Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Salut,

Poti sa-mi dai te rog un pret si un termen de livrare pt. amortizoare pt. un E36 (WBACA71090JE31478). As prefera Sachs 340 lei/buc/fata si spate 205 lei/buc ,daca vrei mai ieftine zi-mi ca am si alte marci (astea sunt si cele originale), pachetul de "drumuri grele" (am vazut in catalogul lor ca au asa ceva). Si...oferi factura/garantie?

Multzam'

SORIN

ti-am ofertat normale cum vad ca are masina din fabrica; ofer factura si garantie ; daca vrei iti ofertez si cu pachet de drumuri grele dar trebuie sa schimbi si arcurile ca sa beneficiezi de garantie in acest caz.. altfel o sa le distrugi prematur

Salut,

Poti sa-mi dai te rog un pret si un termen de livrare pt. amortizoare pt. un E36 (WBACA71090JE31478). As prefera Sachs 340 lei/buc/fata si spate 205 lei/buc ,daca vrei mai ieftine zi-mi ca am si alte marci (astea sunt si cele originale), pachetul de "drumuri grele" (am vazut in catalogul lor ca au asa ceva). Si...oferi factura/garantie?

Multzam'

SORIN

ti-am ofertat normale cum vad ca are masina din fabrica; ofer factura si garantie ; daca vrei iti ofertez si cu pachet de drumuri grele dar trebuie sa schimbi si arcurile ca sa beneficiezi de garantie in acest caz.. altfel o sa le distrugi prematur

Am inteles...arcurile le-am schimbat nu demult, asa ca nu prea le-as schimba din nou.

As mai avea nevoie de un pret pt. filtrul de benzina si aparatoarea de plastic care se monteaza sa-l protejeze.

Si cat ar dura sa-mi trimiti toate piesele? Ai pe stoc sau trebuie sa astept sa comanzi?

Salut,

Multzam'

SORIN

Am inteles...arcurile le-am schimbat nu demult, asa ca nu prea le-as schimba din nou.

As mai avea nevoie de un pret pt. filtrul de benzina si aparatoarea de plastic care se monteaza sa-l protejeze.

Si uitasem: garniturile de sub suruburile ce tin capacul motorului (PN:11121721879)

Si cat ar dura sa-mi trimiti toate piesele? Ai pe stoc sau trebuie sa astept sa comanzi?

Salut,

Multzam'

SORIN

Si uitasem: garniturile de sub suruburile ce tin capacul motorului (PN:11121721879)

85 lei filtrul mann aparatoarea 51 lei originala iar 11121721879 4 lei originala,totul este in stoc cu exceptia aparatorii care ar ajunge luni

salut Dane ! un amortizor fata pentru ka96087 215 lei starmann,340 sachs,285 bilstein

si pentru mine e92 320d 6 L ulei 5w30 35 lei/l sau 0w40 40 lei/l + filtru 46 lei mann sau 48 lei mahle si deasemenea placute spate originale 250 lei sau 160 lei textar cu senzorul aferent 50 lei !

Multumesc si o zi buna iti doresc !

salut,preturi in text

Dan imi cer scuze dar am sa te deranjez cu o intrebare

ai putea sa imi dai un pret pentru senzori autoleveling (cati sunt si daca ai cumva o schema de montare sa vad cam cum se monteaza si unde :twoup: )

multumesc si imi cer scuzze inca o data pt deranj

Apropo antena divercity ce se intampla cu ea???

suportul de far e doar 33lei???

atata e suportul; antena o trimit saptamana viitoare in germania sa-si dea cei de acolo cu parerea ; pt senzorii aia da-mi o serie sasiu

Si la dezmembrari imi cerea 50e

KZ02681

multumesc

este diterenta intre tragar oem si cel de producator in afara de calitate ala pe poducator cade bine pe masina???

Edited by ionut1985

ce parere ai de starmann ?

ca daca vrea o singura bucata e alegerea ideala

Salut, gasesc la tine un capac vas lichid servo ? E46 320d NFL

da,25 lei/oe

Salut Dan,

Poti te rog sa-mi spui si mie cat costa pt E46 320d nonfacelift bucsa bascula cod realoem:31126783376[/font], ce parere ai de Meyle Heavy Duty? sunt mai bune decat Febi? (Febi am momentan pe masina)

Si pentru bieleta de directie cod:32106777503 ?

