Jump to content

Accident pe soseaua ce duce spre Giurgiu

mario.b

Recommended Posts

Aseara in jurul orelor ~01.10 pe soseaua ce duce spre Giurgiu un ATV a fost spulberat de o masina Honda, soferul ATV-ului in momentul in care am ajuns langa el mai era cat de cat constient. Ne stransesem foarte multi in acea parcare, mai toti eram din bucuresti, mersem in acel loc dupa ce am fost sa aprindem o lumanare in locul unde a murit Micutu (MidNight Race) si am zis sa facem un pic de admosfera asa cum ii placea lui. Cand am ajuns acolo erau doar masini din Bucuresti (nu dau nume de cubluri ca nu este bine) iar dupa aproximativ 30 de minute de liniute a aparut si un tip pe un ATV, nimeni nu il cunostea dar se pare ca stia foarte bine sa manevreze utilajul, am incercat sa intru un pic in vorba cu el (si eu conduc ATV de ceva vreme) si l-am intrebat de motorizare si ce firma este, era un Kavasaki cu motor de 700cc (este criminal un asemenea motor pe ATV), baiatul era imbracat bine din orice punct de vedere (avea toate protectiile necesare) mai mult ca sigur era profesionist in manevrare lui pentru ca in momentul in care s-a "tras" cu el 100 de metri a mers pe 2 roti. In momentul in care termina cursa la intoarcere nu intorcea ca toti "soferii" de acolo, la sfarsitul canaulului dintre benzi,el intorcea prin santul ce delimita cele 2 sensuri de mers, dar se pare la ultima intoarcere a avut ghinionul sa nu intoarca in locul respectiv mai mergand 50m in fata si fara sa se asigur, din spate a venit cu viteza o Honda CRX, soferul masinii a franat in ultimul moment, cam cu 20 m inainte de impact dar din pacate nu a putut evita impactul (desi banda 1 era libera), iar soferul atv-ului a fost proiectat peste masina direct in golul dintre benzi. Am alergat spre el cu gandul ca il pot ajuta, din pacate ii sarise casca dupa cap in monetul impactului, tuturor ne era frica sa il miscam cu gandul sa ii facem si mai mult rau, mai putea vorbi un pic, l-am intrebat daca ma aude si ce parte il doare, mia raspuns ca ma aude dar nu putea sa imi putea raspunda ce il doare. M-am simtit ca un rahat ca nu il puteam ajuta cu nimic, ma uitam la el si nu puteam sa imi dau seama ce puteam face sa nu moara. A trebuit sa spargem gasca in zona, in 10 minute mai erau cred ca 6 masini din 40-60 cati eram inainte. Nu stiu sincer ce s-a intamplat cu el, daca a avut noroc sa nu dea cu capul de ciment tare, dupa cum era de imbracat este posibil sa fii scapat. Daca cineva a mai fost acolo il rog sa imi spuna si mie daca stie starea baiatului. Dumnezeu sa aibe grija de el si sa nu il ia acolo sus. Aveti grija, viata se termina intr-o fractiune de secunda. Pana aseara nu imi dadeam seseam de gravitatea lucrurilor, si eu faceam multe nebunii cu atv-urile, incercam sa fiu primu la semafor, faceam liniute cu toti care prindeam pe strada, ieri eram ferm convins ca vara asta imi cumpar motor, astazi sant multumit ca am un BMW cu 125cp.

Nu am lasat pe nimeni acolo singur 1 la mana, 2 la mana au fost peste 40 de apeluri la 112, am incercat chiar personal dar reteaua era deja incarcata de la apelurile celor care deja vorbeau de langa mine, eu am inecrcat sa ii dau primul ajutor dar pur si simplu nu il puteam misca de frica sa nu ii agravam situatia. Salvarea a ajuns dupa 30 min din ce am inteles, mult prea tarziu din moment ce din Bucuresti pana in locul respectiv un prieten deal meu a reusit sa faca 10 min dupa ceas. Sa ne feresca Dumnezeu de belele pe sosele, ca in speranta ambulantei murim cu zile. Condoleante familiei.

• 1 month later...
  • 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.