Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

pentru cele originale va rog sa scrieti un pm cu seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie.

salut! niste saboti frana pt bmw 324d din '86 ai? si la ce bani?

pentru cele originale va rog sa scrieti un pm cu seria sasiu.Nu va pot oferi 10% discount pt ca sunteti membrii clubului pt ca oferta e destinata din start catre membri+doresc sa promovez preturi cel putin acceptabile.Precizati dc doriti piesa pe original sau producator...Pt piesele pe original se cere avans.Se ofera factura,garantie.

salut! niste saboti frana pt bmw 324d din '86 ai? si la ce bani?

SET SABOTI FRANA (TRW) 120lei

32106777504 550lei sau BIELETA CU CAP DE BARA (LEMFORDER) 250lei sau 185/delphi..recomand lemforder

32106777503 idem

31351095694 55lei/qwp,92/trw,115/lemf

31126777851 BRAT SUSPENSIE (TRW) 600lei;am si mai ieftin sau mai scump dar iti recomand asta ca si raport calitate pret

31126777852 idem

31126783376 iti recomand ruville 270lei

pentru VIN: KV93018

si daca nu deranjez: sunt la fel si pentru KG41430?

Multumesc.

da,sunt la fel,dc gresesc oricum face recenzie 3xpert +poate iti da preturi mai bune;in general sunt foarte pacifist dar nu m-am bagat niciodata peste topicurile altcuiva si nici peste ale tale implicit;te rog fa-ti separat topic si nu mai trimite spam,adica mesaje nesolicitate;mersi:)

ÂŞi eu ce vinĂŁ am la faza cu 3xpert?

BraĂžele QWP ce hram poartĂŁ?

MulĂžumesc.

<_<) n-ai nici o vina;era pt el mesajul;

qwp=made in eu mai mult detalii nu am nici eu;personal le folosesc ca si elemente de franare si sunt f multumit,inainte aveam ate si nu simt nici o diferenta

32106777504 550lei sau BIELETA CU CAP DE BARA (LEMFORDER) 250lei sau 185/delphi..recomand lemforder

32106777503 idem

31351095694 55lei/qwp,92/trw,115/lemf

31126777851 BRAT SUSPENSIE (TRW) 600lei;am si mai ieftin sau mai scump dar iti recomand asta ca si raport calitate pret

31126777852 idem

31126783376 iti recomand ruville 270lei

pentru VIN: KV93018

si daca nu deranjez: sunt la fel si pentru KG41430?

Multumesc.

da,sunt la fel,dc gresesc oricum face recenzie 3xpert +poate iti da preturi mai bune;in general sunt foarte pacifist dar nu m-am bagat niciodata peste topicurile altcuiva si nici peste ale tale implicit;te rog fa-ti separat topic si nu mai trimite spam,adica mesaje nesolicitate;mersi:)

e un forum,nu e magazinul tau online.fara suparare.cred ca poate posta toata lumea daca este ceva legat de bmw.omul ala intrebase daca poate sa faca conversiade la discurinormale la discuri ventilate spate si nu erai in masura sa il ajuti.nu inteleg care e spamul.

Edited by 3xpert

nu era vorba de mesajul ala,sti prea bine.Nu stiu dc ti-ar conveni ca eu sa le trimit la cei care posteaza pe topicurile tale pm-uri.Dupa mine nu e fair play.Sau posteaza direct pe topic dc ai ceva de zis.Mersi.

La respectivul post chiar am zis mersi si a fost unul sincer.

Edited by grozadan

Salut Dan!

Ma intereseaza acum Valva PCV care mi-a cazut zilele trecute <_< Spune-mi te rog pretul si cat de repede poti sa mi-o trimiti. Ma intereseaza cea originala.

Seria masinii ay37662 (318i e 46 an 2000/12 sedan)

codul piesei - CRANK CASE VENT VALVE 11157501567

Salut Dan!

Ma intereseaza acum Valva PCV care mi-a cazut zilele trecute <_< Spune-mi te rog pretul si cat de repede poti sa mi-o trimiti. Ma intereseaza cea originala.

Seria masinii ay37662 (318i e 46 an 2000/12 sedan)

codul piesei - CRANK CASE VENT VALVE 11157501567

190lei-aprox 5-6 zile