Jump to content

ce e ecranu ala mare?

poope

Recommended Posts

E mai ergonomica cea normala.

Nu e chiar indicat sa te uiti in jos cand conduci, nu?

nu stiu. nu prea cred ca ma uit eu in mers pe ecran ci oameni din masina. ma uit cand stau sau asa. nus. mie imi place ca umple consola. ala normal parca e acolo sus si clim amai jos soi pe urma e spatiu gol

Navigatia este indreptata spre sofer, nu este pentru pasageri.

Mi se pare total aiurea locul ales.

AC Schnitzer au pus si ei o astfel de navigatie pe E39, plasarea este la fel de penibila.

http://img240.imageshack.us/img240/1253/acschnitzernavigw5.jpg

Navigatia este indreptata spre sofer, nu este pentru pasageri.

Mi se pare total aiurea locul ales.

AC Schnitzer au pus si ei o astfel de navigatie pe E39, plasarea este la fel de penibila.

http://img240.imageshack.us/img240/1253/acschnitzernavigw5.jpg

eu nu ma refer la navi=gatie. eu ma refer la faza ca i se poate pune dvd sau tv sau filme. navigatia aia nu e asa importanta mai ales in romania. unchiu meu nu sa descurcat in bucuresti cu navigatia ca toate sau schimbat de la data de cand era updatat softu la navigatia lui si asta era acu cateva luni. deci eu nu pt navigatie as folosi ecranu

Eu ma straduiesc sa fixez undeva navigatia mea...dar tot dupa schimbator i-am gasit loc...ca loc stabil...ca sus pe bord e tentant pentru altii...desi as face ceva cum sunt la bmw-urile astea mai evoluate..un parasolar, o prelungire a bordului..sau sa fac ca navigatia sa iasa din grila de aerisire (ca la volvo) ...ca tot nu folosesc grila aia de aerisire de pe bord, de deasupra...aia e buna pentru cei care au trapa.... :blink:

post-752-1204368436_thumb.jpg

Eu ma straduiesc sa fixez undeva navigatia mea...dar tot dupa schimbator i-am gasit loc...ca loc stabil...ca sus pe bord e tentant pentru altii...desi as face ceva cum sunt la bmw-urile astea mai evoluate..un parasolar, o prelungire a bordului..sau sa fac ca navigatia sa iasa din grila de aerisire (ca la volvo) ...ca tot nu folosesc grila aia de aerisire de pe bord, de deasupra...aia e buna pentru cei care au trapa.... :blink:

mie numi trebe naviogatie imi trebe dvd tv si altele. la ce pret e nav aia mare care am prezentato in poze. stie cineva?

e o monitor vdo mm5000,cu modul mk2 sau 3,nu face decat navi atat,iti trebuie prea multe ca sa ai si dvd te mai costa cam 200 de euro pe langa,eu am asa ceva cu monitor bmw,e vdo 5400,navigatie,comp bord.....

naspa. nu se stie exista ceva aftermarket care sa fie oarecum la fel cu bmw original? adika aceleasi dimenziuni pentru a incapea acolo unde e climatronicu si cd playeru si sa mut climatronicu mai jos si sa pun chestia aia mare. sa nu stric ergonomia bordului..

"nu stiu. nu prea cred ca ma uit eu in mers pe ecran ci oameni din masina. ma uit cand stau sau asa. nus. mie imi place ca umple consola. ala normal parca e acolo sus si clim amai jos soi pe urma e spatiu gol"

Si acum te intreb: Te-ai gandit cum o sa vada cinneva ,ceva de schimbatorul de viteze??Sau vei merge doar in viteza a 2-a si a 4-a? :) Oricum la drum intins ar fi cel mai comic...cel din dreapta scoate nuca de la schimbator sa se uite la DVD :blink:

"nu stiu. nu prea cred ca ma uit eu in mers pe ecran ci oameni din masina. ma uit cand stau sau asa. nus. mie imi place ca umple consola. ala normal parca e acolo sus si clim amai jos soi pe urma e spatiu gol"

Si acum te intreb: Te-ai gandit cum o sa vada cinneva ,ceva de schimbatorul de viteze??Sau vei merge doar in viteza a 2-a si a 4-a? :) Oricum la drum intins ar fi cel mai comic...cel din dreapta scoate nuca de la schimbator sa se uite la DVD :blink:

ai dreptate la faza asta. de asta am intrebat mai sus daca nu exista aftermarket ceva de pus acolo sus