Jump to content

spray pentru curatare sistem AC

23xwe

Recommended Posts

• 1 year later...

Aircomatic asta de la Wynn's apare in TIS ca solutie pentru eliminarea mirosurilor A/C

Are si part number de la BMW.

Oare reprezentantele l-or folosi?

A folosit cineva in Bucuresti serviciile unei firme care are aparatul respectiv?

Edited by Piovra

vreau si eu sa imi curat instalatia dar ceva care omoara bacteriile nu doar mirosul. am vazut pe net ceva cu un aparat cu ultrasunete care face o ceata bla bla... am sunat la unul care are site dar nu era in Bucuresti. eu am nevoie azi, maine ca sambata dimineata plec si ne-am inflamat toti in gat de la aer [si nu contitionat]. Copilul mi-a facut si febra pe langa mucii si inflamatia in gat.

Stie cineva unde sa merg in Bucuresti?

Am inteles ca asta e cea mai eficienta solitie [cu ceata artificiala si ultrasunete] si nu vreau ceva mai prost gen spray pe care il dau si s-ar putea sa nu faca nimic cum am mai patit acum un an juamte la alta masina.

Astazi am dat si eu drumul la AC prima data dupa cateva luni si a iesit un miros de mi-a mutat nasul din loc. Cu siguranta nu e ceva sanatos mai ales pt un copil mic

salut

ati auzit de vaportrek?este o solutie bio si omoara in totalitate bacteriile aflate in habitaclu si in galeria de aer conditionat

intra pe mess expertdetailing sau 0756055510

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

am mai cumparat o panarama de spray pentru curatat A/C ul, l-am folosit asa preventiv, a costat 46 ron de la carrefour, de obicei cand schimb filtrul de polen, de 2 ori pe ani(o data primavara si o data toamna) folosesc si cate o minunatie de spray.

http://img266.imageshack.us/img266/9243/dsc00189ev.th.jpg

Edited by S A R P E

si eu caut o solutie pt eliminarea mirosului neplacut. la mine apare dupa ce utilizez ac-ul, imediat cum il inchid se simte un miros neplacut, aduce cumva a scrum de tigare in apa, nu stiu cum sa descriu mirosul si devine destul de greu. am incercat tot felul de spray-uri atat din Romania cat si din afara dar degeaba, filtrul l-am schimbat cu regularitate si tot nici un rezultat. cu siguranta bacteria respectiva si cu restul imporitatilor se afla la un nivel mult mai adanc decat la periferie. sunt curios daca firmele care alimenteaza sistemul Ac cu freon daca nu cumva au ei vreo modalitate de curatare/imaculare in vreun fel sau altul... ma interesez