Jump to content

Produse intretinere BMW

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

setul contine:

-1 gel de curatire a jantelor -500ml

-1 solutie pt curatire interior cu miros de parfum-250 ml

-1 ceara pt exterior-250 ml

-1 servetel curatat

-1 solutie concentrata pt curatat geamuri care nu ingheata-50ml

-1 sanpon auto la 50 ml

-1 sacosa impermiabila

-la ei in magazin mai au si alte produse pt ingrijire bmw

Au la toĂži dealerii BMW.

Probabil insa nu am in apropiere nici un dealer , mi-e mai simplu sa dau un click si sa vina acasa. Ma ajunge pe la 50 eur cu transport din De , oare cat costa la noi ?

Cred ca e ok pretul :blink:

Probabil este mai scump la noi, poti da un telefon ca sa aflii exact.

la pretul asta nu cred ca te poti astepta la rezultate spectaculoase

Totusi sunt produse originale BMW si le-as testa. Cind am cumparat masina avea un miros foarte placut care a persistat aproape un an. Era de ajuns sa deschid portiera si mirosul atragea toti curiosii. Am fost intrebat de zeci de ori ce solutie am folosit si chiar nu stiam , nu pastrasem legatura cu fostul proprietar.

Totusi sunt produse originale BMW si le-as testa. Cind am cumparat masina avea un miros foarte placut care a persistat aproape un an. Era de ajuns sa deschid portiera si mirosul atragea toti curiosii. Am fost intrebat de zeci de ori ce solutie am folosit si chiar nu stiam , nu pastrasem legatura cu fostul proprietar.

Si ai aflat pana la urma de unde provenea acel miros frumos(tipic BMW)?As vrea si eu un astfel de spray....daca exista!

Nu stiti de unde se pot comanda astfel de produse ?

Am gasit pe net magazin care pentru setul de ingrijire al pielii cerea 12$ si ceva. Problema e ca nu trimit in Romania...La noi e un milion la reprezentanta. Nu ar fi diferenta chiar mare (12$ + taxe transport aproape 1 mil) dar ma gandesc ca daca as vrea mai multe se va simti diferenta...

Stiti magazine online? Sau ceva despre vama?

Merci!

Nu stiti de unde se pot comanda astfel de produse ?

Am gasit pe net magazin care pentru setul de ingrijire al pielii cerea 12$ si ceva. Problema e ca nu trimit in Romania...La noi e un milion la reprezentanta. Nu ar fi diferenta chiar mare (12$ + taxe transport aproape 1 mil) dar ma gandesc ca daca as vrea mai multe se va simti diferenta...

Stiti magazine online? Sau ceva despre vama?

Merci!

Pai setul prezentat de mine l-am gasit si pe ebay , undeva la 50 eur cu transport din Germania.

Si ai aflat pana la urma de unde provenea acel miros frumos(tipic BMW)?As vrea si eu un astfel de spray....daca exista!

ai gasit acel miros frumos(tipic BMW). sunt interesat de unde pot cumpara. multumesc

cine vrea acel miros frumos ???? am tot cautat pe nat si am gasit...

este 5 Euro 250ml. Problema este ca trebuie sa ne strangem 10-12 oameni sa impartim transportul de 28 Euro...

iata si discutia care am avut-o cu vanzatorul pe ebay...

"Hello Raul,

thank you for your question, i have a promblem with the shippinprice to Romania,

The delivery cost 28,50 Euro maximal 5 Kg. This part have a half Kg. When you order another parts for your BMW so can i send in 1 Package.

Best regards

Gerd Klein"

Astept propuneri!

cine vrea acel miros frumos ???? am tot cautat pe nat si am gasit...

este 5 Euro 250ml. Problema este ca trebuie sa ne strangem 10-12 oameni sa impartim transportul de 28 Euro...

iata si discutia care am avut-o cu vanzatorul pe ebay...

"Hello Raul,

thank you for your question, i have a promblem with the shippinprice to Romania,

The delivery cost 28,50 Euro maximal 5 Kg. This part have a half Kg. When you order another parts for your BMW so can i send in 1 Package.

Best regards

Gerd Klein"

Astept propuneri!

Prezent.....trece-ma pe lista! :blink:

1. borax 2buc.

2. b-69-tau 1buc.

3. ciupanezu 1buc.

4. eu_un_baiat 1buc.

hai ca usor usor ne strangem...

ptr daniel_bmw318 acum depinde cat de usor...este foarte greu sa impartim 28 Euro la 10-12 oameni...?

produsul se numeste "BMW Innenreiniger mit Frischeduft" iar tot setul "Original BMW Pflegemittel-Set inkl. Tasche"

1. borax 2buc.

2. b-69-tau 1buc.

3. ciupanezu 1buc.

4. eu_un_baiat 1buc.

hai ca usor usor ne strangem...

ptr daniel_bmw318 acum depinde cat de usor...este foarte greu sa impartim 28 Euro la 10-12 oameni...?

produsul se numeste "BMW Innenreiniger mit Frischeduft" iar tot setul "Original BMW Pflegemittel-Set inkl. Tasche"

Ms mult Borax...

Eu mi-am comandat niste produse din Germania printre care si acesta dar din pacate depaseau cele 5kg limita de greutate si costa in loc de 30 si ceva de euro undeva pe la 80 de euro tot transportul. Asa ca am renuntat la acest produs :blink:

M-as baga si eu pentru o bucata. Dar sunt din Timisoara..... este posibil sau va este prea greu ?

Eu mi-am comandat niste produse din Germania printre care si acesta dar din pacate depaseau cele 5kg limita de greutate si costa in loc de 30 si ceva de euro undeva pe la 80 de euro tot transportul. Asa ca am renuntat la acest produs :blink:

M-as baga si eu pentru o bucata. Dar sunt din Timisoara..... este posibil sau va este prea greu ?

nu sunt 10 oameni in tm care sa cumparati...

P.S. Teoretic eu ar trebui sa ajung in TM prin luna Mai sa-mi iau diploma de la facultate...dar cum ziceam "teoretic" ... chiar trebuie am amanat de 2 ani si...

Edited by borax

Eu mi-am comandat niste produse din Germania printre care si acesta dar din pacate depaseau cele 5kg limita de greutate si costa in loc de 30 si ceva de euro undeva pe la 80 de euro tot transportul. Asa ca am renuntat la acest produs :)

nu sunt 10 oameni in tm care sa cumparati...

P.S. Teoretic eu ar trebui sa ajung in TM prin luna Mai sa-mi iau diploma de la facultate...dar cum ziceam "teoretic" ... chiar trebuie am amanat de 2 ani si...

Sunt 6 seturi pana acum,daca e nevoie trece-ma cu 2 seturi....numai sa le luam cat mai repede! :blink: