Jump to content

X3 de la DELTA 4x4

Turbo-Mann

Recommended Posts

Da unii vor sa fie si cu un SUV sau masina de teren f rapizi asa ca cei de la Delta au modificat un X3 cu un compresor si masina 4x4 e f rapida.

Date:

X3 3.0i

6-cilindri

2979cm

235kw/320cp

430Nm/3500r/min

0-100km/h-6,6s

V-max-210km/h inchide electronic

consum mediu 14,6l benzina RON/ROZ 95

Pret:58.320?

• 3 weeks later...
Da unii vor sa fie si cu un SUV sau masina de teren f rapizi asa ca cei de la Delta au modificat un X3 cu un compresor si masina 4x4 e f rapida.

Date:

X3 3.0i

6-cilindri

2979cm

235kw/320cp

430Nm/3500r/min

0-100km/h-6,6s

V-max-210km/h inchide electronic

consum mediu 14,6l benzina RON/ROZ 95

Pret:58.320?

2206[/snapback]

Turbo mann tu ce zici? Eu am testat si X5 si X3. Din punct de vedere al suspensiei X3 este mai dur fara sa castige in stabilitate. X3 sare pe denivelarile mici. X5 se inclina mai mult. Adunate toate, am impresia ca x5 sta totusi mai bine pe drum.

Depinde unde folosesti o masina si la ce X3 cat si X5 sunt facute pentru strazi bune sau putin rele sau in cel mai rau caz teren usor.Da X3 nu e ceea ce e X5 mai ales ca apare noul X5 si evident sau facut modificari destul de mari la technica.

Eu unul as prefera X5 e mult mai superior la tinuta de drum.Dar din pacate anumite lucruri cu suspensia nu le simti aici imediat pe cand in Ro,simti si cauciucul daca e mai bine umflat.Si personal zic ca X3 este de fapt o varianta mai ieftina la X5 si asta zice tot.Dar oricum are o tinuta buna de drum chiar in curbe fata de multe alte marci.

Eu unul as prefera X5 e mult mai superior la tinuta de drum.

[...]

Dar oricum are o tinuta buna de drum chiar in curbe fata de multe alte marci.

4153[/snapback]

Nici eu nu ma refeream la drumuri proaste. Pur si simplu pe viraje pe drum bun x5 pare sa stea mai bine.

Pe denivelari mici tot x5 absoarbe socurile mai bine.

Ultima fraza spune ca esti fan BMW. Nu te-a intrebat nimeni daca x5 este mai bun ca alte marci, ai simtit nevoia sa o spui, asa, de la tine.

Eu nu sunt fan BMW asa tare ca tine. Eu sunt si dusmanul SUV-urilor (niste masini prea inalte care se rastoarna mai repede, nu au spatiu si confort mai mare decat un break din segmentul D si nu mai sunt bune de nimic in off-road)

Cu toate astea, daca e sa fie SUV, atunci sa fie X5. Se comporta la fel de prost in teren ca toate celelalte SUV-uri, dar pe sosea le da lectii tuturor celorlalte SUV-uri, chiar unor limuzine: Passat, Vectra, Laguna etc.

Edited by Ovidiu Ghitan

• 1 year later...