Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Sal. Trimite-mi totul cand vinecaamvb sischimb uleiul la cutie in aceeasi zii cand montez si ornamentele,uleiul la cutie trebuie sa il cumpar unde fac schimbu, trebuie sa castige si ei.

ok,ok am inteles :twoup:

Salut!

Fa-mi, te rog, un pret pentru urmatoarele:

- ulei Castrol 5W-40/ BMW Original 4l; 27 lei/litru

- filtru aer MANN; 40

- filtru ulei MANN; 22

- filtru benzina MANN; 85

- garnitura corp filtru de ulei OEM piesa nr.6 - codul de pe Realoem: 11421709800; 8 lei

- 1 buc. O-ring 24x3 OEM piesa nr. 5 - codul de pe Realoem: 11421709513; 8 lei

- 1 buc piesa nr. 4 OEM ("Bush") - codul de pe Realoem: 11421432228. 25 lei

M-ar mai interesa si un pret pentru un filtru de polen, insa cel mai ieftin, nu tin neaparat sa fie MANN. 50 lei/jc premium

De asemenea, cat costa "capsele" acelea care se prind in fetele de usi si se prind trim-urile in ele - cod piesa Realoem: 51458266814? M-ar interesa cateva pentru ca am observat ca unele dintre cele pe care le am au cam "imbatranit" si prezinta mici crapaturi...3 lei/bucata

Este vorba de un E46, AX00584, motor M43.

P.S: In cam cate zile ar ajunge coletul la C-ta si cam cat costa?cam 20 lei; impreuna cu piesele oe care dureaza cam in 5zile ;De asemenea prin cine le trimiti, Fan Courier? Merci! da

preturi+comentarii in text

Preturi te rog pentru Logan 1.4mpi VIN UU1LSDAAH34152062:

set curea distributie,cu tot cu rola 285 lei/oe sau 220 lei contitech

pompa apa (HEPU/GRAF/s.a) 85 lei msp/hepu 165,airtex si graf 120

intinzatoare curea accesorii (sunt 2 role intinzatoare, daca ai INA/s.a) 165/ina sau 120 febi+ma gandesc ca are aer conditionat 290 lei/oe sau ina mai scump :twoup:

filtru benzina MANN 40 lei

filtru ulei MANN 16

ulei motor 10w40, dar nu BMW. Altceva ce mai ai? imi trebuie 4l. castrol 10w40 26 lei/litru

si pentru Logan 1.5dci VIN UU1LSDEKH38567269:

curea distributie (Contitech/Gates/s.a.) 350 set contitech-fara pompa apa

rola distributie (INA/s.a)

intinzator curea accesorii (INA/s.a) 180 ina

curea accesorii (Contitech/Gates/s.a) -> nu are aer conditionat 40 lei contitech

La logan-ul 1.4mpi comanda:

set distributie OE

pompa apa HEPU

pana la urma la cele 2 role intinzatoare (are aer conditionat) care e pretul pentru OE/INA? comanda OE

filtru benzina MANN

filtru ulei MANN

4l ulei castrol 10w40

la 1.5dci comanda piesele de mai sus. aici totalul ar fi 570lei

la logan-ul 1.4mpi fa tu un total te rog ca nu stiu pretul celor 2 role

total benzina 26*4+16+(se pare ca nu are filtru benzina :)))+285+165+290+165=1025+transport 20=1045

Am primit uleiul. Mersi

Dan cat costa 13 53 7 785 981?

Imi trimiti cu rolele de la curea si ulei pentru servo? E38 DN52154

225 lei 13 53 7 785 981,da iti trimit si uleiul (40 lei/oe)

La servo nu se potriveste si Pentosin CHF 11S? de care mi-ai trimis?

ba da,dar trebuie schimbat tot

intinzatoare curea accesorii (sunt 2 role intinzatoare, daca ai INA/s.a) 165/ina sau 120 febi+ma gandesc ca are aer conditionat 290 lei/oe sau ina mai scump :twoup:

filtru ulei MANN 16

ulei motor 10w40, dar nu BMW. Altceva ce mai ai? imi trebuie 4l. castrol 10w40 26 lei/litru

total benzina 26*4+16+(se pare ca nu are filtru benzina :) ))+285+165+290+165=1025+transport 20=1045

Deci:

290+165. Astea 2 sunt cele 2 role de la accesorii? Poti face cumva retur la ele? Depaseste cu mult bugetul omului, e cam incurcata treaba. Nu ma asteptam sa fie 2 role asa scumpe.

