Jump to content

Un 320d....

G U N T H E R

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
arata bine :twoup: ..mai ai de pus scaune sport , bara M , xenon ,,,ce mai e in plan ?

:twoup:

merci mult,

in plan......scaunele sport cred ca cel tarziu pe saptamana viitoare, xenonul original nu ma atrage pt ca facand comparatie cu fosta masina a lui alex_83 a mea lumineaza mult mai bine cu xenonul de la sorin, iar pachetul de M ma mai gandesc (sunt nehotarat daca se merita pe sedan)

bravo pt upgrade,a iesit foarte bine

merci mult sef :P

Arata misto. ;)

merci frumos, nici a ta nu e mai prejos :twoup:

Niste poze de sezon cu 2 mici noi accesorii :P

- navi 16/9

era si ceva telefon in cotiera...? :twoup:

verssatu atent ca intodeauna....intradevar, acum avem si phone :)...insa nu functioneaza momentan pt ca trebuie sa-mi iau antena (coditza de pe plafon) si un cablu retrofit

Foarte misto,dar tot ala argintiu.... :D

Normal ca e mai misto ala argintiu :D

Oricum modificari mari la masina lui gunther - vezi primele poze

de ce nu confirmi ma lu' alex_83 ca acum nu mai consuma 8/100 :P ....si da e mai misto ala argintiu momentan, insa iti promit ca va fi surclasat :D

@razvan gavan - de la sorin_cabrio, am luat multe de la el si chiar nu mai imi amintesc cat au fost....are un topic pe undeva prin sectiunea "mica publicitate" si are toate preturile acolo.

Merci oricum pt aprecieri!

Merci frumos, sunt curios noaptea nu te deranjeaza la ochi? Nu ai gasit ceva cu culoarea ledurilor?

nu mai tin minte cina m-a mai intrebat de deranj :twoup: .....mah, la inceput (2 zile) m-a enervat putin dar m-am obisnuit...acum chiar nu m-a mai deranjeaza deloc :twoup:

Guest poleposition
Niste poze de sezon cu 2 mici noi accesorii :twoup:

- navi 16/9

- chrome line

ha! am si eu "baschetii" aia ! :twoup:

Dude: nu mai sta cu curu pe capota si alte alea ca se zgarie sa mor !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.