Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema oglinda

rmg

Recommended Posts

Am cumparat o oglinda pentru partea stanga la masina mea E34 care avea alt sistem de prindere fata de cel original al masinii. Crezand ca se schimba ca la aproape orice model de masina prin tragere (oglinda noua avea acest tip de prindere) am fortat oglinda veche si am rupt din piesa care am inseamnat-o in poza 2 din cele 4 puncte de prindere (cele 4 din colturi cu cer in mijloc). Acum am inteles sistemul BMW de prindere pt acest model dar prea tarziu. Problema mea e ca oglinda noua este prinsa doar in partea de sus in cele 2 puncte, partea de jos tremura in mers deranjant. Asa ca daca aveti de dat/vandut suportul de oglinda (nu ma intereseaza sticla) de pe care sa iau piesa respectiva mi-ar fi de mare ajutor.

Am pus si o poza cu ansamblul oglinzii. Piesa cu pricina e cea insemnata care e pe carcasa onglinzii iar cele 4 iesituri intra in plasticul lipit pe oglinda.

Si ca sa nu fac un topic separat, tot am probleme cu usa spate de pe partea soferului care am senzatia ca se desincronizeaza. Eu inchid masina din cheie, pt ca telecomanda cheie originala a masinii face figuri. Daca deschid masina de pe dreapta, cateodata usa din spate de pe partea mea nu se mai inchide/deschide. Am incercat metoda prezentata in manual (manual de pe net ca a mea e varianta in germana) dar ceva nu se leaga la procedura de sincronizare a inchiderii centralizate. Adica acolo spune inchideri toate usile, apoi la usa pasager intoarceti cheia in sensul acelor de ceasornic la 110grade. Dar pe acea partea, in sensul respectiv nu poti sa intorci cheia la 110gr.

Daca stie cineva procedura pas cu pas, faceti-va un pustiu de bine si spuneti-mi-o si mie.