Jump to content

[Vand] piese NOI, piese caroserie, ULEI original BMW,Castrol, Motul FILTRE MANN la preturi speciale

grozadan

Recommended Posts

Este un Iveco EuroStar din 1996, cu VIN-ul WJMM1VSJ004178890.

Ma intereseaza urmatoarele: ulei motor, ulei cutie, ulei diferential, filtre motorina, filtru ulei motor, filtru aer, filtru condens pentru aerul din butelii. Sincer nu stiu ce uleiuri sunt si ce cantitati trebuie, poate ai tu vreo sursa de unde le poti afla. Astept un raspuns.Cred ca la motor ar trebui 15w40.

Edited by IulianC

salut Dan, spune-mi te rog, tampon clapeta rezervor 51178228939 îmi poţi trimite, dacă da cât dureaza, aş vrea până vineri dacă se poate împreună cu

ulei şi filtre pentru un 535d e60. Mersi

Edited by vaipa

salut Dan, spune-mi te rog, tampon clapeta rezervor 51178228939 Îmi poÞi trimite, dacã da cât dureaza, aº vrea pânã vineri dacã se poate Împreunã cu

ulei Âşi filtre pentru un 535d e60. Mersi

51178228939 se poate la 25 lei pe miercuri

Salut, pentru AY00310 ma intereseaza:

- clemele de la trapa,pozitiile 16 si 17 din linkul de mai jos:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL31&mospid=47631&btnr=54_0205&hg=54&fg=05

- capacel bara spate, cel care acopera carligul de remorcare

Multumesc!

poz 16 -34 lei/buc

poz 17 -47 lei/buc

capacel de la carlig 46 lei/oe nevopsit (negru) sau 158 lei/oe

Salut!

JN27945. Ma intereseaza sondele lambda, amandoua, preturi separate pentru fiecare in parte (dinainte si dupa catalizator).

Ms

sonda 400 lei/bosch + 455 lei/bosch ambele neuniversale

Este un Iveco EuroStar din 1996, cu VIN-ul WJMM1VSJ004178890.

Ma intereseaza urmatoarele: ulei motor MOBIL DELVAC MX 15W-40 20L 440 lei sau OMV TRUCK LD SAE 360 lei/bidon de 20 litri , ulei cutie MOBILUBE 1 SHC 75W-90 20L 1280 lei sau OMV unigear SAE 80W-90 365 lei/bidon de 20 litri, ulei diferential iti ajunge ce iti ramane din cel de cutie, filtre motorina 30 lei/buc/mahle ai nevoie de 2, filtru ulei motor 70 hengst sau 90 mahle si aici ai nevoie de 2, filtru aer hengst 225 sau mann 280 lei, filtru condens pentru aerul din butelii 75 lei/KNORR sau 100 lei mahle+ PREFILTRU COMB REZERVOR HENGST 70 lei . Sincer nu stiu ce uleiuri sunt si ce cantitati trebuie, poate ai tu vreo sursa de unde le poti afla. Astept un raspuns.Cred ca la motor ar trebui 15w40.

preturi in text

salut, am nevoie pt un e46 coupe nfl din 2000, de pleoape faruri, doua semnale fata albe cu sticla transparenta si fundalul negru (aftermarket), si de ceva ornamente laterale de aripi, daca nu ai in stoc poate ai posibilitatea sa aduci,

ceva gen :

salut.un pret pt electroventilator seria sasiu gx46238?mersi

1315 lei/oe

un pret pentru acumulator auto pentru WBAVC31080PS27339?

Multumesc frumos

de cati amperi doresti? sau vrei recomandari?

salut, am nevoie pt un e46 coupe nfl din 2000, de pleoape faruri, doua semnale fata albe cu sticla transparenta si fundalul negru (aftermarket), si de ceva ornamente laterale de aripi, daca nu ai in stoc poate ai posibilitatea sa aduci,

ceva gen :

serie sasiu te rog