Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

salut dan!

vreau si eu preturi pentru un mini couper S din 2008 seria TS 20188:

1-ulei (si cantitatea necesara habar n am) 4.2 litri adica 5 = bmw 0w40 37 lei/litru

2-filtru ulei 33 lei mann

3-filtru aer 56 lei mahle

4-filtru habitaclu 95 lei mahle

5-filtru benzina doar original 159 lei -sa-mi spui daca il vrei cu o saptamana inainte te rog

astea tre sa le comandam spre sf saptamani viitoare as vrea a le am ca am un drum mai lung si vreau sa testez mini-ul

si pentru bmw E90 320 dA cea pentru care am mai comandat

1-ulei bmw 5w30 (6l mi se pare) 35 lei/l

2-filtru ulei 38 mann

3-filtru aer 65 mann

4-filtru motorina 100 mann

5-filtru habitaclu 100 carbon mahle

6-orientativ ulei -imi trebuie codul de pe cutie ca sa iti dau pret exact in jur de 80 lei/litru/oe si filtru pentru cutie automata 765 lei original sau 500 lei vaico (nu l schimd decat in martie cand merg la respectivul)+ ceva stergatoare

ms

salut,preturi in text,felicitari pt mini !

salut,preturi in text,felicitari pt mini !

mersi! pai gata vreau tot ce mi ai scris pt mini si e90 (fara uleiul si filtru de cutie pt e90)! am facut eu un total si e undeva la 10 mil toata distractia! deci facem treaba! ms dane si vb sa mi zici cand ajung!

Ai cumva garniturile astea?sunt montate la imbinarile vasului de expansiune cu furtunele,la un e40 320d.

Si un pret la senzoru acesta 17137524812.

Scuze nu am icnarcat poza prima data.

Sunt o'ringuri

nu imi dau seama de unde ai luat poza,ai un cod pt ele ?

17137524812 28 lei/producator

salut, piesa cu tepi la ce pret e ?

175 lei/A.I.C. Competition Line pt masina ta

Poza este facuta de mine,dupa ce le-am scos pe toate,pierdeam antigel la una dintre ele si ma-am gandit sa le schimb pe toate,nu le gasesc pe realoem.

nu stiu ce sa zic,nu vin decat cu furtune,cauta ceva universal

Salut Dan,

Vreau si eu sa comand pt. masina de care-ti povesteam (E36-VIN:JE31478):

• Amortizoare fata SACHS - 2 buc (pretul ofertat de tine: 340RON/buc)
  • Arc fata Lesjofors - 2 buc (pretul ofertat de tine: 120RON/buc)
  • Garnituri capac motor (cod 11121721879 ) - 8 buc (pretul ofertat de tine: 4RON/buc)

Dupa calculele mele asta face 952 RON total.

Asa cum mi-ai spus, astept in pachetul trimis si factura/garantia pt. piese.

Daca vrei sa mai discutam despre modalitatea de livrare/plata, te rog da-mi un semn la 0723360497. O sa sun maine sa-mi fac programare la "macelar" sa le si montez cat de repede.

Multumesc,

SORIN

A mai aparut o problema...imi curge cutia :twoup:

Din cate am vazut curge chiar la iesirea cardanului din cutie. Ai idee cam ce ar putea fi si cat m-ar costa "distractia"? Eventual daca ai piesele necesare, poate le poti trimite cu tot cu amortizoare saptamana viitoare.

Multumesc,

SORIN

...pt un E46 318i NFL din 2001

Salut,

Astazi mi s-a aprins in bord beculetul de la senzorul placutelor de frana. Inca nu stiu despre care placute este vorba, dar banuiesc c-ar fi cele de pe fata.

Imi poti spune te rog un pret pt un set placute frana de fata si eventual un pret pt un set de discuri de frana, tot de pe fata? De asemenea as mai dori pret si pentru frana de mana, deci pe spate (cu frana de mana trasa la maximum abia imi mai tine).

Multumesc anticipat!

A mai aparut o problema...imi curge cutia :twoup:

Din cate am vazut curge chiar la iesirea cardanului din cutie. Ai idee cam ce ar putea fi si cat m-ar costa "distractia"? Eventual daca ai piesele necesare, poate le poti trimite cu tot cu amortizoare saptamana viitoare.

Multumesc,

SORIN

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA71&mospid=47435&btnr=23_0234&hg=23&fg=15&lang=en crezi ca e de vina piesa 13?

...pt un E46 318i NFL din 2001

Salut,

Astazi mi s-a aprins in bord beculetul de la senzorul placutelor de frana. Inca nu stiu despre care placute este vorba, dar banuiesc c-ar fi cele de pe fata.

Imi poti spune te rog un pret pt un set placute frana de fata si eventual un pret pt un set de discuri de frana, tot de pe fata? De asemenea as mai dori pret si pentru frana de mana, deci pe spate (cu frana de mana trasa la maximum abia imi mai tine).

Multumesc anticipat!

80 lei sabotii spate lpr sau 120 lei ate,placutele fata ate 160 sau qwp 100,senzor fata 40 lei

disc frana fata original 250 lei/buc sau 150 lei/buc/ate sau brembo