Jump to content

Recommended Posts

Mi-am comandat 2 proiectoare de E46 :) (alea ce vin in bara originala...mai lunguietze nu rotunde).....se potrivesc fix la mine in spoiler......darrr........or venit fara soclu de bec :blink: :) ....si nu gasesc niciunde....soclu pt proiectoarele astea....am dat 1 mil juma pe bucata (DEPO)...si cica nu pot comanda socluri....doar sa comanda alte halogene....originale BMW care sunt 100 bucata.....sa vina cu socluri......binenteles ca nu mi-au spus ca vin fara socluri cand le-am comandat......si acu nu gasesc........am 2 dopuri albe in loc de socluri.........si chiar azi m-am plimbat toata ziua sa caut si nimik....iar soclu la bucata nu-mi duce nime fara proiectoare........ce sa mai zic la schrot.... :) :)

ce sa fac? :)

am incercat sa adaptez dar nu intra calumea....e prea groasa gaura.......n-am bec n-am soclu..doar o gaura......pe care acu e un dop.... :blink: ....chestia e ca le duceam inapoi...dar n-am observat ca is fara soclu proiectoarele....si le-am lasat sa le montteze...si acu e tarziu......

Nu am cum sa le mai duc inapoi.......alte variante>? :blink:

43427[/snapback]

Pai vezi de ce e bine ca inainte de a lua ceva piese, sa intrebi si pe aici pe forum.

Eu imi pun pe masina bari de coupe si alea au proiectoare rotunde. Asa ca am ramas cu 2 bari clasice cu tot cu proiectoare pe ele.

da-mi mie soclurile  :blink:  :)

43429[/snapback]

Pai iti dai seama ca e e imposibil asta. Cum naiba le mai vand dupa aia.

Incearca sa vorbesti cu aia si sa iti ia inapoi proiectoarele. Eu pe ale mele ti le dau un pic mai ieftine, adica 2,5 milioane in loc de 3 milioane cat ai dat tu pe alea fara soclu.

pai ce vrei in romania...... :blink:  :)  :)

wlf: macar zi-mi o chestie.....e soclu special? sau cum e.....ca nu am gasit unu sa intre la fix....

43435[/snapback]

Sincer habarnam. Inca nu am dat barile jos sa ma uit la proiectoare. Zilele astea dupa ce le vopsesc pe alea care le pun, ma uit si iti spun. E greu sa vad ce socluri sunt pentru ca am scut pe dedesubt si numai daca o bag undeva pe groapa pot stii.

eu nu inteleg cum vand aia fara soclu :blink:

43433[/snapback]

De exemplu lucas-urile vin tot fara soclu. Si bineinteles ca nici la alea nu gasesti soclu de cumparat, singurel. Sa nu gasesti soclu de cumparat mi se pare mai aiurea decat sa poti cumpara lucas/proiector fara soclu.

pai ce vrei in romania...... :blink:  :)  :)

wlf: macar zi-mi o chestie.....e soclu special? sau cum e.....ca nu am gasit unu sa intre la fix....

43435[/snapback]

In afara de faptul ca e fix pe gaura unde zici tu ca ai dop, nu e nimic special. De fapt, e destul de special pentru proprietatea respectiva :)

Ma gandeam ca avand matza, si-a luat de E36. Am citit dupa aia ca si-a luat de E46 de fapt. In fine, firul daca e ca la lucas-uri, ar trebui sa aiba 6-le din desen in capat, care se infinge in soclu.

43470[/snapback]

Pai daca el nu are soclu, nu are in ce sa il infiga.