Jump to content

Un 320d....

G U N T H E R

Recommended Posts

@GUNTHER: eu nu prea am inclinatie catre chestiile astea... Sunt mai degraba orientat pe tehnic...

stiu ca-ti place viata domnule MAS....norocul meu ca esti "pasnic si prieteNOS" :)

That's meee! :) Sa vii sa-ti fac plinu' la masina :D

Am vĂŁzut cĂŁ a ta nu prea trage, cred cĂŁ bagi apĂŁ ĂŽn benzinĂŁ. :) :)

lu' Ciupanu sa-i faci plinu' cu Coca-Cola....Always :) ;)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Gunther scuze ca te intreb ,dar dupa ce ai pus tapiteria de piele ,mai functioneaza airbag-urile din scaune.

Superb interiorul ,sa ai parte de ea si cit mai multi km.

asta am uitat sa precizez, cand am pus contactul mi-a aparut eroarea de airbag pe bord :) ....am observat ca multe masini care au scaune sport au probleme cu senzorii de la scaune;

merci pt aprecieri :)

Cum ai rezolvat ? se sterge eroarea pe tester ?

Cum ai rezolvat ? se sterge eroarea pe tester ?

nu am rezolvat, merg asa cu masina pana probabil voi schimba sensorul de pozitie de pe scaunul pasagerului :) ....de sters eroarea din cate stiu eu se sterge, dar se va reaprinde in momentul in care se aseaza unu mai greu pe scaun....

Pune-ti cunostintele la slabit!

Sau, inainte de a se suii, pune un cantar sub usa din dreapta :)

:) te spun lu' dolly :) ;)

cum sa-i mai pun sorine acu' la slabit cand se apropie craciunu', porcu, caltabosu', piftia, sarmalele si alte preparate d'astea de regim :)

iti spun eu, singura sansa sa-l fac functional este sa-l schimb (sensorul)

Gunther, exista si un avantaj in toata treaba asta: Daca senzorul a fost deranjat de cateva tone in plus, nu va mai prezenta probleme la kilogramele normale.

"TONE" looll.....dolly, cred ca de sarbatori te trec pe salate :) :) :)

....CC, am impresia ca nu va mai functiona deloc cat de curand, asa ca raman la concluzia ca singura solutie sa nu se mai aprinda e sa-l schimb :)

Gunther, exista si un avantaj in toata treaba asta: Daca senzorul a fost deranjat de cateva tone in plus, nu va mai prezenta probleme la kilogramele normale.

"TONE" looll.....dolly, cred ca de sarbatori te trec pe salate :) :) :)

....CC, am impresia ca nu va mai functiona deloc cat de curand, asa ca raman la concluzia ca singura solutie sa nu se mai aprinda e sa-l schimb ;)

sigur salata+apa plata(cu lamaie)... :)

Bogdane (iti spun pe nume pentru ca am avut ocazia sa ne intalnim si personal), nu il cunosc pe Dolly, deci nu poate fi luata remarca mea drept un afront personal. Eu am scris-o, cu gandul la ceea ce mi s-a intamplat mie, cu acelasi senzor. Incepuse sa se aprinda si la cele cateva kg ale lui fi-miu. Apoi, o perioada am mers in masina cu un amic ale carui tone ma stresau la fiecare miscare pe care o facea pe scaunul pasagerului. Cu el in masina, mergeam numai cu martorul aprins in bord. Dupa ce nu am mai fost nevoit sa il transport, martorul nu s-a mai aprins in bord, iar acum, la fiecare pasager in limite normale de greutate, nu mai am aceasta problema.

Ontopic: Mi-a placut masina ta de cand am vazut-o.

Bogdane (iti spun pe nume pentru ca am avut ocazia sa ne intalnim si personal), nu il cunosc pe Dolly, deci nu poate fi luata remarca mea drept un afront personal. Eu am scris-o, cu gandul la ceea ce mi s-a intamplat mie, cu acelasi senzor. Incepuse sa se aprinda si la cele cateva kg ale lui fi-miu. Apoi, o perioada am mers in masina cu un amic ale carui tone ma stresau la fiecare miscare pe care o facea pe scaunul pasagerului. Cu el in masina, mergeam numai cu martorul aprins in bord. Dupa ce nu am mai fost nevoit sa il transport, martorul nu s-a mai aprins in bord, iar acum, la fiecare pasager in limite normale de greutate, nu mai am aceasta problema.

Ontopic: Mi-a placut masina ta de cand am vazut-o.

intelesesem ideea si "tonele" nu le-am luat deloc ca afront, so chill :) , cat despre dolly...hmm....are el o slabiciune pt ciolan cu fasole, deci e greu sa-l trec pe salate prea curand :)...

merci pt apreciere!

parerea mea ca acest senzor este format din doua lamele care se ating, deoarece am spalat tapiteria si la scaunul de pasager statea senzorul aprins in continuu, cred ca era apa intre lamele si dupa ce s-a mai uscat scaunul, nu am mai avut probleme cu senzorul.

deci, cred ca este posibil sa aiba legatura si cu greutatea pasagerilor.

Acum vorbind serios, nu are cum sa fie de la Kg, la mine candva mi s-a aprins si stins apoi iar eu se stie ca nu umblu cu pasagere de peste 50-55 kg

buey @cabrio....ce ma acu' daca n-am si eu cabriolet ca tine inseamna ca ies cu muieri suprapoderale :) ....singura e papusica cu "greutate" e dolly, dar aia daca o pun sa slabeasca nu mai are niciun farmec :)

Nu e de la greutate.

Poate se aprindea senzorul ĂŽn mod aleator datoritĂŁ unui contact imperfect.

frate Ciupan, senzorul e ala care a fost pe scaun de cand le-am cumparat, e terminat, violat, distrus...etc. Mergi pe mana mea, tre' schimbat :)

• 2 weeks later...
Un micut upgrade - nari chrome :) ....de la @bara'cuda (tre' sa dau o bere :) )

...si niste poze cu interiorul ;)....ma gandesc sa-mi pun pedale si footrest de aluminiu, ce parere aveti? :)

mie personal imi plac narile

interiorul e superb :) ..si eu am vrut sa imi pun pedale si footrest ( cele de la ACS )...momentan am doar footrest de M si mai ma gandesc la pedale

nice ride dude :)

Edited by armin

Eram doar curios de ce este diferit la mine,foarte frumoasa masina ta,impecabila din toate punctele de vedere :)

multumesc frumos :)

ma gandesc sa-mi pun pedale si footrest de aluminiu, ce parere aveti? :)

DacĂŁ gĂŁseÂşti unele neinscripĂžionate, ar arĂŁta bine.

PoĂži lua de M / AC S dacĂŁ ai Âşi alte accesorii cu care sĂŁ se asorteze.

exact mister ciupan, exclus de M/AC S.....ma gandeam sa-mi iau modelul cum si-a luat razvan_gavan...evident pt seria 3 si evident cu pelada de ambreiaj :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.