Jump to content

Recommended Posts

si la mine sunt caldute..... e un cald placut :blink: tot timpul..... adika dupa ce am citit topicul asta, am zis sa incerc..... si am uitat..... si apoi intr'o zi sa'mi sterg geamul de la oglinda stanga cu un servetel si cu solutie de geam, din masina, am simtit cum se incalzeste lichidul ala din servetel. si mi'am adus aminte de topic.

Oricum mi se pare ca nu se incalzesc exagerat... sunt doar caldute. poate se activeaza cand nu merge A/C. !:!??

• 2 months later...
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ba da, dar consumul de la oglinzi este neglijabil comparat cu confortul oferit :blink:

43666[/snapback]

de curand mi-am schimbat o oglinda si am avut ocazia sa observ rezistenta din spatele oglinzii...........deci este o rezistenta cu valoare de cativa zeci de ohmi(aproximativ25) ceea ce se traduce intuitiv intr-un consum de aproximativ 1 amper pt ambele oglinzi..........ceea ce inseamna ceva pt mers 3 anotimpuri aiurea

de curand mi-am schimbat o oglinda si am avut ocazia sa observ rezistenta din spatele oglinzii...........deci este o rezistenta cu valoare de cativa zeci de ohmi(aproximativ25) ceea ce se traduce intuitiv intr-un consum de aproximativ 1 amper pt ambele oglinzi..........ceea ce inseamna ceva pt mers 3 anotimpuri aiurea

43675[/snapback]

:blink: what? ce? cum? cat?

imi explici putin cum ai calculat???

Guest bigbos75
salut,deci cineva trebuie sa stie dece stau calde tot timpul: :blink: -daca ai oglinzi electrice,sint legate de la reglajul oglinzilor sau dela aburisire spate o varianta,adoua varianta sint legate de contact care nu au electrice oglinzi. :) eu stiu asa,ce daca vara e 40 de grade daca ploua ele se usuca mai repede decit normal sau nu.voi ce zice-ti.

salut,deci cineva trebuie sa stie dece stau calde tot timpul: :blink: -daca ai oglinzi electrice,sint legate de la reglajul oglinzilor sau dela aburisire spate o varianta,adoua varianta sint legate de contact care nu au electrice oglinzi. :) eu stiu asa,ce daca vara e 40 de grade daca ploua ele se usuca mai repede decit normal sau nu.voi ce zice-ti.

44451[/snapback]

Pai eu zic ca incalzirea oglinzilor nu are nici o legatura cu dezaburirea lunetei(la bmw) si nu sunt legate de reglajul oglinzilor.

Nu exista nici o diferenta intre oglinzi electrice sau nu,in ce priveste incalzirea geamului.

Parerea mea...

Pai eu zic ca incalzirea oglinzilor nu are nici o legatura cu dezaburirea lunetei(la bmw) si nu sunt legate de reglajul oglinzilor.

Nu exista nici o diferenta intre oglinzi electrice sau nu,in ce priveste incalzirea geamului.

Parerea mea...

44557[/snapback]

pai eu am oglinzi electrice dar nu sunt firele care sa le cuplez la pinii de pe oglinda. se pot trage de undeva ? exista vreo mufa sub motoras sau in alta parte ?

oglinzile sunt incalzite tot timpul iar temperatura lor este reglata in functie de sezorul de temperatura de afara. daca senzorul e stricat (si arata in bord -40C) normal ca oglinzile frig de nu poti tine mana pe ele. am patit asta. nu cred ca e asa deranjant sa fie incalzite mereu mai ales ca nu se incalzesc prea tare in conditii normale de temperatura exterioara.