Jump to content

niste probleme ..minore sau nu..un pic de ajutor

Recommended Posts

Salutare din nou

Masina in cauza : BMW E39 530D XII 2000..

1.Problema unu: inchid masina din cheie, si dupa cateva secunde (10,20) incepe se urle alarma de pe ea...faza e ca nu mereu face asa..cateodata face de nebuna si noaptea(precizez ca masina sta in garaj).Am citit tot felul de povesti cu alarmele astea de la E39..dar inca nu am gasit rezolvarea..stie cineva ceva??

2.Problema doi: la plecarea de pe loc , masina imi da senzatia ca se "intinde" si apare o mica vibratie in caroserie si parca si in volan..ma gandesc car putea fi un tampon ceva..dar nu am idee unde sa caut..e destul de enervant sa iti creeze senzatia asta de "elasticitate" :)) :blink: Masina are schimbate cam toate bucsile, bratele si bieletele.Dupa cum se comporta as zice ca pleaca de undeva din partea stanga a masinii..

3.Problema 3:masina initial nu a avut faruri cu XENON..dar am avut ocazia sa i le inlocuiesc cu niste faruri originale HELLA cu xenon de pe un E 39 avariat...problema e ca , uneori imi da in bord CHECK LOW BEAM LIGHTS, dar cateodata nu..ceea ce nu imi pot explica..si faza cea mai enervanta e ca farurile sunt ffff proaste..adik parca sunt niste lumanari si sunt foarte palide...este posibil sa fie "obosite " becurile sau balasturile??mi-am montat pe lunga xenon after-market si diferenta este foarte mare..chiar daca trebuie sa astept 2-3 sec pana se incarca complet..

4.Am observat sub masina de cateva ori cateva pete de ulei..am fost si am verificat si nu curge pe la busonul din baie..singurul loc pe unde cred ca plange ar fi acea sonda de pe baie..si mi se pare ca plange prin ea si nu pe la garnitura..a mai patit cineva asa ??

5.si cea mai enervanta problema dintre toate este ca vibreaza volanul foarte tare la franare..inainte vibra de la 80kmh pana pe la 60Kmh..azi am mers mai tare cu ea si am observat ca a inceput sa vibreze si de pe la 170Kmh in jos..acum stiu ca multe BMW-uri au problema asta.,.eu am mai avut unul care facea la fel..si am schimbat tot pe el..am schimbat de 2 ori si discurile frana..si pana la urma erau placutele de frana..dar ale mele sunt aproape noi..si nu as vrea sa le schimb degeaba..poate mai aveti vreo idee..

va multumesc mult si astept cu nerabdare parerile voastre!!

1-> switch-ul de la o usa iti face figuri am patit si eu cu alarma aftermarket -> o dupa armare la 10 15 s sau cateodata 30 de minute incepea sa sune

2-> ce priveste xenonul becurile sunt obosite

dar mai e si plasticu care poate are gropite de la pietricele -> ajuta un xerapol :blink:

1-> switch-ul de la o usa iti face figuri am patit si eu cu alarma aftermarket -> o dupa armare la 10 15 s sau cateodata 30 de minute incepea sa sune

2-> ce priveste xenonul becurile sunt obosite

dar mai e si plasticu care poate are gropite de la pietricele -> ajuta un xerapol :blink:

Unde as putea gasi Xerapol? eu am schimbat un far de curand si este diferenta enorma fata de cel vechi.

• 3 weeks later...