Jump to content

BMW M3

TaT-M-Power

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu vorbesc de cum arata spoileru, vorbesc de cum arata suruburile alea cu care le-ai prins, ce e asa greu de inteles.

Acum vad ca ai suruburi si pe partea cealalta. Mi se pare oribil. Nu puteai sa lipesti cumva sau orice alta metoda in afara suruburilor alora?

Si din cate vad eu, nu e nici pe departe original, e ceva imitatie de AC Schnitzer.

Total de acord.

Cielo tuningat, ce mai...

On topic: rosu!

E foarte misto masina,dar sa ii dai emblemle alea cu M jos,majoritatea frustratilor isi pun asa ceva pe 316,320d in speranta ca vor reusii sa iasa cu ceva in evidenta :blink:

E urat sa incerci prin tot felul de chestii sa arati ca ai M,embleme,stikere sau mai stiu eu ce...Se vede si fara astea ca e un M :).Daca ai schimba angel eyes-urile cu unele de culoare rosie ar arata minunat :)

bafta

Edited by Alex4Tuning

E foarte misto masina,dar sa ii dai emblemle alea cu M jos,majoritatea frustratilor isi pun asa ceva pe 316,320d in speranta ca vor reusii sa iasa cu ceva in evidenta :blink:

E urat sa incerci prin tot felul de chestii sa arati ca ai M,embleme,stikere si mai stiu eu ce...Se vede si fara astea ca e un M :).Daca ai schimba angel eyes-urile cu unele de culoare rosie ar arata minunat :)

bafta

stiu ce zici am sa pun cu acs nu le mai am pe alea cu bmw...

masina e frumoasa asa cum a desenato ala dinaintea lu Bangle.

Orice schimbi pe ea ai mari sanse sa o strici ! Cum de exemplu e prelungirea aia la bara, total inutila care nu merge cu nimic de pe masina.

PS: Nu mai pune nimik pe ea, da prelungirea jos, coboar-o vreo 2 3 cm si o sa fie BETON !

vad ca orice faci cu angel eyes tot nu o nimeresti :blink: nici albastru n-arata bine dar nici rosu... dintre "rau" si "rau" poate era mai ok rosu... dar albe ar fi fost perfecte daca tot tii neaparat. emblemele arata aiurea, daca tot vrei cu ///M mai exista cateva modele mai finnute. dar marca masinii nu e "///M" si modelul "M3", e BMW M3.

vad ca orice faci cu angel eyes tot nu o nimeresti :blink: nici albastru n-arata bine dar nici rosu... dintre "rau" si "rau" poate era mai ok rosu... dar albe ar fi fost perfecte daca tot tii neaparat. emblemele arata aiurea, daca tot vrei cu ///M mai exista cateva modele mai finnute. dar marca masinii nu e "///M" si modelul "M3", e BMW M3.

am pus albi prietene cum aveam inaite si siglele de bmw, si ptr colegu de mai sus trebuie sa vina si porbagaju sper sa-l pun inaite lu calin :)))