Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut

mai zi-mi si mie niste discuri 290 lei/buc/oe sau 210 lei/bu/ate sau 180 lei/bu/brembo si niste placute fata 225 lei ate sau 120 lei/qwp sau 220 lei textar pt 525 da 2001, GY05817

multumesc

preturi in text,atentie nu acord garantie la discuri decat la cele oe!

e nou,ai garantie 18 luni,daca vrei poti sa-mi dai mai mult pe el :twoup:

salut

ai PM cu datele mele pentru vascocuplaj

ma mai intereseaza kit ambreiaj (placa, disc, rulment) 800 lei/luk si volanta 1600 lei/luk pentru un 525 d 2001, GW56503

da-mi mai multe variante de pret

multumesc

preturi in text

Salut Dan

trimite-mi si mie vascocuplajul ala si un set de discuri fata brembo.

datele mele le ai pe PM

multumesc

Edited by Gymmy

Salut! Da-mi si mie te rog un pret pentru :

11521712058 60 lei/thermotec

11281717188 ina 200/oe 349/..

11287838797 ina 310 /oe 770/..

11421738409 12 lei

12617568480 40 lei oe sau hella 30 sau facet 20

13641730059 385 lei oe

Multumesc !

preturi in text

ma gandeam sa nu fie proaste, turcesti :)

m-ai prins :twoup: ,dar bine zici tu o sa-l scumpesc incepand de acum

Edited by grozadan

salut .

mi-ai raspuns referitor la ulei.... am vazut ca ai o.e. bmw 10w40 la 25 lei pe litru. ce inseamna o.e bmw..... e original de bmw? sau pentru bmw, ca ala ce se vinde la reprezentanta? si prin magazinele de piese auto. e import din germania? adica e mai calitativ decat castrolul asta din tara?

daca e ala pentru bmw exclusiv adica produs expres pt. bmw e un pret foarte bun. eu as avea nevoie de 7- 8 litri... ca imi intra 6.5 litri in motorul de 1991 cmc benzina din 1996, nu? daca poti raspunde-mi la intrebari si spune-mi daca-l ai pe stoc sau trebuie comandat.

mersi anticipat.

Salut Dan,

Un pret te rog pentru discuri fata ATE POWER pt. E90 ( PS54572).

Intr-un post de al tau recomandai TEXTAR...sunt mai bune?discuri , placute... daca nu te deranjeaza da-mi te rog pret si pt. placute si discuri fata TEXTAR.

Multam fain!

sorry dar nu am nici de unele nici de altele

grozadan dar ai idee mai trebuie cumparat si altceva.Am inteles ca ar trebui si alea pt reglare si numai stiu ce. De alea pt reglare ai la vanzare?

mai trebuie multe inclusiv becuri,elemente reglaj,senzori nivel etc dar am cautat mai bine si am gasit kit complet cu tot ce iti trebuie la 4280 lei/original; s-ar putea totusi pe langa astea sa mai trebuiasca sa schimbi modulul de lumini care e in jur de 150 euro

salut .

mi-ai raspuns referitor la ulei.... am vazut ca ai o.e. bmw 10w40 la 25 lei pe litru. ce inseamna o.e bmw..... e original de bmw? sau pentru bmw, ca ala ce se vinde la reprezentanta? si prin magazinele de piese auto. e import din germania? adica e mai calitativ decat castrolul asta din tara?

daca e ala pentru bmw exclusiv adica produs expres pt. bmw e un pret foarte bun. eu as avea nevoie de 7- 8 litri... ca imi intra 6.5 litri in motorul de 1991 cmc benzina din 1996, nu? daca poti raspunde-mi la intrebari si spune-mi daca-l ai pe stoc sau trebuie comandat.

mersi anticipat.

oe inseamna original; ce se vinde la reprezentanta e tot oe bmw; castrol nu am 10w40; eu il import direct ; nu stiu cat intra fara serie sasiu; este in stoc

Edited by grozadan