Jump to content

Lucruri care deranjeaza la 5-ul TAU !

alex sabin

Recommended Posts

imi iubesc e39-le 530d individual :) ..ca pe ochii din cap...mai ales ca pentru achizitionarea lui am apelat si la resurse bancare... ( in parte ptr ca ma insor si fondurile s-au diminuat...in parte ptr ca mai am si alte proiecte auto in derulare...)

DAR :nu imi place instalatia de sunet absolut deloc :)

farurile...ori sunt carcotas,ori au o problema( 2 seturi??hmm :) ..cam greu de crezut..) --- ori chiar sunt mai slabe decat ...

ma deranjeaza ca mi sa rupt manerul interior de la usa... :)

................................................................................

.....................................................................

si ma mai deranjeaza ca nu gasesc jante ALPINA ptr el... :blink: ( ironic..am un set pe 14 pe opel-ul monza... :) )

poate exista si alte pareri...si nu neaparat legat de e39...fiecare proprietar trebuie sa aiba ceva ce ii displace ...

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Instalatia de sunet standard este foarte proasta, cea cu DPS este decenta.

Eu sunt multumit de ea.

Farurile sunt ok insa daca esti obisnuit cu farurile altor marci sau cu kiturile xenon aftermarket, cele de E39 vor parea cam slabe.

Sunt total multumit de masina mea insa putea sa fie un pic mai fiabila :blink:

Jante Alpina originale nu cred ca ai vrea sa gasesti, pretul ar fi enorm.

Insa niste replici gasesti foarte usor.

Am avut E39 si nu pot spune ca e mic portbagajul, chiar mai mult, comparand cu E34 care avea o deschizatura cam ciudata, la E39 parca e mai usor de bagat bagaje.

Ce nevoie ai de portbagaj mare, eu zic ca e suficient.

Aaa... inca ceva: materialul din care e facut bordul si torpedoul ma enerveaza. De fiecare data cand e vreo gagica cu genunchii goi si atinge usita torpedoului, raman urme albe destul de nasoale. Am incercat asta cu diferite gagici si la fel se intampla, solutia ar fi sa fie negresa... :blink:

imi iubesc e39-le 530d individual :) ..ca pe ochii din cap...mai ales ca pentru achizitionarea lui am apelat si la resurse bancare... ( in parte ptr ca ma insor si fondurile s-au diminuat...in parte ptr ca mai am si alte proiecte auto in derulare...)

DAR :nu imi place instalatia de sunet absolut deloc :)

farurile...ori sunt carcotas,ori au o problema( 2 seturi??hmm :) ..cam greu de crezut..) --- ori chiar sunt mai slabe decat ...

ma deranjeaza ca mi sa rupt manerul interior de la usa... :)

................................................................................

.....................................................................

si ma mai deranjeaza ca nu gasesc jante ALPINA ptr el... :blink: ( ironic..am un set pe 14 pe opel-ul monza... :) )

poate exista si alte pareri...si nu neaparat legat de e39...fiecare proprietar trebuie sa aiba ceva ce ii displace ...

Ce ai radio casetofon ?

Eu am CD Business cu 8 boxe si imi place cum se aude, chiar sunt multumit de sunet avand in vedere ca 5-arul e din 96 :D

Aaa... inca ceva: materialul din care e facut bordul si torpedoul ma enerveaza. De fiecare data cand e vreo gagica cu genunchii goi si atinge usita torpedoului, raman urme albe destul de nasoale. Am incercat asta cu diferite gagici si la fel se intampla, solutia ar fi sa fie negresa... :)

:blink: Exact si la e 46 e la fel, si asa greu se duc urmele alea :)

De fiecare data cand e vreo gagica cu genunchii goi si atinge usita torpedoului, raman urme albe destul de nasoale. Am incercat asta cu diferite gagici si la fel se intampla, solutia ar fi sa fie negresa... :blink:

apa dura de la dus...ceva balsam si se rezolva

Pune niste poze sa vedem si noi Individualu. :blink:

o sa pun zilele acestea...m-am tot tinut sa ii fac poze dar ...1. n-a fost soare ( culoarea e in multiple nuante de la verde la mov )

2. momentan are niste hidosenii de jante pe 15 cu cauciucuri de iarna ( care au fost foarte practice )... si dintr-un motiv foarte bun (lipsa timpului ) nu mi-am pus jantele pe 17...care sunt mai frumoase...

..... si ar mai fi si faptul ca pe alea de 17 am un cauciuc care trebuie "reparat" la o vulcanizare

...

promit sa le pun ...

da' am si poze mai vechi ...

La E60-ul meu nu imi plac urmatoarele:

-nu vad temparatura motorului. Desi se incalzeste foarte repede si la temperaturi foarte joase, imi lipseste acel indicator...

-am piele dakota si se aud cand merg mici zgomote de la scaunul din dreapta (tetiera) si de la bancheta din spate (partea dreapta). Zgomotele sunt foarte slabe dar daca merg seara linistit si opresc muzica se aud si ma doare sufletul ca sunt acolo.Zgomotul este ca si cum se freaca ceva pe piele...

-nefunctionarea navigatiei professional pentru Ungaria si Romania :blink:

P.S. daca am scris incorect imi cer scuze. De vina este vinul... :)

Am dakota neagra si imi place mult senzatia pe care o ofera. Doar ca elementele acoperite cu piele cum ar fi tetiera scaunului din dreapta scoate un mic sunet la gropi din cauza ca se freaca in partea de jos de spatarul scaunului. Se aude foarte incet si doar daca nu este muzica in masina dar se aude... :blink:. Ma deranjeaza sa stiu ca e acolo... Ieri seara am modificat un pic pozitia tetierei si apoi am pus-o in pozitia initiala. Vad ca azi nu am mai auzit-o si nici pe bancheta din spate dar cine stie?! poate o sa apara din nou.