Jump to content

E34 under construction

e34gtr

Recommended Posts

BMW meu... cumparat anul trecut in vara...

intre timp a facut cunostinta cu bordurile lui videanu (-1 capac carlig remorcare fatza + spoiler ciobit...) si cu talentul celor care conduc jeep si nu stiu sa il manevreze (+1 indoitura usa spate+aripa spate).

are motor M20 12v, de 170 cai, si diferential autoblocant (ced ca ar pleca glontz cu niste cauciucuri mai de doamne ajuta)

a primit cadou un set de stopuri clare, o gramada de consumabile schimbate (arcuri, amortizoare, distributie, bara conexiune, placute fatza-spate, huse si alte maruntisuri), plus volan original in locul unuia sport care nu avea ce cauta acolo...

ce urmeaza:

jante 17" + cauciucuri de fuga (+ discuri perforate in vitorul mai indepartat)

xenon si proiectoare clare (ceva in stilul ultimului C-Klasse) - eventual ceva sticla clara cu angel eyes?

detector radar, alarma si sunet :)

o vopsea in culoarea caroseriei (varianta 1) sau o nuanta diferita de gri (varianta 2) pentru spoilere si praguri

"coditza" stil M, si eventual o coditza de rechin (nu stiu cat de bine ar da asta din urma) :blink:

off topic... dupa ce am ramas fara capacelul ala de la carligul de remorcare fatza... am vazut ca e problema comuna si cam nici un e34 nu mai are :) totusi... daca are cineva (sau macar idee de unde...)

post-9710-1204668338_thumb.jpg

post-9710-1204668359_thumb.jpg

post-9710-1204668408_thumb.jpg

post-9710-1204669302_thumb.jpg

post-9710-1204669389_thumb.jpg

Edited by e34gtr

• 1 month later...

da, din pacate trebuie luate impreuna cu jante pt ca vreau 16"-17" si talon mai mic. si 3000-4000RON alocati pt astea.... in conditiile in care anul asta eu am nunta.... au capatat alta destinatie :twoup: :twoup: :D

Cauciucurile trebuiau sa vina pe primul loc. Pneurile fac diferenta...

• 4 months later...
da, din pacate trebuie luate impreuna cu jante pt ca vreau 16"-17" si talon mai mic. si 3000-4000RON alocati pt astea.... in conditiile in care anul asta eu am nunta.... au capatat alta destinatie :twoup: :twoup: :D

Cauciucurile trebuiau sa vina pe primul loc. Pneurile fac diferenta...

talon mai mic e cu problema trebuie sa ocolesti toate gropile. altfel bani pentru bucsi, rulmenti, amortizoare. pe de alta parte arata mult mai frumos si e mult mai stabil in viraje. oare jantele de 17 aliaj magneziu sunt mai grele dacat cele de tabla pe 15?

@dydysoft: capacul l-am taiat dupa forma celui de pe partea soferului si l-am lipit cu silicon... neelegant dar sper sa nici nu am nevoie sa il dau jos

@teddy & Razvan Gavan: presurile le schimb la iarna direct cu presuri de cauciuc; stickerul si suportul de numar momentan le mai suport. nu toti de pe 4tuning sunt cu "tuning unicat realizat in italia" si masini "tipla"

@swimmer: totusi sunt jante de 17", intra si 18" cu modificari la suspensie. intr-adevar trebuie mai mare atentie la gropi insa la stabilitate e altceva. iarasi trebuie mai mare atentie si la parcarea langa bordura ca belesc jantele... sunt constient. dar pt tinuta de drum si aspect... de ce nu?

@dydysoft: capacul l-am taiat dupa forma celui de pe partea soferului si l-am lipit cu silicon... neelegant dar sper sa nici nu am nevoie sa il dau jos

din ce material l-ai taiat?

si eu vreau sa fac...

mersi

P.S. poti sa faci o poza in portbagaj, la locul de prindere al cricului?

ma intereseaza cum se prinde, nu reusesc nicicum, poate imi lipseste ceva acolo...

materialul e un plastic mai "pufos"... e dintr-un obiect promotional care se agata de tavan.... e din plastic, usor si gros in acelasi timp. am vazut capacul la vreo 25$ pe realoem.com original, daca ai pe cineva care aduce de acolo...

cat despre cric, masina mea am luat-o cu cric hidraulic de care e full in autovit, dinala rosu.. aruncat in rota de rezerva sub mocheta.. nu prea am ce poza :twoup:

din ce material l-ai taiat?

si eu vreau sa fac...

mersi

P.S. poti sa faci o poza in portbagaj, la locul de prindere al cricului?

ma intereseaza cum se prinde, nu reusesc nicicum, poate imi lipseste ceva acolo...