Multumesc anticipat.

Stima :twoup:

salut,bucse bascula lemforder 350 lei,originale 530,talosa 220 ; bieleta directie codul dat de tine e cu tot cu cap de bara,adica 240 lei/elmforder ,daca vrei doar bieleta directie zi-mi; nu am o parerea prea buna nici despre febi care ar fi 235 lei/set sau meyle care ar fi undeva la 220 lei/set

Dan imi cer scuze dar am sa te deranjez cu o intrebare

ai putea sa imi dai un pret pentru senzori autoleveling (cati sunt si daca ai cumva o schema de montare sa vad cam cum se monteaza si unde :twoup: )

multumesc si imi cer scuzze inca o data pt deranj

Apropo antena divercity ce se intampla cu ea???

suportul de far e doar 33lei???

atata e suportul; antena o trimit saptamana viitoare in germania sa-si dea cei de acolo cu parerea ; pt senzorii aia da-mi o serie sasiu

Si la dezmembrari imi cerea 50e

KZ02681

multumesc

este diterenta intre tragar oem si cel de producator in afara de calitate ala pe poducator cade bine pe masina???

daca vrei sa stea bara la linie fara multa munca din partea tinichigiului cumperi oe;

senzori 2 spate vezi http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VU31&mospid=48831&btnr=33_1237&hg=33&fg=30 si 2 fata

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VU31&mospid=48831&btnr=31_0697&hg=31&fg=05 dar sunt identici intre ei

ok am vazut despre ce este vorba spune-mi un pret pt ei(vin cu tot cu fire ,mufe )

imi trebuiesc toti 4 ???

da-mi un pret si pentru capota si spune-mi te rog daca ai piesele pe stoc si cam cat m-ar casta transportul pana aici in franta

multumesc si imi cer scuze pt miile de intrebari :twoup: (cred ca te-am plictisit)

ok am vazut despre ce este vorba spune-mi un pret pt ei(vin cu tot cu fire ,mufe )

imi trebuiesc toti 4 ???

da-mi un pret si pentru capota si spune-mi te rog daca ai piesele pe stoc si cam cat m-ar casta transportul pana aici in franta

multumesc si imi cer scuze pt miile de intrebari :twoup: (cred ca te-am plictisit)

deloc nu mai plictisit ca esti clientul meu :)

la ce iti trebuie toti 4 senzorii? masina a venit cu senzori din fabrica.. la fel mufe..

nu stiu sa-ti zic un pret pt transport pana nu vad exact ce ai vrea sa cumperi,oricum cred ca livrarea pt originale ti-as face-o direct din germania,nu cred ca are sesns sa le aduc in romania si dupa sa le trimit in franta;

capota oe 393 euro,producator 400 lei

salut

un pret pt :

-11287790447 165 lei/ina

-11287790450 88 lei/contitech sau 75 lei dayco-exact de 1836 mm cat e cea oe sau 56 lei lemforder dar de 1840 mm

salut,preturi in text

pai eu am halogen si nu stiu ce sa iti zic daca are senzori si mufe toate alea ,acum am ajuns acasa si incerc sa descifrez sa vad exact unde sunt pozitionati

si vreau sa caut o poza reala sa ii analizez un pic

de aceea te intreb cati imi trebuies ca nu stiu cati sunt

Edited by ionut1985

pai eu am halogen si nu stiu ce sa iti zic daca are senzori si mufe toate alea ,acum am ajuns acasa si incerc sa descifrez sa vad exact unde sunt pozitionati

si vreau sa caut o poza reala sa ii analizez un pic

de aceea te intreb cati imi trebuies ca nu stiu cati sunt

asa e,nu ii ai ,crezusem ca masina ta are xenon'

deci vrei sa faci retrofit,dar farurile le ai ? pt ca este kit complet retrofit la 990 euro cu faruri cu tot+tot ce iti mai trebuie,ti-am trimis

pe mail in format pdf instructionule de instalare

ca sa iti raspund la intrebare un senzor costa 305 lei/buc/original si cred ca ai nevoie doar de 2