Jump to content

computer bord

dr.touring

Recommended Posts

Ce fel de instalatie xenon ? OEM sau aftermarket ? Daca pui OEM ar trebui reprogramat computerul de lumini, altfel nu ai treaba cu computerul de bord.

nu trebuie reprogramat nimic si nici schimbat. CUmperi farurile cu xenon complete si le montezi singur ca nu-i mare balarie si contacteaza-l " pe "3xpert", e tot de pe forum, ca sa-ti dea o schema cum sa legi farurile sa-ti mearga.Asta in cazul farurilor cu xenon OEM. La cele aftermarket banuiesc ca-ti va explica cel care ti le va vinde.

Pai farurile cu lupa nu reprezinta "instalatie OEM" :blink:

Mie imi place sa cred ca daca faci o treaba, o faci pana la capat, nu din bucati: ori pui toata instalatia, cu faruri + indicatorul de nivel + reprogramarea computerului de lumini "sa stie" ca are xenon, ori nu o mai faci. Sunt curios cum merge reglajul manual al farurilor cu lupa...

Daca se inlocuiesc doar farurile, n-ai facut decat sa upgradezi aftermarketul cu foarte multi bani :) .

@saplacan: cat ai dat pe faruri ?

@touring_boy: cred ca o parte e ascunsa in interiorul bordului, iar o alta este prezenta sub capota, in compartimentul sigilat de langa bord (dar am impresia ca acolo e doar computerul de injectie). Poate ne lamureste Bavaria sau altcineva care stie cu siguranta.

Pai farurile cu lupa nu reprezinta "instalatie OEM" :blink:

Mie imi place sa cred ca daca faci o treaba, o faci pana la capat, nu din bucati: ori pui toata instalatia, cu faruri + indicatorul de nivel + reprogramarea computerului de lumini "sa stie" ca are xenon, ori nu o mai faci. Sunt curios cum merge reglajul manual al farurilor cu lupa...

Daca se inlocuiesc doar farurile, n-ai facut decat sa upgradezi aftermarketul cu foarte multi bani :) .

uite ca mie imi merge reglajul manual, asta am vrut sa zic...ca raman cu reglaj manual. Cine vrea si are bani muuulti atunci isi cumpara: faruri complete OEM cu xenon, drosere, becuri...etc, computer lumini pt. xenon, autolevel senzor pentru ambele axe, spalatoare faruri, motoras si furtunuri pentru spalatoare...am uitat ceva? :)

@saplacan: cat ai dat pe faruri ?

@touring_boy: cred ca o parte e ascunsa in interiorul bordului, iar o alta este prezenta sub capota, in compartimentul sigilat de langa bord (dar am impresia ca acolo e doar computerul de injectie). Poate ne lamureste Bavaria sau altcineva care stie cu siguranta.

eu le-am luat cam cu 600EURO originale. BoBo!(unul nou am gasit si unul second (ambele sunt bi-xenon, ca doar e facelift)

touring_boy, nu ai treaba cu computerul de bord...ci doar cu farurile si o schema cu un condensator si un releu si iti merg, plus ca ramai cu reglajul manual la ele. Insa daca vrei treaba 100% ca si din fabrica atunci vezi postul meu initial cu cate piese ai nevoie si fa-ti un calcul.

@touring_boy: ia-ti de aici, sunt aproape moka

http://www.tuningforyou.de/shop/product_in...Eyes-BLACK.html

vezi ca el are facelift... :blink:, in fine , alea din cate vad eu nu-s originale!...dar fiecare alege ce vrea!oricum, mai bine cauta second ca din magazin farurile complete cu xenon sunt cam 1000EURO/buc...asa am auzit.

Edited by saplacan