Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

bogdan258, on 04 September 2011 - 09:53, said:

Salut Dan!

Serie sasiu CT71173

63217177702 (soclu de becuri dreapta spate) 112 lei/oe + conectorul care intra in el si are 8 pini, nu i-am gasit codul e cativa lei daca il comandam imi bat capul sa-i caut codul

Mersi!

salut,preturi in text

_____________________________________________________________________________________________

OK Dane da-i drumul la comanda si pe langa cele 2 piese mai pune un lichid de parbriz oe bmw. La conectorul respectiv daca mai trebuie ceva comanda-l complet.

Ai PM cu datele.

salut dane, da-mi te rog un pret la 3 bucati baterii de 95 amperi, pe bosch in primul rand si altele daca poti aduce, si sa-mi spui te rog daca le aduci din germania, ca am auzit ca bosch-urile din romania sunt foarte proaste. am nevoie de pretul, inca informativ.... cam dupa 20.09 o sa am banii sa le cumpar, la 3 bucati pentru ca mai am inca 2 prieteni care au nevoie de baterie. mersi mult anticipat.

targu jiu, jud. gorj

aproximativ 20 lei curierul,nu ma suna decat daca e musai neaparat,lasa-mi adresa de livrare pe pm daca le vrei

bieleta directie stanga + cap de bara 350 lei/lemforder sau 265 lei trw

bielete antiruliu fata sau spate ?

caseta TRW (daca zici tu :)) 1800 lei trw

WBAVA71080PR90362

de asemenea ce pret ai la asa ceva: 18307582074 1960 lei/oe

preturi in text

salut dane, da-mi te rog un pret la 3 bucati baterii de 95 amperi, pe bosch in primul rand si altele daca poti aduce, si sa-mi spui te rog daca le aduci din germania, ca am auzit ca bosch-urile din romania sunt foarte proaste. am nevoie de pretul, inca informativ.... cam dupa 20.09 o sa am banii sa le cumpar, la 3 bucati pentru ca mai am inca 2 prieteni care au nevoie de baterie. mersi mult anticipat.

510 lei/buc/bosch sau 480 lei/buc/varta,la oricare ai garantie 2 ani

Salut.Daca se poate, te rog un pret pentru:

34 11 1 161 693 145 lei/ate sau brembo

34 11 1 160 936 215/ate sau 145 brembo

34 11 1 162 535 174 ate sau 130 ferodo sl

34 21 1 162 305 110/ate sau 120 brembo/buc

34 21 1 158 266 116 ate sau 104 trw sau 60 lei simmer

PS: daca se poate brembo/trw/ate/ferodo

Multumesc.

salut,preturi in text

Edited by grozadan

salut,156 lei/oe

cum facem pt comanda?

imi lasi pm cu adresa,nume,nr tlf pt livrare; dureaza cam o saptamana

Salut Dan,

Un pret pentru discuri fata 296 lei/buc/oe sau ate 200 lei/buc si placute fata ate 195 ; disc spate oe 266 lei/buc sau ate 185 lei/buc si placute spate ate 115 lei pentru E39 2001 (GW57784).

Merci

preturi in text

Exista vreo sansa sa imi trimiti piesa direct in Irlanda unde sunt eu acum? M-ar interesa trw, are ceva garantie internationala sau ceva de genul?

se poate trimite direct ,cel mai simplu si ieftin e de trimis cea oe (aprox 16 euro) si are garantie internationala; cea trw nu,pt garantie daca e cazul trebuie s-o trimiti in romania; dezavantaj la cea oe am nevoie de piesa veche la schimb sau inca 200 euro ;cost transport la trw aproximativ 50 euro