Jump to content

Sa-mi iau E34?

BMWSL

Recommended Posts

E intr-adevar de preferat un model ceva mai nou dar sansele sa gasesti unul bine intretinut sint destul de slabe ...Chiar azi am "probat" un 525 din 1993 adus de dincolo (neinmatriculat) cu 220 mii la bord si sincer sa fiu m-a dezamagit .Masina era destul de uzata ...motor destul de zgomotos (tacanit de tacheti )ceva pierderi de ulei ,parbriz crapat ,interior destul de uzat si "imbatranit" si cine-stie ce-o mai fi pe sub ea :blink: Pret 2500 euro :)

• 2 months later...

Va salut! Cunoaste cineva masina asta ?http://www2.autovit.ro/html/0/9/4/2/920942.php Omul sustine ca masina-i foarte buna ,cu km reali :twoup: dar se tot chinuie s-o vanda de aproape un an.Chiar nu mai sant bucurestenii interesati de BMW-uri ?Mi-e teama sa nu ascunda ceva omul asta.Daca cineva cunoaste masina il rog sa spuna cate ceva DESPRE .Multumesc anticipat !

http://www2.autovit.ro/html/0/9/4/2/920942.php

Salut!Am avut un E30 si mi-am luat de vreun an un E34 nerulat in Romania din 1995.Are euro2 deci stai linistit masina e super mi se pare mai stabila decit E39 n-am schimbat decit o bieleta antiruliu de cind o am si sunt foarte multumit de ea.Daca gasesti unu bun ia-ti cu incredere o sa fii multumit dar cauta din 1994 sau 1995.

De acord ca e mai stabila decat E39, si eu am avut E34 si acelasi lucru l-am simtit. Oricum, pt comparatii intre modele dati search pe forum, s-au facut 'nspe mii de comparatii.

E34 este mai stabil decat E39-urile cu suspensie standard pentru ca sunt orientate spre confort.

Insa daca faci comparatie intre un E34 si un E39 cu suspensie de M, lucrurile se schimba dramatic. :twoup:

Salut!Am avut un E30 si mi-am luat de vreun an un E34 nerulat in Romania din 1995.Are euro2 deci stai linistit masina e super mi se pare mai stabila decit E39 n-am schimbat decit o bieleta antiruliu de cind o am si sunt foarte multumit de ea.Daca gasesti unu bun ia-ti cu incredere o sa fii multumit dar cauta din 1994 sau 1995.

De acord ca e mai stabila decat E39, si eu am avut E34 si acelasi lucru l-am simtit. Oricum, pt comparatii intre modele dati search pe forum, s-au facut 'nspe mii de comparatii.

E34 este mai stabil decat E39-urile cu suspensie standard pentru ca sunt orientate spre confort.

Insa daca faci comparatie intre un E34 si un E39 cu suspensie de M, lucrurile se schimba dramatic. :twoup:

asta asa e.....confirm pt ca am avut pana anul trecut si un e34 520i 24 valve din 1994 (super masina...exceptie cat ulei manca :twoup: ) si am de ceva ani e39 suspensie normala si nu sta pe drum cum sta e39 535u cu sport dar nici ca fostul e34

bmwsl, cea mai buna e masina in care te simti tu bine....poate sa fie un ursulet (nerecomandat-nu o sa gasesti niciunul nealergat), sau o ursoaica (adica e34-eu sunt fericitul posesor al unui astfel de model nealergat si intretinut...) sau o pisicuta...mai obosita...

Va salut! Cunoaste cineva masina asta ?http://www2.autovit.ro/html/0/9/4/2/920942.php Omul sustine ca masina-i foarte buna ,cu km reali :twoup: dar se tot chinuie s-o vanda de aproape un an.Chiar nu mai sant bucurestenii interesati de BMW-uri ?Mi-e teama sa nu ascunda ceva omul asta.Daca cineva cunoaste masina il rog sa spuna cate ceva DESPRE .Multumesc anticipat !

http://www2.autovit.ro/html/0/9/4/2/920942.php

In general E34, nu se mai cauta pentru simplu motiv ca sunt vechi. Cel pe care l-ai vazut in anunt, este de vanzare si pe alt site. Au fost destui interesati, insa vanzatorul parca nu ar vrea sa o vanda totusi, atata timp cat poze nu a postat si nici detalii nu a dat prea multe despre masina. Singura solutie este sa mergi sa o vezi. :twoup:

Nici eu nu sunt prea hotarat sa o dau pe a mea...tot din motivul ala...stiu ce am si nu stiu ce voi avea....cu alte cuvine, dau vrabia din mana pe masina de care s-a saturat altul sa o alerge :twoup:

Corect iulian , si eu am pus acum cateva luni E34 la vanzare dar masina fiind buna am hotarat sa o pastrez, o am de 4 ani si o cunosc foarte bine, problemele care le-am avut la ea au fost minore, am schimbat la ea cand am luat-o in 2004 , kit ambreiaj, evacuare, vascocuplaj, in rest tot ce am schimbat la ea au fost doar consumabile, masina este foarte fiabila, chiar ma bucur ca nu am dat-o :twoup:

dar daca faci comparatie intre un e34 cu suspensie de M si un e39 cu suspensie de M,care ar fi concluzia? :twoup:

Va multumesc tuturor ...Felix ,ai dreptate E34 s-anvechit ...cu parere de rau dar asta-i realitatea :twoup: BMW-ul este o masina care o folosesti cu drag si o tot folosesti pana faci sute de mii de km ,apoi se trezeste unul ca mine :D care vrea s-o cumpere ...Cred ca a venit timpul sa ma orientez spre o masina mai noua :twoup: Numai bine,tuturor ! :D