Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Salut, m-ar interesa o galerie de evacuare pentru un 530d E60 si E39.Am inteles, de pe forum, ca s-ar potrivi si cea de E39 pe E60, difera doar materialul din care sunt fabricate.Poti sa-mi dai un sfat?Si un pret, bineinteles!

Merci!

Edited by AFR

Salut, m-ar interesa o galerie de evacuare pentru un 530d E60 si E39.Am inteles, de pe forum, ca s-ar potrivi si cea de E39 pe E60, difera doar materialul din care sunt fabricate.Poti sa-mi dai un sfat?Si un pret, bineinteles!

Merci!

ia de e60,acum se fac altfel fata de cele montate in anii 2004,pretul e acelasi oricum 1475 lei oe/in stoc

Edited by grozadan

Salut ! Spune-mi te rog preturile la volanta 3050 lei/oe sau 2350 lei luk si kit ambreaj 995 lei luk sau oe 1230 lei pentru e46 320d 2005 - kv82731

salut,in text

Salut ! Spune-mi te rog preturile la volanta si kit ambreaj oem/producator pentru e46 320d 2005 - kv82731

nu uit pe nimeni,doar rabdare :)

M-ar interesa kit-ul de rezerva. Se poate plati prin OP? Care e termenul de livrare? Nu pot sa iti trimit private cu seria sasiului. Nu ma lasa ca am 0 post-uri.

da,poti achita cu op; aproximativ o saptamana; seria sasiu trimite-mi-o pe mail la bmw@realoem.ro ; va trebui sa achiti avans pt piesa sau daca doresti o poti achita integral

Dan,preturi la urmatoarele repere,te rog:

-radiator apa 510 lei nrf,340 lei thermotec sau 550 lei behr

-ulei 5W30 35 lei/l si 5W40 27 lei/l( am avut pana acum 0W40 insa vreau sa trec la ceva mai gros si nu stiu care din cele doua e mai recomandat) ; poti incerca intai 5w30,de ce vrei sa schimbi 0w40 ?

-filtru ulei 27 mann

-filtru aer mann 42 lei sau 25 lei jc

-filtru polen carbon mann 110 sau 80 purflux sau mann simplu 85 lei

VIN - AX06663

Mersi.

preturi in text,daca vrei altceva la filtre zi-mi; cu bateria ce-ai facut ? vrei sa-ti caut varta sau bosch ?

Choby, on 01 November 2011 - 12:57, said:

Buna Dan!Daca se poate, as dori un pret pentru codul de mai jos, la un seria 5,525d,2002.

Level sensor AUTOMAT. LWR 1 63120010307

Mersi tare mult.

O zi buna.

0745536326

Cornel.

559 lei/buc/oe

Buna din nou,Dan!

Te rog sa imi spui niste preturi si la produsele de mai jos:

-lichid de frana suficient pentru un schimb total;

-antigel bmw suficient pentru un schimb total 1:1;

-stergatoare fara brat;

-un aditiv de ulei, gen Metabond.

Stii cumva cam cat costa transportul pentru acestea?

Mersi mult si astept raspunsul tau.

Raman la filtre MANN.Nu mai tin minte daca te-am intrebat de baterie,imi cer scuze,dar am luat un Bosch de la Bosch Oradea,acum aproape un an.

Cu uleiul poate exagerez eu,dar are deja peste 150000km si acum de la ultimul schimb mi-a papat cam 400-500 ml.Poate si datorita faptului ca imi scapa pe la corpul filtrului de ulei. Cel 5W40 e semi-sintetic sau ma insel? In cazul asta,cred ca 5W30 ar fi mai potrivit.

Ramane sa ma decid zilele urmatoare asupra vascozitatii uleiului si a radiatorului si iti dau comanda.

Cam mare diferenta de pret intre thermotec si celelalte.E ceva de el?

pt masina mea eu as alege behr ; nu,nu m-ai intrebat de baterie,te-am confundat :) ; e ok consumul ala de ulei,5w40 nu e 100% sintetic din ce stiu

Buna din nou,Dan!

Te rog sa imi spui niste preturi si la produsele de mai jos:

-lichid de frana suficient pentru un schimb total; 47 lei/oe sau 30 lei ate

-antigel bmw suficient pentru un schimb total 1:1; 105 lei/oe sau 85 hepu

-stergatoare fara brat ;100 lei/bosch

-un aditiv de ulei, gen Metabond. nu comercializez minuni :)

Stii cumva cam cat costa transportul pentru acestea?

Mersi mult si astept raspunsul tau.

preturi in text

Cat costa 1L de antigel BMW si te rog sa imi zici de care am nevoie pentru E90 320d ? Ai pe stoc ? (Vine astazi un coleg din Mures pe la tine daca ai).

35 lei/bidon/original,este in stoc,iti trebuie 3 bidoane

O sa iti dau datele pe PM pentru comanda. Mai spune-mi te rog un pret pentru acelasi VIN - CT71173 - pentru schimb lichid de frana.

47 lei/oe sau 30 lei ate

Salut.Releu inchidere centralizata ? Bmw ,e46 ,1999 ,87kw

cod de piesa te rog

PN08475

Ulei Motul sau Castrol daca nu atunci BMW 5W40

Filtru Ulei, Combustibil, Aer si Polen

Multumesc

ti-am raspuns deja pe pm,nu ai primit ?

Servus Dan!

Da-mi te rog preturi pt urmatoarele repere:

1436298 6.81 euro

1728461 3.44