Jump to content

problema baterie numai iese din viteza cutie automata

Recommended Posts

Corect,e mai buna dacia !

Pai...daca la Dacia se intampla ce a patit colegul nostru,era simplu....tranteai de vreo doua ori usile mai tare,eventula schimbai filtru de aer sau bujiile...si gata problema... :blink:

Dar asa....:)

Lasand gluma la o parte,ce ai mai rezolvat cu masina ? Ai dus-o la doctor ? Ce a zis ? Din ce cauza ? Ce ai schimbat ?

Later Edit: Imi cer scuze,nu vazusem ca topicul a fost initiat cu jumatate de ora inainte sa postez,gresala mea...:)

Edited by B M W B M W

Pai...daca la Dacia se intampla ce a patit colegul nostru,era simplu....tranteai de vreo doua ori usile mai tare,eventula schimbai filtru de aer sau bujiile...si gata problema... :blink:

Dar asa....:)

Lasand gluma la o parte,ce ai mai rezolvat cu masina ? Ai dus-o la doctor ? Ce a zis ? Din ce cauza ? Ce ai schimbat ?

Later Edit: Imi cer scuze,nu vazusem ca topicul a fost initiat cu jumatate de ora inainte sa postez,gresala mea...:)

am aflat ca trebuie sa scot borna sa o las 20 min asa pe liber o pun la loc si o deschid din telecomanda cica asta e un sistem de securitate

In loc sa o lasi pe liber poti sa o pui peste cealalta :blink: ...e mai eficienta metoda...dar e vb despre bornele dinspre motor, nu alea de vin dinspre baterie...ca faci artificii neconventionale...succes...ca nici tractata nu merge daca e in parking ...automaticii stiu de ce :) Edited by iulian518i

automatele au un fel de panglica o chestie de urgenta de unde o poti decupla de o baga pe null, nu stiam nici eu asta pana nu am vazut si ne-am chinuit sa urcam pe trailer noaptea masina de 2 tone blocata pe P :blink: a fost greu si a fost amuzant cand am dat-o jos. si a doua zi am gasit panglica surpriza

In loc sa o lasi pe liber poti sa o pui peste cealalta :) ...e mai eficienta metoda...dar e vb despre bornele dinspre motor, nu alea de vin dinspre baterie...ca faci artificii neconventionale...succes...ca nici tractata nu merge daca e in parking ...automaticii stiu de ce :)

Nu este recomandat sa tractezi in nici un caz o masina cu cutie automata, cel mai bine este sa o transporti cu platforma.

Dar asa.... :)

Later Edit: Imi cer scuze,nu vazusem ca topicul a fost initiat cu jumatate de ora inainte sa postez,gresala mea... :)

Incearca sa eviti sa postezi offtopic si inutil.

Numarul de posturi este total insignifiant :)

Stiu ca nu e recomandat...decat cu puntea spate suspendata pe carucioare la roti :blink: eu am patit cand pe la vreo 2-4km/h am trecut-o in parking si practic i-am blocat rotile pe spate...la viteze mai mari nu se blocau (norocul meu ca o faceam varza la cate pozitii P i-am dat in mers :))

eu am patit ceva asemanator la o cutie steptronic ( E39 540iA) dupa ce am iesit de la spalatorie..nu stiu ce au facut baietzii de pe acolo si pe unde au bagat apa pe la computer sau nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai reuseam sa scot maneta din P. Am scos borna de la baterie si am pus-o din nou dar fara rezultat.Pana la urma am sunat un mecanic care se pricepe la bmw si mi-a zis ca nu stie ce are insa mi-a dat la telefon un electrician care mi-a spus sa lovesc tare pedala de frana.. :blink: la inceput am crezut ca glumeste dar dupa ce am facut ce mi-a zis el cutia si-a revenit si am putut sa plec linistit.Nu stiu daca te ajuta cu ceva in cazul tau dar m-am gandit ca ti-ar putea fi de folos in vreun fel, bafta!