Jump to content

Inchidere centralizata E46

Marty

Recommended Posts

O noua problema: usa din dreapta nu se mai deschidea nici din cheie, nici din telecomanda cheii, nici din telecomanda alarmei. Mai nou nici nu se mai inchide.

Actuatoarele de inchidere sunt vacumatice sau electrice, sa stiu la ce sa ma astept: furtun spart/sarit, actuator ars sau tije sarite?

O noua problema: usa din dreapta nu se mai deschidea nici din cheie, nici din telecomanda cheii, nici din telecomanda alarmei. Mai nou nici nu se mai inchide.

Actuatoarele de inchidere sunt vacumatice sau electrice, sa stiu la ce sa ma astept: furtun spart/sarit, actuator ars sau tije sarite?

45692[/snapback]

Hmm, daca e vorba de coupe, cand deschizi usa ar trebui sa coboare automat si geamul, deci e un pic mai complicat decat la sedan. Eu cred ca sunt electrice, nu sunt destul de sigur, asa ca mai asteptam pareri.

Se pare ca nu prea are legatura directa cu mecanismul geamului. Actuatorul de inchidere e separat. Probabil ca deschiderea geamului e comandata de vreun senzor.

P.S.: As fi vrut sa-mi editez mesajul anterior, sa nu mai postez consecutiv, dar am vazut ca nu era posibil.

Edited by Marty

OK, multumesc de raspuns!

Acu' vine intrebarea 2:

- fata de usa se scoate fara probleme sau am mari sanse sa-mi iau vreun airbag peste ochi ?

46307[/snapback]

Iese usor de tot. Airbagul e pe usa , nu pe panou. Ai niste suruburi, unul mare care este sub capacelul ala mic de pe manerul usii, si alte 2 surubele sub ornamentul usii, ala gri sau de lemn (nu stiu cum il ai tu). Apoi tragi incepand de jos de panou, ca sa desprinzi clemele de prindere, iar apoi sus trebuie sa il ridici un pic ca sa il scoti de pe tzamburusul de la inchidere. Ai o mufa de la boxa si un cablu de la maneta de deschidere a usii si gata.

Nu ai si unele cum sa dea jos actuatorul?Nu de alta,e posibil sa aiba nevoie :blink:

46567[/snapback]

Oricum, acum imi dau seama ca a lui e coupe si a mea e sedan si panoul e prins altfel. Urmareste pozele ca sa iti dai seama unde sunt suruburile ca difera fata de sedan.

Caut si cu actuatorul.

Daca vrei, iti povestesc cum a fost cu scosul actuatoarelor geamurilor de pe spate si cit m-am invirtit pina sa gasesc de unde se deschide spatarul banchetei, ca e de filme cu prosti. :) Si, daca stau bine sa ma gindesc, pina sa-mi ziceti voi de realoem :blink: am desfacut-o orbeste, habar n-aveam cum sunt prinse chestiile pe acolo si cum trebuiesc scoase. Noroc ca-s baiat meticulos si n-am rupt nimic.