Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E90 320d

Petrutz

Recommended Posts

ala care l-ai vazut tu e super mult ca bani!!!

1. este rulat in romania

2. are 150 si ceva de mii de km(super mult)

3.e din 2002

una din 2005 cu 70 80 de mii km o gas in germania la 12000

asa ca sorry dar arata frumos java script:add_smilie(%22:thumbup1:%22,%22smid_90%22)

Vreau sa imi cumpar un BMW e90 2006 si nu reusesc sa ma adun si sa i-au decizia finala de cumparare!!!!

Vreau si eu date despre consum si intretinerea lui ca sa i-au decizia mai repede.(Ma m-ai gandeam si la un seria 1)

Merci anticipat.

merita dati o groaza de bani pe o masina??? mai bine iati o mazda 6 noua sau un mondeo nou full de bani aia...parerea mea

Vreau sa imi cumpar un BMW e90 2006 si nu reusesc sa ma adun si sa i-au decizia finala de cumparare!!!!

Vreau si eu date despre consum si intretinerea lui ca sa i-au decizia mai repede.(Ma m-ai gandeam si la un seria 1)

Merci anticipat.

merita dati o groaza de bani pe o masina??? mai bine iati o mazda 6 noua sau un mondeo nou full de bani aia...parerea mea

parerea mea e ca bmw e la suprapret...nu merita

cu siguranta isi ia mazda 6/mondeo full la 20k euro si noua,ca sa nu mai zic de calitatea materialelor folosite la noua mazda 6 ca sunt sub vechea mazda 6

bmw-e masina premium ai bani de una noua iti iei,nu ai bani nu iti iei,dar sa sa zici ca nu merita e altceva

iar sh chiar merita,iti poti lua un sh de 2-3ani cu 20-25k euro,masina ce noua ar fi costat si peste 40k euro

:) Mondeo full opsans?

Numai fi si tu rau :)

parerea mea este ca decat sa bati drumul pana in Germania mai bine o iei din Romania...tot aia este pana la urma

De cand are Romania autostrazile din DE? :blink:

:) Mondeo full opsans?

da un orieten sia luat noul mondeo cu 22 de mi sau ceva d genu asta si e nou nout....sau mazda 6 cu 19 mi...in afara de navi are tot..senzori piele, telefoane duble clime, cam tot ce ar putea avea....treaba lui...

mondeo full e 29-30 de mii si e naspa rau.....nu stiu cine poate compara bmw cu ford :blink:

• 2 weeks later...

Comparatii directe intre bmw si ford/mazda/vw/etc nu prea isi au rostul. comparam mere cu pere si cu portocale. BMW este o masina premium - daca o vrei platesti in plus pentru senzatii, imagine si alte chestii mult mai putin cuantificabile. Iar comparatii intre un ford nou si un bmw 2nd hand iar mi se par deplasate. Una e o masina noua cu toata garantia si alta e o masina folosita cu zeci de mii de km (chiar si in germania).

PS Am trecut si eu anul trecut prin procesul asta intre bmw si alte marci (non-premium). Am luat bmw pt. ca m-am convins ca merita sa platesc premium-ul pentru handling si alte senzatii. Pe hartie alte modele ies inainte...