Daca se pot returna sa anunti la curierat sa le scada pretul si sa ti le returneze.

Edited by IulianC

This message can not be sent because the recipient's inbox is full.-- asa scrie la PM

Trimite 2 role nr.10 si una nr.4 din lincul

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=18

Intinzatorul nr.2 il lasam pe alta data, sa vad in ce stare este al meu dupa ce dau cureaua jos

Pentru servo trimite-mi ulei ATF, asa scrie pe capac ONLY ATF, da nu stiu ce culoare trebu

mersi

This message can not be sent because the recipient's inbox is full.-- asa scrie la PM

Intinzatorul nr.2 il lasam pe alta data, sa vad in ce stare este al meu dupa ce dau cureaua jos

Pentru servo trimite-mi ulei ATF, asa scrie pe capac ONLY ATF, da nu stiu ce culoare trebu

mersi

mersi

mersi

ok

filtru ulei MANN 16

total benzina 26*4+16+(se pare ca nu are filtru benzina :) ))+285+165+290+165=1025+transport 20=1045

Deci:

290+165. Astea 2 sunt cele 2 role de la accesorii? Poti face cumva retur la ele? Depaseste cu mult bugetul omului, e cam incurcata treaba. Nu ma asteptam sa fie 2 role asa scumpe.

Daca se pot returna sa anunti la curierat sa le scada pretul si sa ti le returneze.

da,pot face dar sigur va fi cu penalizare fiind vorba de originale,vorbim maine

pentru cele originale va rog sa scrieti codurile de piesa si eventual seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie. Pentru ca garantia sa fie acceptata una din conditiile de baza e ca piesa sa fie montata in service autorizat RAR. De asemenea pentru cei care primesc marfa prin curier ii rog sa verifice integritatea coletului la primire (sa nu fie rupt,indoit etc) si sa specifice acest lucru unde semneaza de primire.

Telefon : 0745433734

Buna ziua m-ar interesa si pe mine un pret ptr set accesorii+curele ptr e39 3000d 184cp,sunt persoana care a comandat un brat drept pe stanga.

salut ma intereseaza si pe mine senzorul de la axu cu came si de la vibrochen pentru un e36 m43 (ca am vazut pe realoem ca se potriveste si pe 1.6 si pe 1.8 senzori astia atata timp cat sunt amandoua motoarele m43 corect ???) deci pt 1.6 sau 1.8 ! noi sau sh , si ce pret ?

asta ar fi unul TRIGGER CONTACT part 12141247219

si asta nu sunt sigur daca e vorba despre ce caut eu dar Pulse generator 12141247218

Nu ma pricep deci nu stiu cat de bune sunt codurile de la partnumber , am atasat si o poza mai jos si mai sus despre ce senzori e vorba,scuze ca e aiurea postu dar nu ma prea pricep... stima

http://img222.imageshack.us/img222/1393/19196849.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by AdixX

pentru cele originale va rog sa scrieti codurile de piesa si eventual seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie. Pentru ca garantia sa fie acceptata una din conditiile de baza e ca piesa sa fie montata in service autorizat RAR. De asemenea pentru cei care primesc marfa prin curier ii rog sa verifice integritatea coletului la primire (sa nu fie rupt,indoit etc) si sa specifice acest lucru unde semneaza de primire.

Telefon : 0745433734

Buna ziua m-ar interesa si pe mine un pret ptr set accesorii+curele ptr e39 3000d 184cp,sunt persoana care a comandat un brat drept pe stanga.

curea clima 33 lei/dayco, intinzator clima piesa 2 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=18 are 2 variante in functie cum a venit echipa ta masina,vezi poza din link,doar uitandu-te cum arata pe masina poti sti de care ai nevoie;

intinzator clima piesa 3 din linkul de mai sus 110 lei/ina;

curea alternator 60 lei lemforder, role 2 bucati cu 110 lei,150 lei intinzator+ al 2lea intinzator din spate 170 lei,toate ina