Jump to content

Farurile la e39 cam slabe...

alex sabin

Recommended Posts

lumineaza prost si curate si noi si vechi si ...drac sa le ia cas enervante

eu am farurile noi noute, n-au pic de zgarietura pe ele macar nu tu matuiala nu tu nimc....dc nu as avea faza scrta ridicata aproape la max n-as vedea nimic...si ma eneveaza ca am avut un nenorocit de Golf4 care nici n-avea xenon (nici macar proiectoare :D ) si lumina de il gaseau dracii si nici nu-i orbea pe aia din fata, iar e 39urile (care-s masini 100%) stau ca dracu de rau in privinta asta si n-ai ce face...

Pt mine e naspa ca nici nu prea vad bine noaptea la distanta fara ochelari (care nu-mi place sa-i port) si mai si merg mult noapte si cam tare (fac tg-jiu-Bucuresti aproape saptamanal ca lucrez in tg-jiu si stau in buc)...bag picioarele in ele de faruri de la e39 :twoup: :twoup: :D

la 535 le-am cumparat cu totul noi noute de origine (desi nu prea era cazul ca mergeau polishate cred..asa mia zis un prieten,) si degeaba.. la 525 o sa le las asa ca n-are rost sa le mai fac ceva...

Edited by micky

in mod normal nu se schimba... dar am auzit de oameni care au dat jos sticla.. sa schimbe plasticu de la semnale... si au pus sticla la loc.. izoland cu silicon ... Oricum ceva in genu... nu stiu daca se potriveste sticla de la E39 prefacelift la faru de facelift.. ca sticla expre ptr far facelift nu gasest de cumparat sigur.. credca gasesti doar pentru prefacelift... vezi la astia ce monteaza angeleyes... daca se baga sa dea jos sticla..

PS: incearca polish la far...

in mod normal nu se schimba... dar am auzit de oameni care au dat jos sticla.. sa schimbe plasticu de la semnale... si au pus sticla la loc.. izoland cu silicon ... Oricum ceva in genu... nu stiu daca se potriveste sticla de la E39 prefacelift la faru de facelift.. ca sticla expre ptr far facelift nu gasest de cumparat sigur.. credca gasesti doar pentru prefacelift... vezi la astia ce monteaza angeleyes... daca se baga sa dea jos sticla..

PS: incearca polish la far...

multumesc pt promptitudine!

o sa incerc lustruirea cu o solutie din aia...

Tom: i-am zis sa se intereseze ca sunt persoane care dau jos sticla... am auzit ca dau jos sticla sa schimbe plasticu de la semnale... si apoi pun la loc sticla....... dar nu stiu efectiv cine face.

dar stii sa-mi zici de unde iau materialele necesare lustruirii si solutia?

multumesc

la grozadan gasesti solutia.. are si ceva smirghel foarte foarte fin dar smirghelu ala e prea fin.. vezi ca este DIY pe forum... si smirghel gasesti la magazine cu ustensile gen. masini de gaurit.. etc.. si crema la grozadan

am inteles si multumesc!

:twoup: