Jump to content

imblanzire aparenta soferi in Bucuresti

23xwe

Recommended Posts

Din informatiile pe care le detin, marea majoritate a societatilor de asigurare au introdus, incepand cu acest an fransize (nimeni nu mai da full casco pentru accidente) per eveniment asigurat.

Voi ati observat o oarecare "potolire" a celor care forteaza de pe cedeaza sau stop, inclusiv cazuri de blocare (vezi cazul pasat vs. dubita de pe pro tv)?

Din informatiile pe care le detin, marea majoritate a societatilor de asigurare au introdus, incepand cu acest an fransize (nimeni nu mai da full casco pentru accidente) per eveniment asigurat.

Voi ati observat o oarecare "potolire" a celor care forteaza de pe cedeaza sau stop, inclusiv cazuri de blocare (vezi cazul pasat vs. dubita de pe pro tv)?

Crezi ca cauza traficului infect sunt aia care forteaza de pe cedeaza sau stop?

Cand trec 20 de masini si nici una nu te lasa sa iesi,

ba mai mult e coloana la ei si merg incet,

in final li se pune "rosu" sau similar,

si cand sa zici ca gata ti-a venit randul sa iesi,

o duduie cu ochelari (de cal) mai inainteaza incetisor o lungime de masina si-ti blocheaza iesirea pt inca 20 de masini...

Tu de cate ori lasi sa iasa din cei care nu forteaza de pe cedeaza sau stop? Nici nu-i remarci, dacat daca se apuca si ei sa "forteze".

Pune si tu un link te rog pt chestia de pe protv

ce sa se imblanzeasca?fara lege aplicata se imblanzeste fix lula

aseara la 22.20 in interesectie la gorjului inspre julerului 4 ursuleti tunati aliniati la semafor...au plecat in mega tromba toti 4...langa mine un politist,care era foarte fascinat de bmw si se tot uita cum se duc.l-a durut undeva

nimic nu se face de la sine

PS: LĂLĂ s. v. lulea, pipă.

www.dex-online.ro

Edited by Ciupanezu

Clar NU!

sunt sigur ca "ghertoii" de Bucuresti vor ramane neschimbati si peste 200 de ani... Asa ca pot sa bage ce vor ei in lege ca tot la fel vor fi...

foto la semafor ...asta ar linisti ..dar ro nu e pregatita pt civilizatie

Crezi ca cauza traficului infect sunt aia care forteaza de pe cedeaza sau stop?

Cand trec 20 de masini si nici una nu te lasa sa iesi,

ba mai mult e coloana la ei si merg incet,

in final li se pune "rosu" sau similar,

si cand sa zici ca gata ti-a venit randul sa iesi,

o duduie cu ochelari (de cal) mai inainteaza incetisor o lungime de masina si-ti blocheaza iesirea pt inca 20 de masini...

Tu de cate ori lasi sa iasa din cei care nu forteaza de pe cedeaza sau stop? Nici nu-i remarci, dacat daca se apuca si ei sa "forteze".

Pune si tu un link te rog pt chestia de pe protv

Sa stii ca in fiecare zi am aceeasi problema (trebuie sa "cersesc" mereu prioritate)

In situatia inversa doar cand am condus pentru urgente medicale ale membrilor familiei mele nu am acordat prioritate celorlalti.

Cat despre conducatoarele auto - le stim...Tatal meu circula mai mult perpedes si niciodata, dar niciodata, nu a fost lasat de doamne sa traverseze pe trecerea de pietoni atunci cand nu era semaforizata...

Clar NU!

sunt sigur ca "ghertoii" de Bucuresti vor ramane neschimbati si peste 200 de ani... Asa ca pot sa bage ce vor ei in lege ca tot la fel vor fi...

si eu sunt pentru aceasta varianta!

Clar NU!

iti garantez ca nu ar linisti nimic. Am patit-o cu un kknar d ebucuresti cu un golf V alb care a inceput sa ma injure de ce nu am trecut pe ROSU pentru ca el se grabea!!! Iar dupa colt erau politistii...

politistii daca nu sunt delegati pe zona respectiva nu pot misca un deget ...Am patit si eu faze de astea ...si politia la 2 pasi ..daca-i admonestezi ..replica ceva legat de un ordin al MI .......

prin lege ei au dreptul sa aplice sanctiuni si sa legitimeze orice conducator auto, chiar daca nu sunt politisti de rutiera si sunt doar de sectie.

prin lege ii doare fix undeva ..Doar consuma benzina in patrulari ..si rad cu fetele din dotare ....

Topicul va degenera ! :blink::d

• 2 weeks later...
si sa revenim si on topic.... tocmai sint pe punctul sa merg sa ridic masina si sa fac contract casco. cei de la omniasig mi-au spus asa. nu e dom'le nici o lege, e doar o intelegere intre asiguratori. sa le cereti sa va arate legea aparuta in MO, ca sint taaaare curios cum vor da din colt in sant. in plus, se aplica doar "fraierilor" de persoane fizice, care nu au incotro. ca firmele de leasing nu lasa de la ele nici peste cadavrele lor nici un fel de fransiza. deci... relax. e doar placebo ca s-ar fi potolit nesimtirea la volan, mai ales in bucuresti. Edited by Ciupanezu