai aman cu incalzirea in scaune

:twoup:

Salut Dan,

Poti te rog sa-mi spui ceva preturi pentru unE46, 77KW, M43B19, AX15926:

1. brat fata stanga 31126777851

2. telescoape fata + burduf (stanga/dreapta)

3. telescoape spate + burduf (stanga/dreapta)

4. arcuri spate (stanga/dreapta)

Arcurile si telescoapele nu le vreau sport, deci normale. Am tot cautat pe reaolem codurile dar nu le-am gasit la Front/Rear Axle si decat sa scriu prostii mai bine ma las.

Ce ma doare cel mai mult este bratul de pe fata.

Merci

Edited by Armadyllo

Salut, oferte de pret pentru un set de placute ATE pentru puntea fata,e60,LCI 2007,2.0dA,163 cai,CX89032.Mersi

400 lei/originale sau 320 lei/ate sau 285 lei textar sau 160 lei/rh

Salut,

Ma intereseaza butonul pt geam de la sofer, pt varianta cu geamuri el. doar pe fata

e46 FL 2002

Mersi

am nevoie de seria sasiu (ultimele 7 caractere)