Jump to content

motorul nu trage constant ! 525 d

Recommended Posts

nu stiu ce sa-i mai fac!!!! am un 525d din 2001 si am schimbat 4 injectoare,debitmetru,filtre aer si motorina si tot nu trage constant,are unele intreruperi! In orice treapta motorul intrerupe cateodata scurt de 2-3 ori sau cand il calc mai brutal parca trage fara vlaga,ori nu primeste destul aer ori motorina.Ce ar putea sa aiba?

printre cauze ar putea fi si pompele de combustibil

vezi la senzor 13 din admisie sa fie curat si sa patrunda aerul bine spre el ,este senzorul pentru supraalimentare ,cred ca s-a depus si la tine calamina acolo si numai trage...

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=40

p.s. ai mai deschis un topic si la "seria 5"

am fost anul trecut cu ea la reprezentanta la Cj prin iulie-august si mi-au spus ca pompa de sub masina nu tine presiunea constanta si am schimbat-o iar in noiembrie s-a dus si cea din rezervor dar dupa ce le-am schimbat tot asa merge.Recent am fost doar la niste testere cu program Bosch dar cei ce mi-au facut testul au spus ca nu e problema electronica ci mecanica si nu detipteaza testerul asa ceva.Acel senzor 13 ar trebui schimbat sau doar curatat?

scuze ca am mai postat un topic dar vroiam sa fie vazut

am fost anul trecut cu ea la reprezentanta la Cj prin iulie-august si mi-au spus ca pompa de sub masina nu tine presiunea constanta si am schimbat-o iar in noiembrie s-a dus si cea din rezervor dar dupa ce le-am schimbat tot asa merge.Recent am fost doar la niste testere cu program Bosch dar cei ce mi-au facut testul au spus ca nu e problema electronica ci mecanica si nu detipteaza testerul asa ceva.Acel senzor 13 ar trebui schimbat sau doar curatat?

scuze ca am mai postat un topic dar vroiam sa fie vazut

Desfa-l si o sa te lamuresti ...uita-te in gaura unde se infige si vezi daca este o gaura sau nu...daca nu este o gaura inseamna ca nu este bine ,o destupi si gata problema rezolvata...la mine asa a fost si sunt foarte impresionat de masina cum poate sa urce pana la 200km :blink:

Edited by POIUYT