Jump to content

probleme la bord

florentincristea

Recommended Posts

am o pb nu se aprindeau ledurile de placute si airbag. am pus placute noi desi nu erau duse am pus ambii senzori ca unu lipsea, cel pe fata, dar nu se aprindeau ledurile de care am spus mai sus indiferent ce as fi facut. m am gandit ca s arse asa ca am dat bordu jos si.......surpriza erau astupate cu scotch negru. nu se mai sting in schimb. ce trebuie sa fac???? cum sa fac sa se stinga acum dar sa se aprinda cand trebuie? sa am siguranta ca functioneaza si airbag urile si senzorii de placute. rog ajutor

Pai cum vrei sa stii exact daca nu prin tester ? Ledul ala se poate aprinde din N motive: iti poate lipsi un airbag (si sunt pana la 6, depinzand de model), poate ai vreo mufa decuplata, etc etc. Vrei sa le iei prin eliminare ? Du-te la un alt service mai competent daca cei care ti-au testat prima data nu au fost in stare sa-ti spuna exact sau nu ti-au rezolvat problema.

am fost la tester mai demult si mi a zis ca avea o pb si ca nu erau functionale dar ca a sters eroarea si s a rezolvat desi nu destupase becul. el becul de airbag ar da sa se stinga o fractiune de secunda dar nu se stinge reapare. iar tester????

Deci nu functionau fizic, dar dupa ce au sters eroarea s-a rezolvat ? Ce service era asta ? :blink:

cred ca ar trebui sa mi dai un sfat nu sa ma ieie peste picior rares. poate nu intelegi natura clubului. am cerut ajutor membrilor nu sa fiu luat in balon. am o pb si caut rezolvari, de caterinca ne tinem la o bere, asa ca te rog......

nu asta a fost intentia mea, vroiam doar sa stiu cum a reusit cineva sa-ti vanda o masina care are martorii astupati pe interior cu izolier.

Edited by Rares

nu asta a fost intentia mea, vroiam doar sa stiu cum a reusit cineva sa-ti vanda o masina care are senzorii astupati pe interior cu izolier.

Se practica, nu toata lumea are posibilitatea de a face un test software al masinii inainte de cumparare. :blink:

dar un test al martorilor poate face. bine, ideea e ca e pacat ca se intampla chestii dinastea. Ar trebui dat in judecata cel care a vandut masina pentru inselaciune, dar asta e utopie deja.

nu asta a fost intentia mea, vroiam doar sa stiu cum a reusit cineva sa-ti vanda o masina care are senzorii astupati pe interior cu izolier.

Se practica, nu toata lumea are posibilitatea de a face un test software al masinii inainte de cumparare. :blink:

dar un test al martorilor poate face. bine, ideea e ca e pacat ca se intampla chestii dinastea. Ar trebui dat in judecata cel care a vandut masina pentru inselaciune, dar asta e utopie deja.

crezi ca toata lumea stie de test 2.0 ? ,,eu nici nu stiam ca are bc ...,..etc

nu se stinge cel de placute desi am tinut cheia in poz 2 cam 3 minute. masina am luat o de la un prieten italian care o avea de 4 luni si nu era masluita de el, nici el nu avea idee daca e ok sau nu, iar eu luand o de la un cunoscut am considerat ca nu e nevoie sa o testez inainte de a o cumpara ci ulterior cand am avut timp si eram destul de curios. iar ledurile nu stiam ce si cate trebuie sa se aprinda. am mai avut inaite e 36 dar nici ala nu era perfect asa ca nu aveam de unde sa stiu ce si cum tre sa fie. cert e ca acum e timpul sa fac astea si aveam nevoie de ajutor.

si daca tot am inceput atunci recomandati mi un tester bun si un pret care s ar putea cere pt o astfel de treaba. multumesc anticipat

P.S. nu face ti ca mine. suflati si in iaurt adica testati inainte sa cumparati, in caz ca mai e cineva ca mine de credul

crezi ca toata lumea stie de test 2.0 ? ,,eu nici nu stiam ca are bc ...,..etc

ar parea normal cand mergi sa cumperi o masina sa iei pe cineva care se pricepe la asa ceva, mai ales daca tu nu te pricepi. In fond, cumperi o masina, nu un buchet de flori.

nu se stinge cel de placute desi am tinut cheia in poz 2 cam 3 minute. masina am luat o de la un prieten italian care o avea de 4 luni si nu era masluita de el, nici el nu avea idee daca e ok sau nu, iar eu luand o de la un cunoscut am considerat ca nu e nevoie sa o testez inainte de a o cumpara ci ulterior cand am avut timp si eram destul de curios. iar ledurile nu stiam ce si cate trebuie sa se aprinda. am mai avut inaite e 36 dar nici ala nu era perfect asa ca nu aveam de unde sa stiu ce si cum tre sa fie. cert e ca acum e timpul sa fac astea si aveam nevoie de ajutor.

si daca tot am inceput atunci recomandati mi un tester bun si un pret care s ar putea cere pt o astfel de treaba. multumesc anticipat

P.S. nu face ti ca mine. suflati si in iaurt adica testati inainte sa cumparati, in caz ca mai e cineva ca mine de credul

Daca spui ca ai inlocuit senzorii sau stii ca sunt in ordine, problema e de altundeva. Ca tester, te poti duce la Filaret (mai ieftin si poti face o programare mai rapida) sau la Automobile Bavaria.