Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut Dane, as avea si eu nevoie de o placa de contacte pt carcasa cheii facelift,vroiam sa schimb carcasa din prefacelift in facelift si nu potriveste si mi-ar trebui ori placa ori chiar cheia intreaga sh. ms Edited by neosph3re

sal,te rog cat ma costa piesa asta cu tot cu transport pana la Deva ? mersi !

piesa 5 din poza http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=20

184 lei daca achiti integral in avans in cont bancar

un pret pt placute frana fata+spate pt un e39 525d an 2001

180 lei fata+spate/qwp sau ate 220 lei fata si 125 lei ate spate

ok le-as dori pe cele qwp cum procedez sa intru in posesia lor?

sal,te rog cat ma costa piesa asta cu tot cu transport pana la Deva ? mersi !

piesa 5 din poza http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=20

184 lei daca achiti integral in avans in cont bancar

un pret pt placute frana fata+spate pt un e39 525d an 2001

180 lei fata+spate/qwp sau ate 220 lei fata si 125 lei ate spate

ok le-as dori pe cele qwp cum procedez sa intru in posesia lor?

ai pm

salut Dane, as avea si eu nevoie de o placa de contacte pt carcasa cheii facelift,vroiam sa schimb carcasa din prefacelift in facelift si nu potriveste si mi-ar trebui ori placa ori chiar cheia intreaga sh. ms

ce fel de bmw?

316 e46 din '99

nu te pot ajuta,daca comand cheie iti vine exact cum ai pe masina ta acum

31126774825

31126774826.

ce recomanzi in afara de cele originale?

si noi ceva? brate superioare fata e60.

430 lei/buc/sd sau 360 lei/delphi sau 480 lei/buc/lemforder,la original iti pot face eventual la oferta la 670 lei/bucata

Salut Dan,

Spune-mi si mie niste preturi pentru urmatoarele piese (originale):

- discuri frana fata; 250 lei/buc/oe

- placute frana fata; 245 lei/oe

- placute frana spate; 245 lei/oe

- piesa 11281706545; 115 lei/original daca vrei/producator mai ieftin zi-mi

- piesa 11287512762; 70 lei/original daca vrei/producator mai ieftin zi-mi

Multumesc.

da-mi o serie sasiu te rog pt restul

Scuze, am uitat - KK53736.

Multumesc

in text

Salut,

As vrea sa le iau pe toate, sunt in stoc?

31126774825

31126774826.

ce recomanzi in afara de cele originale?

si noi ceva? brate superioare fata e60.

430 lei/buc/sd sau 360 lei/delphi sau 480 lei/buc/lemforder,la original iti pot face eventual la oferta la 670 lei/bucata

Salut Dan,

Spune-mi si mie niste preturi pentru urmatoarele piese (originale):

- discuri frana fata; 250 lei/buc/oe

- placute frana fata; 245 lei/oe

- placute frana spate; 245 lei/oe

- piesa 11281706545; 115 lei/original daca vrei/producator mai ieftin zi-mi

- piesa 11287512762; 70 lei/original daca vrei/producator mai ieftin zi-mi

Multumesc.

da-mi o serie sasiu te rog pt restul

Scuze, am uitat - KK53736.

Multumesc

in text

Salut,

As vrea sa le iau pe toate, sunt in stoc?

nu,trebuie sa ti le comand daca le vrei,confirma-mi te rog,dureaza pe saptamana viitoare

salut, am luat dryer-ul de la Adi,

merci

apropo, spune-mi si mie te rog, el are procent la afacere sau... ca daca o face gratis ma simt ciudat ca deja l-am deranjat de vreo 3 ori pentru piesele mele :twoup:

teoretic lucreaza gratis dar nu te stresa tu de asta :)

salut un pret pt discuri frana fata 240 lei/buc/oe sau 210 lei/buc/ate sau 160 lei/buc/bosch sau brembo 180 lei/buc ,placute fata 165 lei/ate sau 100 lei/qwp si senzor fata 40 lei pt 320 d 2001 VIN WBAAL710CF47851

si poate sti de unde imi pot cumpara un antifurt de roti pt ca pe am meu l-am perdut ...............mersi; de la mine dar trebuie sa stiu codul de antifurt,e scris pe prezoanele cu pricina sau de la reprezentanta

salut,raspuns in text

dupa parera ta merita sa dau mai putin pe placutele qwp ? ...............si cum pot sa-mi dau seama ce numar am la antifurt avand in vedere ca nu pot sa desfac prezoanele antifurt.

si inca o intrebare de novice............eu am dedus ca mi s-au dus placutele cu senzor si discurile fata dupa urmatoarele incicii: tremurat excesiv volan cand franez la viteze mari si mai putin cand franez la viteze mici (in rest la viteza nu tremura nimic) si mi s-a aprins martorul galben rotund cu linie in zig-zag pe margini..................intrebare..................martorul asta e comun fata + spate sau sunt doi martori ?????????

dupa parera ta merita sa dau mai putin pe placutele qwp ? ...............si cum pot sa-mi dau seama ce numar am la antifurt avand in vedere ca nu pot sa desfac prezoanele antifurt.

eu sunt multumit de qwp dar sunt care se plang ca scartaie,nu stiu ce sa-ti zic; te uiti pe capul prezonului ar trebui sa scrie un numar,am nevoie de acel numar daca nu scrie=>reprezentanta

si inca o intrebare de novice............eu am dedus ca mi s-au dus placutele cu senzor si discurile fata dupa urmatoarele incicii: tremurat excesiv volan cand franez la viteze mari si mai putin cand franez la viteze mici (in rest la viteza nu tremura nimic) si mi s-a aprins martorul galben rotund cu linie in zig-zag pe margini..................intrebare..................martorul asta e comun fata + spate sau sunt doi martori ?????????

exista senzor fata+senzor spate,daca bate la franare sunt ovalizate discurile (in principiu in majoritatea cazurilor)

raspuns in text

stiu ca exista senzor spate si senzor fata..............intrebarea esra daca la modelul meu sunt martori luminosi in bord separati pentru fata si pentru spate .............adica atunci cand ti se aprinde unul sti ca ti s-a dus placutele pe fata si invers.........mersi

stiu ca exista senzor spate si senzor fata..............intrebarea esra daca la modelul meu sunt martori luminosi in bord separati pentru fata si pentru spate .............adica atunci cand ti se aprinde unul sti ca ti s-a dus placutele pe fata si invers.........mersi

nu exista martori separati in bord

Covering left 51 71 1 960 843 76 lei

Covering right 51 71 1 960 844 idem

Protection plate left 34 11 1 158 985 92 lei

Gear shift knob plastic/5-speed 25 11 1 434 495 70 lei

Registration plate lamp 63 26 1 387 047 31 lei

in text