Jump to content

Vand piese noi/second bmw

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma intereseaza pt. E39 model 2000, sticla oglinda stg. (alba, modelul cu dunga-unghi mort), ornament nichel ext. (la geam) pt. portiera stg. proiectoare spoiler (modedlul rotund).

Daca le ai, la ce pret si daca poti niste poze.

Astept raspuns. Mersi

cand pot sa vin sa-mi iau motorul de E43 de la tine? :D .....sper ca ma ajuti sa-l si montez pe E46-le meu :twoup:

punem sefu......si 2 marmote pe post de turbine ...tot le au pensionat astia de la milka :twoup:

vand aproape orice piesa de bmw noua sau second....

airbag-urile laterale-cortina si fata usa fata dreapta e 46 le ai si cat sunt?

usa 350 de euro...cortina nu o am momentan

Ma intereseaza pt. E39 model 2000, sticla oglinda stg. (alba, modelul cu dunga-unghi mort), ornament nichel ext. (la geam) pt. portiera stg. proiectoare spoiler (modedlul rotund).

Daca le ai, la ce pret si daca poti niste poze.

Astept raspuns. Mersi

da mi vinul masinii sau numarul oem pt ornament..nu l am sh

LA CE PRET AI SENZORUL DE TEMPERATURA EXTERIOARA SITUAT IN APARATOAREA DE NOROI STANGA FATA ? PT E46 2004.

105 lei

pretul asta e cu tot cu aparatoare ? ma intereseaza doar senzorul... aparatoarea nu s-a spart... doar ca am pierdut senzorul... la BMW e 130ron cu tot cu aparatoare... la tine cat costa doar senzorul ???

LA CE PRET AI SENZORUL DE TEMPERATURA EXTERIOARA SITUAT IN APARATOAREA DE NOROI STANGA FATA ? PT E46 2004.

105 lei

pretul asta e cu tot cu aparatoare ? ma intereseaza doar senzorul... aparatoarea nu s-a spart... doar ca am pierdut senzorul... la BMW e 130ron cu tot cu aparatoare... la tine cat costa doar senzorul ???

ia l de la bmw.. :twoup:

105 lei

no problem... dak era o diferenta considerabila renta dar asa mai bine il iau de la ei..

105 lei

no problem... dak era o diferenta considerabila renta dar asa mai bine il iau de la ei..

no problem.... :twoup:

aer conditionat pentru e46 ? masina e din 2000 .cate componente trebuiesc schimbate si cam cat ma duce tot pentru a-i pune aer sau clima..

1000-1200 euro...compresor,radiator+ventilator ac,conducte,aeroterma,panou comanda....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.