Jump to content

Vand piese noi/second bmw

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

radiator apa e36 320i sh nu ai?

sh nu am...

salut, ma intereseaza placute frana spate pt e39 2002 ms la ce pret sunt ce firma?

ate-145 lei

vand aproape orice piesa de bmw noua sau second....

rezistenta treapta ventilatie (piesa cu tepi)ai pentru bmw 320d an 2000

sh 150 lei-garantie 6 luni

grila aia mica care vine sub proiector si acopera senzorul de temperatura,parte mica de pe partea soferului este?

nop

Amortizoare second pentru un 318i din 2002 facelift E46 ai?

sunt 850 lei toate 4 noi

Pt un e46 2002 ma intereseaza un set de parasolare negre,cu tot cu sistemele de prindere(bineinteles si acestea sunt tot negre)+ manerele acelea de sustinere de deasupra usilor + sistemul prin care iese centura de siguranta la sofer si pasager,acel sistem din care se regleaza si inaltimea centuri(ultimele doua pozitii tot de culoare neagra imi sunt necesare) vreau un pret pt ele daca se poate

Salut,

ma intereseaza un set de faruri cu lupa pentru e46 si xenon si tot ce mai trebuie sa mearga...adica kitul complet si scutul de plastic(modelul mare).

1000 de euro sh

am nevoie de piesa cu tepi de la e36, codul ei este 64118380580

nop

Pt un e46 2002 ma intereseaza un set de parasolare negre,cu tot cu sistemele de prindere(bineinteles si acestea sunt tot negre)+ manerele acelea de sustinere de deasupra usilor + sistemul prin care iese centura de siguranta la sofer si pasager,acel sistem din care se regleaza si inaltimea centuri(ultimele doua pozitii tot de culoare neagra imi sunt necesare) vreau un pret pt ele daca se poate

sh nu am...da mi niste coduri oem

nu prea ma pricep..dar banuiesc ca cea mare... ca nu mai am servo la directie ..si din cate am inteles e posibil sa raman si fara baterie in scurt timp.. deci cred ca cea mare.. dar cum facem ca eu sunt din constanta?

nu prea ma pricep..dar banuiesc ca cea mare... ca nu mai am servo la directie ..si din cate am inteles e posibil sa raman si fara baterie in scurt timp.. deci cred ca cea mare.. dar cum facem ca eu sunt din constanta?

mergi la un mecanic si vezi care e....sau da mi codul ei...prin curier dupa o zi pe alta o ai acolo:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.