Jump to content

S-a rupt o clapeta la admisie

Recommended Posts

Motorul de pe 525d, 2002, una din clapetele de la admisie de la acceleratie (cred, cama sa mi-a spus mecanicul)s-a rupt si a intrat in motor...l-a cam distrus. Problema este ca ar trebui sa schimb doar clapeta lipsa . Nu gasesc decat capacul cu totul, ceea ce este destul de costisitor. Ce rezolvare mai pot gasi? Daca nu pun clapeta si las asa ce se poate intampla?

Pe care piston s-a rupt clapeta?Daca nu ai clapeta tremura rau in relantiu,iar in mers s-ar putea sa topaie,sa se accelereze greu....nu stiu sigur care ar putea fi simptomele,se pierde din presiunea din turbo ,dar daca s-a rupt atunci tachetii hidraulici nu mai fac servici....ori ai acumulat multa zgura in zona clapetei .....ce ai mai schimbat ? eu te pot ajuta cu tacheti,supape,semeringuri supape,iar clapeta o poti face la un strungar meserias....

Cred ca pe al treilea...sau al doilea, nu mai stiu exact. E important? Aflu maine dimineata.voiam sa dau comanda de pistoane(2), 2 supape care sunt indoite, segmenti, garnitura de _chiulasa_, garnitura baie, semeringuri. Cu ce ma poti ajuta? Cum pot rezolva problema cu clapeta? Ai pe cineva sau imi explici tu? Eventual da-mi un PM cu nr tau te tel...sa nu mai incarcam pagina. Astept, merci.

A...pistoanele sunt doar pe original - Mahle!!

Cred ca pe al treilea...sau al doilea, nu mai stiu exact. E important? Aflu maine dimineata.voiam sa dau comanda de pistoane(2), 2 supape care sunt indoite, segmenti, garnitura de _chiulasa_, garnitura baie, semeringuri. Cu ce ma poti ajuta? Cum pot rezolva problema cu clapeta? Ai pe cineva sau imi explici tu? Eventual da-mi un PM cu nr tau te tel...sa nu mai incarcam pagina. Astept, merci.

A...pistoanele sunt doar pe original - Mahle!!

galeria o am second 200 de euro.....restul pieselor te ajut cu ele noi....

Pistoanele 1,2,3 , dia.80 cota originala le am cu biele cu tot,dar trebuie sa fi foarte atent la multe lucruri cand te apuci de motor,sti sa masori conicitatea,sa determini grosimea garniturii de _chiulasa_...?Iti trebuie un meserias bun si scule pentru a reface motorul,explozia pistonului se datoreaza a doua cauze picatura de apa in capul pistonului incins sau un injector curge....