Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Nu e ultimul model, e mk3. O sa ii transmit tatalui meu preturile si iti spun ce iau. Pt bielete+cap de bara e in regula talosa? (considerabil mai ieftine in comparatie cu lemforder..)

75 lei/f polen carbon/mann sau 50 lei alco sau fara carbon 40 lei/alco ; talosa are raport bun calitate/pret

Imi poti spune te rog preturile pentru codurile de mai jos si daca le poti avea toate pe maine ?

2 x ATE 24.0322-0115.1 225 lei/buc

1 x ATE 13.0470-5405.2 165 lei

2 x ATE 11.0441-5402.2 28 lei/buc

preturi in text,se poate pe azi..deci si pe maine doar sa imi confirmi

este cod de placute frana pentru care ti-am ofertat 165 lei. de ce nu este bine?

Nu e vorba ca nu e bine ci ca e prea bine... acum nu ma intelege gresit dar pretul bate la ochi si de aceea te-am rugat sa verifi din nou codul/pretul pentru ca nu e vorba de placute normale.

Deci astept inca confirmarea.

Aham, acum am vazut ...deci am avut dreptate.

Spune-mi te rog cum procedam de aici... as fi vrut sa le ridic personal dar nu sunt sigur daca si pe la ce ora ajung asa ca ramane mai sigura varianta curierului + ramburs.

Imi trimi te rog pretul total (piese+transport) pe PM ? ...si eu iti dau reply cu datele mele.

salut Dan

preturi pentru WBAVA71080PR90362

arcuri fata 86 euro/buc/oe sau 115 lei/buc/kayaba +spate 84 euro/buc/oe sau 125 lei/buc/kayaba; atentie,arcurile de producator vor potrivi pe masina ta dar exista sansa sa nu se comporte si sa arate identic cu cele originale,echivalarea putand fi impefecta avand in vedere ca pt arcurile oe exista vreo 5 variante iar la arcurile de producator 2 ; arcurile oe tin cont de toate dotarile masinii,pt cand cele de producator nu

amortizoare fata 520 lei/buc/sachs sau 340 lei/buc/kayaba+spate 310 lei/buc/sachs sau 190 lei/buc/kayaba

flansa amortizoare fata 100 lei/buc/lemforder sau 85 lei/buc/starmann

bieleta directie st+dr trebuie sa afli daca caseta e productie trw sau zf pt ca difera

bielete antiruliu 125 lei/buc/oe sau 65 lei/febi

antigel 35 lei/oe sau 27 lei/hepu bidon de 1.5 litri

lichid de frana 47 lei oe

ulei pentru diferential 100 lei oe

multumesc

salut,preturi in text

Edited by grozadan