Jump to content

Un 320d....

G U N T H E R

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Niste poze de sezon cu 2 mici noi accesorii :)

- navi 16/9

- chrome line

ha! am si eu "baschetii" aia ! :twoup:

Dude: nu mai sta cu curu pe capota si alte alea ca se zgarie sa mor !

ha! am si eu "baschetii" aia ! :twoup:

Si eu :P

@pole

@alex_83

eu zic sa facem o sectiune "baschetii mei" :D :D ....evident in care sa apara modelul, anul, nr.....detalii :D

Merci frumos, sunt curios noaptea nu te deranjeaza la ochi? Nu ai gasit ceva cu culoarea ledurilor?

La el arata misto insa sper ca nu te bate gandul sa-ti pui. :twoup:

Seria 3 are veleitati sportive, pe E39 nu prea se potrivesc plasme.

Normal ca nu ma bate gandul, eram doar curios...

600 de euro navi + montaj!

.....numai montajul 600 :twoup:

Vai de capul meu.....cine ti-a facut montajul?

e foarte complicat, crede-ma....si eu am zis prima oara ca e mult, insa trebuie demontat tot interiorul inclusiv mocheta ca poti instala acest sistem....cine zice ca e usor minte...o zi de munca

o zi de munca 600 de euro. asta castiga mai mult decat isarescu. ti-a luat mult, ca sa nu zic enorm.

whatever.....personal si eu as fi vrut sa raman cu mai multi bani in buzunar, insa asta a fost pretul.....nu sunt multi care pot sa faca montajul asta si sa-ti functioneze absolut tot......si am impresia ca isarescu nu stie sa monteze sisteme de navi :twoup: :D

... Mai mult ca sigur ca au fost cel putin 2-3 inji pe ea, singur nu cred ca ar fi reusit in o singura zi!

On topic:

Gunther, sti ce lipseste?

Motorul de 3.0d cuplat la cutia cu 6+1 trepte... :twoup:

Ce zici?

ar fi o treaba motorul ala de 3000.........daca il iau il montezi tu? :D

Ce zici? :D

• 1 month later...
Buey najpekkule, vine iarna cu ninsoarea si implicit se deschide sezonu' de Polivalenta la dat cu masina :) Asa ca la prima zapada ne vorbim, luam si Pepushika si mergem sa ne dam in caluti cu masinutele :)

:) :) MAS inca nu te-ai tratat de "mancarimi"?....vezi sa nu "lichidezi" iar ambreiajul...

Buey najpekkule, vine iarna cu ninsoarea si implicit se deschide sezonu' de Polivalenta la dat cu masina :) Asa ca la prima zapada ne vorbim, luam si Pepushika si mergem sa ne dam in caluti cu masinutele :)

eu nu dau cerculete,burnout si alte chesti de genul asta...masina mea nu a fost forjata niciodata...... :)

apropopo mas.....a mea se da in caluti si pe uscat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.