Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Vand piese noi/second bmw

Recommended Posts

dolly said:
  Pappa.Wu said:
ma intereseaza si pe mine o cutie manuala in 5 sau 6 trepte pt un V8

nu am cutia...

Salut ,

m-am uitat la diferential msi pe placuta scrie 4.45 1031

daca imi poti da un pret la un diferential ar fi tare fain cred ca acuma tu sti care s-ar potrivi mai bine ce tip de raport

Edited by yoyo2008

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ignition element pt faruri Xenon (un starter\ traf de la 85 la 85000W) ai ? Imi scapa acum nr de componenta, e in interiorul farului.

Masina(desi nu cred ca conteaza): BMW 318,N42, motor B20A (143CP), 2002, ce e important pt tine e faptul ca xenoanele sunt din fabrica, nu montate ulterior.

Edited by Assu

Assu said:
Ignition element pt faruri Xenon (un starter\ traf de la 85 la 85000W) ai ? Imi scapa acum nr de componenta, e in interiorul farului.

Masina(desi nu cred ca conteaza): BMW 318,N42, motor B20A (143CP), 2002, ce e important pt tine e faptul ca xenoanele sunt din fabrica, nu montate ulterior.

da mi codul de oem...

pytacu said:
  dolly said:
vand aproape orice piesa de bmw noua sau second....

salut. ma intereseaza un telefon pt e 39 dotat din fabrica cu acest lucru

cred ca ar tr sa fie motorola

nu am...

EugenD said:
Cotiera E 36 coupe ? Multumesc...

nu am...

dolly said:
  benarcis said:
Ma intereseaza mecanismul ce permite rabatarea oglinzii la un E39...este defect cel de pe partea soferului! Ai asa ceva si la ce pret?

nu dar saptamana viitoare s ar putea sa fac rost de oglinda completa(150 euro-second)

kit geamuri electrice ptr bmw 316i compact 94 da mi un email al_draq_de_draq83@yahoo.com

rebelrunner said:
  dolly said:
  benarcis said:
Ma intereseaza mecanismul ce permite rabatarea oglinzii la un E39...este defect cel de pe partea soferului! Ai asa ceva si la ce pret?

nu dar saptamana viitoare s ar putea sa fac rost de oglinda completa(150 euro-second)

kit geamuri electrice ptr bmw 316i compact 94 da mi un email al_draq_de_draq83@yahoo.com

nu am...

dolly said:
  kez86 said:
Salut,

Debitmetru e46 320ci / 2000cmc / 06.2000 / ce pret gasim ?

980 de lei siemens sau hella..450 de lei -producator

wow ... nu e diferenta cam mare? si cata incredere putem avea in hella... eu unu am avut unul siemens schimbat de vechiul proprietar nou nout ... si s-a facut varza in 5000km :twoup:

morozet said:
macara pentru portiera stanga fata....pret??

ce masina?

kez86 said:
  dolly said:
  kez86 said:
Salut,

Debitmetru e46 320ci / 2000cmc / 06.2000 / ce pret gasim ?

980 de lei siemens sau hella..450 de lei -producator

wow ... nu e diferenta cam mare? si cata incredere putem avea in hella... eu unu am avut unul siemens schimbat de vechiul proprietar nou nout ... si s-a facut varza in 5000km :twoup:

5000 de km :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.